Trina 0070 Saç Düzleştirici Profesyonel

986,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.008 TL990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.111 TL1.012 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Trina 0070 Saç Düzleştirici Profesyonel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 230 dereceli düzleştirici farklı ısı ayarlarında işlem yapmanızı sağlar. Farklı ısı ayarlarında kullanılabildiği için birçok saç tipi ile uyumludur.
  • Trina profesyonel saç düzleştirici ile kabarık saçlarınızı da kolaylıkla istediğiniz düzlüğe ulaştırabilirsiniz.
  • 230 derece saç düzleştirici 360 derece dönebilen kablosu sayesinde rahat kullanım sağlar. Hem uzun saçlarda hem de kısa saçlarda etkili kullanım için önemli bir özelliktir.
  • Titanyum saç düzleştirici titanyum kaplamaya sahip olduğu için kabarık saçlarda oldukça etkilidir. Yüksek düzleştirme özelliği ile saçınızın her bölümünün eşit şekilde düzleştirilmesini sağlar.
  • Saç yakmayan düzleştirici 300 cm kablo uzunluğu sayesinde hareket özgürlüğü sunarak geniş alanda işlem yapmanızı da destekler.
  • Trina saç düzleştirici 0070 ergonomik ve kompakt tasarımı sayesinde elde kolaylıkla kavranır. Aynı zamanda kullandığınız sürede herhangi bir şekilde terleme ve kayma gibi sorunlar yaratmaz.
  • Saçı yıpratmayan düzleştirici yüksek ısıda çalışsa bile saçınızda yıpranma ya da yanma gibi durumların oluşmasını engelleyen bir sisteme sahiptir. Bu da daha pürüzsüz ve daha yumuşak bir görüntü elde etmenizi sağlar.
  • Darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun süre kullanabilirsiniz. Aynı zamanda nemli bez ile silerek hijyenik bir şekilde saçınızı şekillendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 230 Derece
  • Plaka Materyali Titanyum Plaka
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tip Plaka
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Trina TRNSACDZ0070 Profesyonel Saç Düzleştirici

Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisi teknolojik bir kişisel bakım cihazıdır. Ürün profesyonel ve amatör kişilerce saçlarını düzleştirmek ve belirgin bukleler oluşturmak için kullanılabilir. Cihaz genelinde siyah renk hakim olup şık bir tasarıma sahiptir. Trina profesyonel saç düzleştiricisi sahip olduğu görsel özellikleriyle bulunduğu alanın dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlar. Bu sayede güzellik salonlarının ve kuaför işletmelerinin kullanıma uygundur. Ürün 45 watt enerji tüketimine sahiptir. Alet, güçlü yapısıyla hızlı bir şekilde ısınarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisinin başlıca özellikleri ise şunlardır:

  • 360 derece dönebilen kablo
  • Isı ayar düğmeleri
  • Titanyum plaka

Trina 0070 Profesyonel Saç Düzleştiricisinin Özellikleri

Trina 0070 Profesyonel Saç Düzleştiricisinin Özellikleri

Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisi pek çok gelişmiş özellikle donatılır. Ürün Korean Nano Silver plakalara sahiptir. İleri düzey titanyum teknolojisiyle geliştirilen bu cihaz kullanım esnasında saçtan pürüzsüzce kayar. Yumuşak bir uygulama için idealdir. Kalın, ince telli, yıpranmış veya hassas saçlara düzleştirme işlemi yaparken farklı sıcaklıklar kullanılması gerekir. Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisi sahip olduğu sıcaklık ayarıyla bu ihtiyaca karşılık verir. Cihazın çıkabildiği en yüksek sıcaklık 230 santigrat derecedir. Ürün güvenli kullanıma uygun olarak tasarlanır. Otomatik kapanma özelliği ise unutkanlık kaynaklı tehlikelerin önüne geçer. Saç düzleştiricisi kullanılırken sıvıyla temas etmemesine özen gösterilmesinde fayda vardır. Eğer böyle bir durum yaşandıysa cihazı tamamen kuruyana kadar aktif hâle getirmemeniz önerilir.

Trina 0070 Profesyonel Saç Düzleştiricisinin Kullanımı Nasıl?

Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisi oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Düzleştiricinin gövdesinde üç adet kontrol düğmesi bulunur. Bu düğmelerden ortadaki açma ve kapama düğmesi olup diğer ikisi ile sıcaklık ayarı yapılır. Cihazın güç kablosunu prize taktıktan sonra açma kapama düğmesine bir kere basmanız yeterlidir. Ürün kısa bir süre içerisinde yüksek sıcaklıklara erişir. Trina 0070 saç düzleştirici LCD gösterge paneline sahiptir. Böylelikle aletin sıcaklık seviyesini anlık olarak takip etmek mümkündür. Cihazın üzerinde bulunan artı ve eksi sembollerine sahip düğmelerle ısı ayarlaması yapıldıktan sonra kolay bir şekilde saç düzleştirme işlemine başlanabilir. Ürünü kullanmadan önce uygulama yapılacak saçın kuru olduğundan emin olunmalıdır. Düzleştiricinin temizliğini yapmak için kapalı ve tamamen soğumuş olduğundan emin olmalısınız. Ürün temizliği için hafif nemli bir bez yeterlidir.

Trina 0070 Profesyonel Saç Düzleştiricisi Ergonomik mi?

Trina saç düzleştirici 0070 ergonomik tasarımı sayesinde saçlarınızı konforlu bir şekilde şekillendirmenizi sağlar. Cihaz sahip olduğu kıvrımlı tasarımıyla tek elle bile kolayca kavranır. Böylece evde kendi kendinize kolaylıkla saçlarınıza şekil verebilme imkânına sahip olursunuz. Ürünün ısı geçirmez dış yüzeyi, işlem esnasında yanma, sakatlanma gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Trina saç düzleştiricisi 360 derece dönebilen güç kablosuna sahiptir. 3 metre uzunluğundaki bu güç kordonu kullanıcılara geniş bir hareket alanı yaratır ve kablonun bükülme sebebiyle deformasyona uğrama riskini azaltır. Ürünün hafif yapısı da saç düzleştirme sırasında konforu artırır. Tüm bu özellikler hem cihazdan profesyonel anlamda yararlanacak kişiler hem de günlük kullanımda tercih edecekler için ideal bir seçenektir. Ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Trendyol’da yer alan Trina 0070 profesyonel saç düzleştiricisi yorumlarını inceleme imkânınız bulunur. Konforlu kullanım özelliğine sahip bu profesyonel saç düzleştiricisini güvenli alışverişin adresi olan platformdan avantajlı fırsatlardan faydalanarak satın alabilirsiniz