Genel Markalar Kefo Köz Yakma Makinesi Mangal Köz Yapma Közmatik M118

425 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kefo Köz Yakma Makinesi Mangal Köz Yapma Közmatik M118

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mafizar Satıcı Ünvanı: MEHMET DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150816946
    Bu ürün Mafizar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kefo Köz Yakma Makinesi Mangal Köz Yapma Közmatik (#487292537)Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Durum
  • : Sıfır
  • Garanti
  • : Var, Devam Ediyor
  • Ürün Tipi
  • : Kömür
  • ELEKTRİKLİ KÖZ YAKMA MAKİNESİ KEFO YENİ SEZON DİKKAT: BU ÜRÜN PİYASADAKİ DİĞER ÜRÜNLER GİBİ İTHAL DEĞİL %100 TÜRK MALIDIR. AYRICA KEFO MARKASININ PATENTLİ YENİ ÜRÜNÜDÜR. *Artık kömür yakmak için uğraşmanıza gerek yok. Kullanacağınız kömür miktarını közlüğe doldurun. *Közlüğün fişini prize takın. *5 dakikada kömür hazır. *Ayrılabilen fiş sistemi ile közlüğünüzü istediğiniz yere taşıyın. *Bütün kömür çeşitlerini 5 veya 10 dakika içiersinde yakar.

Ürün Özellikleri

  • Güç 200 - 500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

TRENDKEF Kefo Köz Yakma Makinesi Mangal Köz Yapma Közmatik

Elektrikli köz makineleri, mangal ve nargile yakmak için kullanılan aletlerdir. İçerisine konulan kömürün hızla yanmasını sağlar ve közün kullanıma hazır hale getirir. TRENDKEF Kefo köz yakma makinesi mangal köz yapma közmatik pratik kullanımıyla mangalseverlere büyük kolaylık sağlar. Evinizin terasında, bahçede, piknikte mangalı yakabilir, yiyeceklerin kısa sürede pişmenizi sağlayabilirsiniz. Ellerinize kömürle kirletmeden kısa sürede köz elde edebilirsiniz. Böylece zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Saatlerce mangalla uğraşmak yerine farklı aktiviteler yapabilirsiniz. Pratik özelliklere sahip ürünün kullanımı oldukça basittir. Üst kısmına kömürleri yerleştirdikten sonra fişi prize takarak ürünü çalıştırabilirsiniz. Yelleme gereksinimi olmadığı için ürünün başında beklemenize gerek kalmadan diğer işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yanan kömürleri mangalın içerisine alarak kullanabilirsiniz.

  • Tüm kömür çeşitlerini kullanma imkanı
  • Kolay tutmayı sağlayan sap
  • Ayrılabilen fiş sistemi ile kolay taşıma

Kullanışlı TRENDKEF Kefo Közmatik

Kullanışlı TRENDKEF Kefo Közmatik

Nargile birçok kişi tarafından kullanılan bir üründür. Birçok kafede müşterilere servis edilir. Bazı kişiler evde kendileri nargileyi hazırlayarak kullanmayı tercih edilebilir. Ancak her kullanımda kömür yakmak ve kömürün köz haline gelmesini beklemek uzun bir zamanınızı alabilir. TRENDKEF Kefo köz yakma makinesi ile kömürü 5-10 dakika içinde köz haline getirebilirsiniz. Böylece nargile yakmayı istediğinizde yorulmadan kömürleri tutuşturabilirsiniz. Elektriğin olduğu her yerde bu ürünü kullanabilirsiniz. Evde ve iş yerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürün, kafe sahipleri tarafından da sıklıkla tercih edilir. Oldukça pratik olan ürün sayesinde müşteriler için kısa sürede nargile hazırlayabilirsiniz. Pratik kuruluma sahip cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Duman ve alev gibi tehlikelerin de önüne geçebilirsiniz. Ayrıca ürün, oldukça cazip fiyat aralığında sunulur. Tüm avantajlardan faydalanmak için bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Pratik Tasarımıyla TRENDKEF Kefo Közmatik

Pratik Tasarımıyla TRENDKEF Kefo Közmatik

Közmatikler, pratik kullanımlarının yanı sıra dayanıklı yapılarıyla da dikkat çeker. Kefo közmatik kolay tutmayı sağlayan sapı sayesinde ellerinizi aşırı ısıdan korumanızı sağlar. Böylece kazaların da önüne geçebilirsiniz. Ürün, oldukça güvenli bir tasarıma sahiptir. Altta ufak bir tepsi bulunur. Bu sayede köz düştüğünde ateşin etrafa zarar vermesi engellenir. Ürün kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanır. Özellikle kararma gibi problemler olmadığı gibi eğilme ve bükülmelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Bu özellikler sayesinde ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Köz makinesi Kefo markası tarafından özenle tasarlanır. Tüm kömür türleri için kullanımı uygun olan ürün, dakikalar içerisinde köz hazırlamanıza yardımcı olur. Mangal ve meşe kömürleri gibi zor yanan maddeleri de kolaylıkla tutuşturabilirsiniz. Etrafına ısı yaymayan bu ürün ile tehlike olmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca, ürün toza neden olmadığı için etrafın kirlenmesini de engelleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla TRENDKEF Kefo Közmatik

Uygun Fiyatlarla TRENDKEF Kefo Közmatik

TRENDKEF kefo közmatik fiyatları ürünün tüm özelliklerine, çalışma şekline, tasarımına, kullanılan malzemelere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de cazip fiyatlarla sunulan ürüne sahip olabilir, ekonomik açıdan bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Elektrikli köz makinesi Kefo tarafından tasarlanır. Marka, işlevsel birçok özelliğe sahip bu ürünü ile müşterilerin beğenisini kazanır. Nargile ve mangal közünün yanı sıra farklı ürünlerle de közmatiği kullanabilirsiniz. Dilerseniz közde kahve yapabilirsiniz. Oldukça lezzetli olan kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca demliği ürünün üzerine koyabilir, çayın veya suyun soğumasını engelleyebilirsiniz. Ebat olarak oldukça küçük olan ürün, rahat taşıma imkanı sunar. Özellikle ayrılan fiş sistemi ile taşıma kolaylığı sağlar. Ürünü nargile tutkunu arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Dilerseniz müşteri yorumlarını inceleyebilir, ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.