Transformacion Torpido Cila Cam Microfiber Bez Kutulu Set 6'lı Indirimli Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Transformacion Torpido Cila Cam Microfiber Bez Kutulu Set 6'lı Indirimli Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bu ürün, ürün detayında belirtilen adet/paket miktarına uygun olarak 6'lı indirimli olarak , örnek paket içeriği 2 adet olan ürün, 6 x 2 adet olarak gönderilecektir. Spesifikasyonlar : Transformacion torpido cila cam microfiber bez + ayrı ayrı koyabileceğiniz 19,5 cm yükseklik x dış çapı 6 cm, iç çapı 5,4 cm ölçülerinde, birbirine geçerek kapanan, çok amaçlı saklama, taşıma, birbirine geçmeli kapaklı kutuyla gönderilir. Materyal : Microfiber % 100 cotton Ölçüler : 40 x 40 cm Torpido ve iç bölge temizliği için , araç cilalama ve kurulama amaçlı ve cam temizliği için 3 ayrı renkte ve 3 ayrı renk kutusuyla gönderilir. Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver