Tp-Link Tl-wa801nd 1 Port 300 Mbps Kablosuz Access Poınt

1.300 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tp-Link Tl-wa801nd 1 Port 300 Mbps Kablosuz Access Poınt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayem Bilişim Satıcı Ünvanı: AYEM BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0119044285400019 Vergi Kimlik Numarası: 1190442854
    Bu ürün Ayem Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM ÜRÜNLERİMİZ STOKLARIMIZDAN SATIŞA SUNULMAKTADIR. HD video, ses akışı ve çevrimiçi oyunlar için ideal 300Mbps kablosuz hızı
  • Çoklu çalışma modlarını destekler: Access Point, Multi-SSID, İstemci, Repeater, AP
  • WPS düğmesine basarak kolayca WPA şifreli güvenli bağlantı kurun
  • Birlikte verilen Ethernet Enjektör Üzerinden Pasif Güç ile 30 metreye kadar esnek dağıtım

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı 2
  • USB Var
  • Router Özelliği Yok
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
  • Port Sayısı 2
Geri Bildirim Ver

Tp-Link Tl-wa801nd 1 Port 300 Mbps Kablosuz Access Point

TP-Link marka cihaz, internet bağlantısı sağlamak için kullanılır. Kurulumu oldukça basit olan bir üründür. TP-Link TL-WA801ND 1 port 300 Mbps kablosuz Access Point hem repeater hem de Access Point özelliğe sahiptir. İki şekilde de cihazın arayüzüne girilerek kurulum yapılır. Cihaz, kablosuz olarak kullanılabilir. Modelin alt kısmında barkod bölümünde yer alan ağ adı ve şifresi sayesinde kablosuz olarak bağlantı sağlanır. Cihazın arkasında yer alan WPS butonuna basılı tutarak hem cihazın hem de ana modemin internetini aktif duruma getirebilirsiniz. Bu sayede TP-Link WA801ND model kablosuz olarak rahatlıkla kullanılabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayarın Ethernet portu ile cihazın arkasında yer alan porttan bağlantı yaparak kullanımını sağlayabilirsiniz. TP-Link kablosuz router cihazı sevdiklerinize ve kendinize güvenle armağan edebilirsiniz.

  • Hızlı internet bağlantısı
  • 300 Mbps
  • Kaliteli malzeme

TP-Link Kablosuz Access Point Özellikleri

TP-Link Kablosuz Access Point Özellikleri

Ürün yüksek hız performansında müşteriye sunulur. 1 adet port girişi bulunur. Ürüne dijital operatör, konsol, ağ yazıcıları ve depolamaları gibi cihazları kablo sayesinde bağlayabilirsiniz. TP-Link kablosuz Access Point özelliği sayesinde operasyon modları ya da çeşitli fonksiyonlar rahat bir şekilde kullanılır. Kablosuz olması, kolay taşıma imkanı sunar. Evinizin ya da ofisinizin herhangi bir alanında cihazın kurulumunu sağlayabilirsiniz. TL-WA801ND fiyat bakımında da avantajlıdır. Ürün sayesinde kablolu olan internet bağlantısı kablosuz duruma getirilebilir. İnternetin menzilini genişleterek evin her alanında rahatlıkla internet keyfi yaşamanızı sağlar. Uzak mesafelerde etkin bir şekilde ağ bağlantısı sağlanır. Model, 2.4 GHz saat hızında çalışır. Cihazın 300 Mbit/s maksimum veri aktarım hızı bulunur. TP-Link TL-WA801ND, iş ortamındaki ihtiyaçları tek cihazda toplar. Dilediğiniz şekilde kurulum yaparak yüksek hızda internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaliteli TP-Link Access Point 300 Mbps Kablosuz Router

Kaliteli TP-Link Access Point 300 Mbps Kablosuz Router

TL-WA801ND model uzun ömürlü özelliktedir. Cihazın 2 adet anteni bulunur. Antenlerin her yöne hareket etmesi, internet akışını istediğiniz yönde ayarlamanızı sağlar. Dilerseniz antenleri cihazın yuvasından çıkarabilirsiniz. TP-Link WA801ND MIMO teknolojisi sayesinde kaliteli internet hızı sunar. Böylece uzak mesafelerdeki sinyal kayıplarını engelleyerek yüksek kalite performansı yaratılır. İnternet sinyalinin ulaşmadığı her alanda etkin şekilde veri akışı sağlar. AP Client, Bridge ve Repeater fonksiyonları ile cihazın kurulumunda seçenek sayısını artırır. TP-Link WA801ND fiyat performansı ile çoklu operasyon modları sunar. Esnek bağlantı ve dinamik gücüyle kaliteli sinyaller ulaştırır. Cihaz sayesinde mevcut ağa bağlanabilir ya da var olan ağı tekrarlayarak internetin olmadığı yerlere sinyal gönderebilirsiniz.TP-Link TL-WA801ND 1 port 300 Mbps kablosuz Access Point yorum avantajı sayesinde kablosuz ağınız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

TP-Link WA801ND Kablosuz Router Fiyatları ve Yorumları

TP-Link WA801ND Kablosuz Router Fiyatları ve Yorumları

TP-Link TL-WA801ND 1 port 300 Mbps kablosuz Access Point fiyat bilgisi ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Standart WEP şifrelemelerini güvenli şekilde yapar. Tek bir düğme sayesinde hızlı şekilde kurulum yapılır. Kablosuz ağ ve şifresinin cihazın altında yer alması, olası unutmaların önüne geçer. TP-Link Access Point 300 Mbps 35 metrelik kablo mesafesine sahiptir. Prizin olmadığı alanlarda etkin bir şekilde kullanma imkanı sunar. Güç kaynağının olmadığı yerlerde cihazın en iyi sinyalle performans sunmasını sağlar. TL-WA801ND 300 Mbps cihazı dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Ürün, WPA/WPA2 şifrelemelerini destekler. Hafif yapısı sayesinde rahatlıkla taşınır. Reset tuşuyla kolayca ürün tekrar başlatılır. LED ışık göstergeleriyle ürünün bağlantı sinyalleri takip edilir. Maksimum 5dBi anten kazanç seviyesi ile uzak mesafelere ulaşır. TP-Link WA801ND fiyat avantajlarıyla cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.