Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici Ve Canlandırıcı Saç Toniği 125 ml

245 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  245 TL
%5 indirim
3 x  232,75 TL
698,25 TL
%7 indirim
5 x  227,85 TL
1.139,25 TL
%10 indirim
10 x  220,50 TL
2.205 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
10 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici Ve Canlandırıcı Saç Toniği 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Faydaları: Tresan Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği tüm saç tiplerinde kullanılabilen bir saç destek bakım ürünüdür. Canlılık, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Kepek oluşumunun giderilmesine ve saç uzamasının uyarılmasına yardımcı olur. Değerli bitki özleri ve vitaminler içerir. Uygun Saç Tipi: Tüm saç tipi. Kullanım Şekli: Banyodan sonra, temiz saça uygulanır. Saçların nemi bir havlu yardımı ile iyice alındıktan sonra, saçlara ve saç diplerine sıkarak uygulanır, daha sonra masajla saç diplerine yedirilir. Saçlar tekrar yıkanmaz. Uygulamadan önce çalkalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 125 ml
Geri Bildirim Ver

Trasan Kayın Ağacı Saç Toniği ile Canlı Saçlar

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği 125 ml 8697623901757 tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml içeriği temiz içerikli maddeler barındırmaktadır. Hipoalerjenik özelliğe sahip olan ürünler alerjen cilt kullanımlarına da uygundur. İçerisinde alkol, paraben ya da renklendirici maddeler barındırmayan ürün dermatologlar tarafından da önerilmektedir. Uzun süreli kullanımların ardından saçlarda yaşanan kusurların tekrar gün yüzüne çıkmasını engeller. Ürünün nemlendirme özelliği sayesinde saçınızın nem dengesi de korunmuş olur. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml kullanımı saçta herhangi bir yapışkan iz bırakmadığını ortaya koyar. Kullananların hemen hemen hepsi saçlarında etkili bir şekilde ürünü hapsettiğini ifade eder. Saç üzerinde yapışkanlık ve yağlılık özelliği bırakmayan ürün saç tarafından hızlıca emilerek kullanıcıları memnun etmeyi başarır. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği kullanırken saçınızı yıpratacak ve sert dokunuşlar yapacak ürünlerden kaçınmalısınız.

  • İz bırakmayan yapı
  • Güçlendirici
  • Canlandırıcı

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği İçeriği

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği İçeriği

Saç temizliğinin ardından cildiniz ve ellerinizin fazla temas etmesinden kaçınmalısınız. Saç temizliği yaparken saçlarınızın fazla yağlı olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Tonik işleminin ardından saçınızın güneşle direkt temasını önlemeniz gerekmektedir. Markanın birden fazla ürünü bulunmaktadır, bu ürünler arasından kendinize uygun ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz Güzel ve sağlıklı saçlar her yaştaki insan için oldukça büyük önem arz etmektedir. Saç bakımı hem cildiniz güzel görünmesine hem de sağlıklı bir ışıltıyla parlamasına yardımcı olmaktadır. Geçmişten bugüne birden fazla yöntemle temizleme işlemi yapılmaktadır. Temizleme işlemleri doğal içerikli ürünlerin yanı sıra kimyasal özelliğe sahip ürünlerle de yapılmaktadır. Bakımı yapılmayan saçlar sağlıksız ve çirkin bir görüntüye kavuşmanızda etkili olur. Gelişen teknoloji ve artan ürün çeşitliliği ile insanlar saçlarına oldukça önem vermektedirler. Saç bakımı sektöründe oldukça fazla ürün bulunmaktadır. Bu noktada önemli olan ürün çeşitliliği değil, ürünlerin kalitesidir.

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği Özellikleri

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği Özellikleri

Saç bakımı sağlama konusunda alanında bir numara olan marka Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml ile oldukça dikkat çekmektedir. Dermatologlardan tam not alan ürün saç sağlığını korumasının yanı sıra deri üzerindeki sorunlu bölgelerle de savaşmayı başarmaktadır. Saçlarda yer alan kepek ve yaraların görünümüne ilk günden gözle görülebilir etki sunan ürün alanında kendini ön plana çıkarmayı başarmıştır. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml yorumları ürünü tarafsız olarak değerlendirmenizde etkili olacaktır. Kullanıcıların ürün üzerinde yapmış oldukları tavsiyeleri ve değerlendirmeleri kolaylıkla görmenize olanak tanıyacaktır. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml yıpranmış saçların onarılmasına ve daha parlak bir görüntü elde etmesine yardımcı olur. Ürünü kullanmadan önce saçlarınızı derinlemesine temizleyin ve kurulayın, toniğinizi elinize yeterli oranda dökün ve yavaş hareketlerle saçlarınıza ovalayın, gözle temasında dikkat etmeniz gerekmektedir. İçerisinde termal su bulunduran ürün yıpranmalarla savaşmakta en büyük yardımcınız olabilir. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml özellikleri değerlendirilerek sipariş verebilirsiniz.

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği Fiyatları

Tresan Kayın Ağacı Güçlendirici ve Canlandırıcı Saç Toniği Fiyatları

Hassas ve alerjik ciltler üzerinde de test edilen ürün kullananların cildinde herhangi bir tahrişe sebebiyet vermemiştir. Tresan kayın ağacı güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği 125 ml seçeneğini satın alarak uzun bir süre kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan termal su saç üzerinde yatıştırıcı bir etkiye sahiptir, gliserinin de kendine has kaygan dokusu ile nemlendirme sağlarken saçınızın pamuk gibi olmasını sağlar, içerisinde son alarak salisilik asit bulunduran ürün yıpranmış saçların onarılmasında etki eder. Trendyol'da yer alan Tresan kayın ağacı saç toniğini hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.