5
Wireless Adaptör kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Tp-Link Tl-wn722n 150mbps Wi-fi Lite-n Usb Adaptör

486,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
527,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,27 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
507,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
543,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tp-Link Tl-wn722n 150mbps Wi-fi Lite-n Usb Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanaluygun Satıcı Ünvanı: FULYA ÖZDUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1158204791800001 Vergi Kimlik Numarası: 5170281924
    Bu ürün sanaluygun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sertifikalar : FCC, RoHS, Güvenlik Protokolleri : WEP, WPA, WPA2-PSK, Aksesuar Tipi : Adaptör, Garanti : 24 Ay Garanti, Kablosuz Bağlantı Hızı : 150 Mbps, Anten Sayısı : 1, Arabirim : USB, Anten Gücü : 4dBi, Anten Tipi : Çıkarılabilir, Sistem Gereksinimi : Windows 7 (32/64bits), Windows Vista (32/64bits), Windows XP (32/64bits), Windows 2000, Kutu İçeriği : Garanti Belgesi, Kolay Kurulum CD si, Kullanım Kılavuzu, USB Adaptör, Frekans : 2.4 - 2.4835 GHz, Kablosuz Ağ Standartları : IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Sertifikalar : CE,

Ürün Özellikleri

  • Adaptör Bağlantısı USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Tp-Link Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada

Günümüzde işleri kolayca halletmeyi, eğlenceyi kesintisiz yaşamayı ve gelişmiş sistemlerden yararlanarak bilgiler edinmeyi sağlayabilmek için bilgisayara ve güçlü İnternet bağlantısına ihtiyaç duyulur. Bağlantı yavaşlığı, işlerin aksamasına ve zaman kaybına neden olur. Güçlü bir İnternet bağlantısı için TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps kablosuz USB antenli adaptör kullanılabilir. Ürün, ihtiyaçlarınızı gidermeyi sağlarken aynı zamanda size kesintisiz bir deneyim sunar. Teknolojiden faydalanırken rahatlık sağlayan ürün, yoğun tempo yaşanan süreçlerde sorunları önler. Tüm bilgisayarlara takılabilen TL-WN722N, farklı cihazlara kolaylıkla uyum sağlar. Antenin çıkarılabilir olması müşterilere dilediği hız ile çalışabilme avantajı yaratır. Yüksek performans sunarak İnternet bağlantısını hızlandırmaya yardımcı olur. Yüksek hızı sayesinde İnternette gezinirken, video izlerken, dosya paylaşımı yaparken veya oyun oynarken zamandan kazanmanızı da sağlar.

  • Yüksek İnternet hızı
  • Tüm bilgisayarlara uyum
  • Pratik kullanım imkanı

Kablosuz USB Antenli Ada Kullanımı

Kablosuz USB Antenli Ada Kullanımı

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps High Gain kablosuz USB adaptör sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde İnternet bağlantısı sağlanabilir ve kolaylıkla işlem yapılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, kablosuz olması sayesinde yer kaplamaz ve kolaylıkla kurulabilir. Bu avantaj sayesinde ürün, farklı antenlere bağlanarak kullanılabilir. TP-LINK WN722N için son teknoloji ile tasarlanan WPA/WPA2 şifrelemeleri kullanılır. Bu şifreleme sayesinde ağ bağlantıları başka kişilere kapalı hale gelir ve güvenli bir bilgisayar kullanımı gerçekleşir. Her mekan için kullanıma uygun olan TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps veri aktarım hızına sahiptir. Kutunun üzerinde ağ güvenliği sağlayan WPS uyumlu QSS düğmesi bulunur. Bu sayede güvenli bir bağlantı kurarken aynı zamanda ağ şifrenizi hatırlayarak size zahmetsiz bir kullanım sağlar.

TP-LINK Kablosuz USB Antenli Ada Özellikleri

TP-LINK Kablosuz USB Antenli Ada Özellikleri

Bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarı kablosuz bir ağa bağlayan TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps antenli kablosuz USB adaptör yüksek hızda İnternet kullanımı sağlar. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa süre içinde dilediğiniz ağa bağlanabilirsiniz. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip ürün, şık bir tasarımla sunulur. TP-LINK TL-WN722N USB girişi, ürünün tüm dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu olmasını sağlar. Alet; Windows, MacOS, Linux işletim sistemlerini destekler. Hareketli anten kısmı istenilen şekilde döndürülür, bu sayede tüm ortamlarda yapılan ayarlamalar ile kolayca istikrar sağlanır. Adaptör TP-LINK TL-WN722N 2.4 GHz Wi-Fi bandına sahiptir. Dayanıklı ve kaliteli olduğu için uzun yıllar kullanım sağlar. Kablosuz özelliği ile kolay kurulum yapılır ve hızlıca uydu değişimi gerçekleştirilebilir. TP-LINK TL-WN722N özellikleri ile güçlü bir ağ bağlantısı ve pratiklik isteyenler için idealdir.

TP-LINK TL-WN722N Kablosuz USB Antenli Ada Fiyatları

TP-LINK TL-WN722N Kablosuz USB Antenli Ada Fiyatları

TP-LINK TL-WN722N fiyat aralığı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak oluşturulur. Bu ürün ev harici ortamlarda da hızlı bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olur. USB kısmı sayesinde kısa bir süre içinde dizüstü ya da masaüstü bilgisayarla cihaz eşleştirilir. Bu alet, anteni ve şifre saklama özelliği ile her zaman çalışmaya hazır haldedir. Her bilgisayara uyum sağlayan ürünün değiştirilebilir anteni bulunur. Bu antenleri istediğiniz hıza ve çalışacağınız bilgisayara göre seçebilirsiniz. TP-LINK TL-WN722N dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansıyla ön plana çıkar. Ürünün yorum kısmında önceden adaptörü kullanarak tecrübe etmiş müşterilerin deneyimlerini görebilirsiniz. Bu deneyimler sayesinde özellikler ve kullanım konusunda fikir edinebilirsiniz. Filtreleme kısmını da kullanarak gelişmiş teknolojik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.