Trixie Kedi Maltı 240gr

383,89 TL
(1,60 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345,90 TL
2. Ürüne %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
366,82 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Kedi Maltı 240gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEMGROSS Satıcı Ünvanı: YEMGROSS YEM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947082930400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470829304
    Bu ürün YEMGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trixie Kedi Maltı 240grLezzetli, sindirime yardımcı olan ve hızlandıran, metabolizmayı düzenleyen, iyi hazım sağlayan, kedinin tüylerini temizlerken, yalarken yutmuş olduğu tüylerin topaklanmasını ve dışarı kolayca atılmasını sağlayan kedi maltıdır. Hiçbir şeker katkısı içermez. Kedi maltı kullanımı sayesinde kedilerin kendilerini temizlerken yutmuş oldukları tüyleri kusarak dışarı çıkarmasının önüne geçilmiş olur. Kedilerin sindirim sistemini çok zorlayan bir davranış olan kusarak tüy topaklarını dışarı çıkarmanın önlenmesi sonucu kedinin sindirim sistemi daha düzenli çalışır, dışıkılaması çok daha iyi ve düzenli olur. Diş macunu kıvamında olan Trixie Kedi Maltı içerisinde yer alan yağ sıcak havalarda veya bir süre beklemiş ambalajlarda üste çıkabilir ve kapak ilk açıldığında öncelikle bir miktar yağ ile karşılaşılabilir. Bu normaldir. Sıcak havalarda veya bir süre beklemiş, kullanılmamış Trixie Kedi Malt'nı öncelikle çalkalamanız ve daha sonra kullanmaya başlamanız gereklidir. Çok sıcak yaz günlerinde buzdolabında veya serin bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Trixie Kedi Maltı 240 Gr

Kediler kendilerini temizlerken dillerini kullanır ve o sırada tüylerin boğazlarına kaçması mümkündür. Trixie Kedi Maltı 240 gr sindirim sistemini düzenler ve topaklanan tüyleri kedinin boğazından atar. İçinde şeker bulunmayan ürün sağlıklıdır. Her mevsimde kullanılabilen bu model, tüm kedi cinslerine uygundur. Kediler macun kıvamındaki malt sayesinde rahat dışkılama yapabilirler. Ürün evde beslenen kediler için sıklıkla tercih edilebilir. Bu ürünü buzdolabında saklayabilir, kapağını açıp kapatabilirsiniz. İçerisinde katkı maddesi olmayan ürünü, sıcak havalarda çalkalayarak kullanabilirsiniz. Kediler, tüylerini çıkartırken kusabilirler. Bu malt sayesinde kusma durumunun önüne geçilebilir ve daha sağlıklı bir şekilde sindirim sistemi düzelebilir. Kaliteli ürünü, kedilerin ağız bölgesine sıkabilirsiniz. Evcil hayvanınızın kendini temizlemeden önce bağırsak problemlerinden koruyabilir ve hazmını kolaylaştırabilirsiniz.

  • Her yaşta kediye uygun
  • Doğal içerikli macun kıvamı
  • Uzun süreli kullanım ömrü

Sindirimi Kolaylaştıran Trixie Kedi Maltı Özellikleri

Sindirimi Kolaylaştıran Trixie Kedi Maltı Özellikleri

Kedilerin sindirim sistemini düzenlemek için Trixie Kedi Maltı kullanılabilir. Bu ürün 240 gr boyutunda ve macun kıvamındadır. İçerisinde herhangi bir şeker veya katkı maddesi yoktur. Tamamen doğal içeriklerden üretilen malt, kedilerin kendilerini temizlerken topaklanan tüyleri yutmaması için tercih edilir. Bu sayede metabolizma hızlanır ve hazım kolaylaşır. Boğazda kalan tüyler macun kıvamıyla hızlıca atılabilir. Her yaştaki tüm kedi cinsleri için uyumludur. Ağız içerisine sıkılarak kullanılır. Sıcak havalarda ürün buzdolabına koyulur. Mevsime bağlı olarak ambalaj yukarı çıkabilir ve kapak açıldığında bir miktar yağ gözükebilir. Bu durumda ürünün çalkalanıp kullanılması gereklidir. Kullanım ömrü uzundur ve kolayca muhafaza edilebilir. Ev ve sokak kedileri için malt kullanılabilir. Macun kıvamındaki ürün kedilerin bağırsak sağlığı için olumlu sonuçlar verir. Topaklanan tüylerin evcil hayvanınızın boğazına kaçmasını önceden engelleyebilirsiniz.

Kediler İçin Trixie Malt Kullanımı ve Avantajları

Kediler İçin Trixie Malt Kullanımı ve Avantajları

Kedi maltı kullanımı sindirimi kolaylaştırır ve tüylerin boğaza kaçma durumuna müdahale eder. Bağırsak sistemini düzenler, hazmı kolaylaştırır ve metabolizmayı hızlandırır. Kediler tüylerini yalayarak kendilerini temizler; fakat boğazına birçok zararlı madde kaçar. Kusmak sağlıklı bir çözüm değildir. Bu nedenle macun kıvamındaki malt kusmayı engelleyerek dışkılamayı kolaylaştırır. Bağırsak sisteminin düzeni açısından malt kullanımı gerekli bir ihtiyaçtır. Her yaşta ve cinsteki evcil veya sokak hayvanları için kullanıma uygundur. İstenilen mevsimde kullanılması mümkün olan ürün, sıcak havalarda buzdolabında saklanmalıdır. Çeşitli sebeplerle macun üstüne çıkan yağ, normaldir ve çalkalanıp kapağın açılması beklenir. İçerisinde şeker veya katkı maddesi bulunmaz ve doğal özlere sahiptir. Bağırsak problemleri ile beraber tüylerin topaklanmasını durdurur. Dışkılamayı düzenli hale getirebilir, hazmı kolaylaştırabilirsiniz. Ürünün kapağını açtıktan sonra, parmaklarınız ile ambalajın üzerini sıkıp macunu kullanabilirsiniz.

Trixie Kedi Maltı 240 gr Fiyatı ve Yorumları

Trixie Kedi Maltı 240 Gr Fiyatı ve Yorumları

Her yaşta ve cinste olan sokak ve ev kedileri için malt kullanılabilir. Ürünün yorumlarını inceleyebilir; kullanım şekli, kampanyaları ve saklama koşulları hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Kediler kendilerini temizlerken dillerini kullanır ve o esnada tüyler topaklanabilir. Sindirimi zorlaştıran bu durum macun kıvamındaki malt ile çözülebilir. Sağlıklı ve şeker ilavesiz ürün, ağıza sıkılarak kullanılır. Sıcak hava koşullarında dolapta muhafaza edilebilir. Model sayesinde sindirme, hazmetme gibi bağırsak hareketleri düzenli hale gelir. Kusma durumunun önüne geçer ve topaklanan maddelerin sindirimini kolaylaştırır. Yalnızca kediler için kullanımı mümkündür. 240 gr ürün macun kıvamında ve tüp şeklindedir. Kolay sıkılabilen ürün uzun ömürlü bir ambalaja sahiptir ve her mevsimde tüketilebilir. Trixie Kedi Maltı 240 gr fiyat farklı bütçelere hitap eder. Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilir, hemen kullanabilirsiniz.