2
RC Tekne kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

TRAXXAS Spartan Rc Tekne 6s High Performance Race Boat Rtr Tqi & Tsm Turuncu

27.500 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TRAXXAS Spartan Rc Tekne 6s High Performance Race Boat Rtr Tqi & Tsm Turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cyp Hobi Satıcı Ünvanı: EMRE TUTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1030728711000001 Vergi Kimlik Numarası: 8720654021
    Bu ürün Cyp Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suda olağanüstü güç ve hız Yarış teknesi fırçasız Model 57076-4: Tamamen monte edilmiş, ready-To-Race®, tqi™ 2.4ghz radyo sistemi, traxxas stabilitymanagement®, velineon® 540xl fırçasız motor, vxl-6s marine esc ve fabrikada uygulanan grafikler. Spartan Traxxas'tan beklediğiniz türden bir tekne. 50 km/s'lik öfkesi, en doyumsuz, güce aç meraklıların bile ayağa kalkıp dikkat çekmesini sağlar. Spartan, süper sert, 36 inç derin v gövdesi, pürüzsüz, kablo tahrikli verimliliği, yenilikçi su soğutma sistemi ve hassas alüminyum ve paslanmaz çelik tahrik kontrolleri ile iş demektir. Temiz, modern gövde tasarımı, maksimum sertlik için katmanlar halinde oluşturulmuştur ve koyu boyası su üzerinde bir açıklama yapar. Entegre pil tepsileri, 8,4v nimh pillerden 8400mah 3s lipo paketlerine kadar çok çeşitli pil paketlerini korur. Spartan (#57076-4) elektronik tepsi çıkarma (kırmızı)yenilikçi traxxas stabilite yönetimi (tsm) sistemine sahip yüksek çıkışlı tqi 2.4ghz telsiz, spartan'ı suyun içinden geçerken tam kontrol altında tutar. Spartan, traxxas'ın ödüllü araba ve kamyonlarının bilindiği gücü, hızı, rahatlığı ve eğlenceyi sunar. Kendinizi yalnızca traxxas'tan nihai rc tekne gezisi için hazırlayın. Iki 7.4v lipo paketi ile 35+mph, 6s lipo all-Out'ta 50+mph! Piller ayrı satılır Istikrarlı yüksek hızlı performans için şık 36" derin v gövde Su soğutmalı, su geçirmez vxl-6s deniz hız kontrolü Velineon 540xl yüksek çıkışlı fırçasız motor Yüksek akışlı su soğutma ceketi ile Traxxas stability management® (tsm) ile tqi 2.4ghz radyo sistemi Hızlı açılan güç modülü, güç sistemini entegre eder, Su geçirmez elektronik ve doldurma tüpü Mavi eloksallı alüminyum dümen desteği, dümen ve tahrik desteği Paslanmaz çelik dönüş kanatçıkları, trim tırnakları ve donanım Yarışa hazır® Spartan, bir tqi™ 2.4ghz radyo sistemi, velineon fırçasız güç sistemi, uygulamalı grafikler ve ayrıntılı talimatlar ile tamamen monte edilmiştir. Traxxas, spartan'ı ve tüm ürünlerimizi rakipsiz endüstri lideri destekle desteklemektedir. Sorularınızı telefon, web sitesi veya e-Posta yoluyla yanıtlamak için yetenekli temsilcilerden oluşan bir personel hazırdır. Eşsiz parça desteği, spartan'a dünya çapındaki binlerce hobi satıcısının parça ve desteğiyle servis verilmesini sağlar. Traxxas, rc deneyiminizin eğlenceli, kolay ve hızlı olmasını sağlamak için ekstra yol kat ediyor!
Geri Bildirim Ver