Trixie Köpek Ve Kedi Arabası 47x100x80cm Siyah

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.361,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.195,90 TL5.893,76 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.893,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.020,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trixie Köpek Ve Kedi Arabası 47x100x80cm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PettMamaMia Satıcı Ünvanı: SEMA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0840185282
    Bu ürün PettMamaMia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trixie Köpek ve Kedi Arabası 47x100x80 Cm Siyah

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Tip Çanta
Geri Bildirim Ver

Trixie 28958 47x100x80 Cm Siyah Kedi ve Köpek Arabası

Trixie 47x100x80cm siyah köpek ve kedi arabası, özellikle kalabalık alanlarda kediniz ve köpeğiniz ile rahatça dolaşmanızı sağlar. Alışverişe çıkarken, kedinizi veya köpeğinizi gezmeye götürürken, bir çantanın elinizde yük olacağı günlerde bu arabayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay taşınır, kolay katlanır, yer kaplamaz. Trixie 47x100x80cm siyah köpek ve kedi arabası, hafif ve kullanışlı bir üründür.

  • 15 kg ağırlığa kadar tüm evcil hayvanlarınızı taşıyabilir
  • Süspansiyonlu ve hareketli tekerlekler
  • Kilitlenebilir arka tekerlekler ve bağlama kayışları

Trixie 47x100x80cm Siyah Köpek ve Kedi Arabası Özellikleri

Trixie 47x100x80cm Siyah Köpek ve Kedi Arabası Özellikleri

Trixie 28958; 47 cm genişlik, 80 cm uzunluk ve 100 cm derinliğe sahiptir. Şehir içi kullanıma uygun bir araçtır. Taşıma kabini ölçüleri ise 33x55x53 cm’dir. Ürün, evcil dostunuzun içerisinde rahat edebileceği genişliğe sahiptir. Arabanın tek elle katlama özelliği mevcuttur. Katlanmış boyutu ise 47x29x84 cm’dir. Bulunduğu ortamda fazla yer kaplamaz. Ürünün net ağırlığı 4,6 kg’dır. 15 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Ürünün iç kumaşı tırnaklamaya, patilemeye dayanıklı filelerden imal edilir. Arabanın üzeri tamamen açılıp kapanabilir yapıdadır. Bu sayede güneşli veya yağmurlu havalarda arabanın üzerini gerektiği ölçüde açabilir ve kapatabilirsiniz. Hatta isterseniz bu bölümü tamamen çıkarmanız da mümkündür. Arabanın içinde evcil hayvanınızın rahat etmesi için minik bir yatak mevcuttur. Bu yatak da çıkarılabilir özelliktedir. İstediğiniz takdirde yatağı çıkarıp yıkayabilirsiniz.

Trixie Siyah Köpek ve Kedi Arabasının Kullanımı Rahat mı?

Trixie Siyah Köpek ve Kedi Arabasının Kullanımı Rahat mı?

Trixie köpek arabasının kullanımı son derece rahattır. Arabanın tekerlekleri süspansiyonludur. Ön tekerlekler ise hareketlidir. Bu sayede yumuşak ve kolay bir sürüş elde edersiniz. Araç hem sizin hem de evcil hayvanınızın konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Yumuşak bir sürüş için ergonomik sap bölümü mevcuttur. Araç bu kısım yardımıyla tek elle, pratik bir şekilde katlanabilme özelliğine sahiptir. Arabanın altında ise sepet bölümü bulunur. Evcil dostunuzun günlük eşyalarını, kendi yüklerinizi, alışveriş paketlerinizi bu bölmeye koyabilirsiniz. Aynı zamanda arabanın üst tarafında kahve koyma bölümü mevcuttur. Kalabalık alanlarda kediniz veya köpeğinizle gezerken onun güvenliğinden ve rahatlığından emin bir şekilde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Trixie 28958, yavru köpekler, hasta köpekler, yaşlı köpekler, uzun yürüyüşlere dayanamayan küçük ırklar ve tüm kediler için uygundur. 15 kg’a kadar tüm evcil hayvanlarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Trixie Siyah Köpek ve Kedi Arabası Güvenlikli mi?

Trixie Siyah Köpek ve Kedi Arabası Güvenlikli mi?

Trixie 47x100x80cm siyah köpek ve kedi arabası, son derece güvenlikli bir üründür. Ürünün arka tekerlekleri kilitlenebilir özelliktedir. Böylece arabayı elinizden bıraktığınızda geri geri giderek kazaya sebebiyet vermez. Siz arabanın arka tekerleklerini kilitledikten sonra kilitleri açana kadar bıraktığınız yerde sabit kalır. Ürün taşıma kolaylığı sağlayacak kadar hafif; evcil hayvanınız içerisinde güvenle taşıyabilecek kadar dayanıklıdır. Petiniz arabanın içindeyken herhangi bir devrilme söz konusu olmaz. Taşıma kabini içinde iki kısa bağlama kayışı bulunur. Emniyet kemeri mantalitesindeki bu bağlama kayışları sayesinde kediniz veya köpeğiniz aniden dışarı fırlayamaz. Aynı zamanda bu kayışlar yardımıyla olası çarpmalarda veya ani hareketlerde de petinizin içeride sabit kalması sağlanır. Ürünün üst kapağının tamamen kapatılabilmesi de güvenlik özelliklerinden biridir. Tamamen kapanan üst kapak sayesinde evcil hayvanınızı yakıcı güneş, sağanak yağmur, şiddetli fırtına gibi tüm olumsuz hava koşullarından koruyabilirsiniz. Trixie 28958 47x100x80cm siyah köpek ve kedi arabası yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce satın almış kullanıcıların deneyimlerini okuyabilir, ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.