Genel Markalar Soaiy Mc8 Karaoke Mikrofon Profesyonel Bluetooth Hoparlör Kablosuz Mikrofonhoparlör Bağımsız

1.011,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Soaiy Mc8 Karaoke Mikrofon Profesyonel Bluetooth Hoparlör Kablosuz Mikrofonhoparlör Bağımsız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZHOPPY Satıcı Ünvanı: İLHAN ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780059339
    Bu ürün ZHOPPY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blupple Soaiy MC8 Karaoke Mikrofon Profesyonel ayar düğmeleri ile tiz/bas./ses/yankı gibi ayarları yapabilirsiniz Bluetooth kablosuz mikrofon ve hoparlörler bağımsız olarak çalışabilir Renkli şık tasarım Konuşma sesine ideal şarkı söyleme özelliği ve ayrıca bluetooth hoparlör olarak kullanılabilir Bluetooth hoparlör, karaoke şarkı, müzik kaydı, röportajlar, podcast'ler vb. gibi geniş kullanım alanı iOS ve Android akıllı telefonlar, iPad tablet pc'ler, Bluetooth ve benzeri için uygundur Bluetooth versiyon: V5.0 Ürün Boyutu: 60mm * 225mm Ürün ağırlığı: 125g Batarya Kapasitesi: 1200mAh Voltaj: 3.7V 0.6-0.8A Hoparlör Gücü: 5W Şarj Süresi : Yaklaşık 3 saat THB:<1% Hoparlör Çapı:50mm Empedans:4 ? Kapasitif alıcı Maksimum ses basıncı: > 92dB 1kHz İletim Mesafesi : 8-10m Not :"Ürün üzerinde ki yönergeler çinçedir" Önemli talimatlar: 1. Bu makineyi aşırı sıcak, soğuk, tozlu ve nemli ortamlarda kullanmayınız. 2. Kullanım sırasında şiddetli bir şekilde düşürmeyin, çarptırmayın veya titretmeyin. 3. Makine gövdesi çevresinde uygun havalandırma sağlanmalıdır, aksi takdirde makinenin içindeki sıcaklığın kolayca yükselmesine ve sonunda hatalı hatta zarar görmesine neden olur. 4. Bu cihazı taşırken, önce diğer ekipmanlarla ilgili bağlantı hatlarını kapatın ve bağlantısını kesin. 5 Makinenin yüzeyi ve hoparlörler aşındırıcı sıvılar ve gazlarla temastan kaçınmalı ve uzun süre doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Toz varsa, düzenli olarak temiz ve yumuşak bir bezle temizlenebilir. Kir varsa, güçlendirici madde içermeyen bir temizleyici ile silinebilir. 6. Anahtarlara ve diğer cihazlara kuvvetlice basmayın. 7. Makine aniden duman çıkartırsa veya başka anormal bir durum varsa, kazaları önlemek için lütfen hızlı bir şekilde kapatın ve şarj fişini prizden çekin ve onarım için yerel bayinizle iletişime geçin. 8. Ürünün performansından ve işlevlerinden kaynaklanan değişiklikler ayrıca bildirilmeyecektir. 9. Bu ürünün toz geçirmez, nem geçirmez ve su geçirmez işlevleri yoktur. 10. Tehlikeyi önlemek için makineyi yetkisiz olarak sökmeyin. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yerel bayinizle iletişime geçin veya şirketimizin ulusal birleşik servis numarasını arayın.Açma/kapama düğmesi Açmak için uzun basın, kapatmak için tekrar uzun basın,duraklatmak için oynatmak için tıklayın, orijinal sesi susturmak için çift tıklayın.2. Mikrofon ses düzeyine+ uzun basın, yankı efektine+ kısa basın.3. 4-IR-Mikrofon sesine uzun basın-, yankı efektine kısa basın -. MAGIC: Sihirli sesi girmek için kısa basın, değiştirmek için kısa basınWarcraft-erkek-dişi-dişi-erkek-bebek ses döngüsü için kısa basınOrijinal sesi geri yüklemek için için uzun basın5 Kapatın: Mikrofon kullanılmadığında, Pil kaybını önlemek için kapatma düğmesine uzun basın6. Düşük voltaj alarmı ve otomatik kapanma işlevi Pil bittiğindegüç %10'dan az ise, mikrofondan bir bip sesi duyulacak ve bu sesten sonra mikrofon şarj edilmelidir. Ne zaman pil %3'ten düşükse, Cihaz otomatik olarak kapanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver