Trixie Kedi Taşıma Çantası 32x31x48cm A.gri/k.gri

1.198,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Kedi Taşıma Çantası 32x31x48cm A.gri/k.gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pasteur Veterinerlik Satıcı Ünvanı: PASTEUR VETERİNERLİK VE ZİRAİ HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723000214500015 Vergi Kimlik Numarası: 7230002145
    Bu ürün Pasteur Veterinerlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedinizi veya köpeğinizi bir yerden başka bir yere nakli için kullanabileceğiniz, emniyet kemerinin geçebileceği özel tasarıma sahip, sert plastikten, havalandırma ızgaralarına sahip kedi veya köpek taşıma kabı. kedinizi bu ürüne alıştırmak için Trixie'nin 4238 ve 4241 kodlu kedi otu spreyi ( catnip ) ürününü kullanabilirsiniz. Kediotu kedinizin ürüne karşı merakını arttıracaktır. Kediniz kedi otu kokusunu aldığında rahatlamış ve sakinleşmiş olarak ürünü benimseyecektir. Kedinizi herhangi bir ürüne alıştırmak için oldukça etkili bir yöntemdir. Özellikle taşıma kaplarında taşıma kabını seyahatten önce kedinizle tanıştırmanız ve ürüne güven duymasını sağlamanız çok önemlidir.
Geri Bildirim Ver