TROPİKAL Orkide Toprağı 3 Litre Besleyici Düzenleyici Vitaminli Orkide Toprağı 3 Lt

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
44,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
62,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TROPİKAL Orkide Toprağı 3 Litre Besleyici Düzenleyici Vitaminli Orkide Toprağı 3 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lobelya Satıcı Ünvanı: ÜMMÜ GÜLSÜM ÖZKANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980504657
    Bu ürün lobelya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orkide Toprağı Phalaenopsis, Cymbidium, Dendrobium, Epidendrum, Oncidium, Paphiopedilum Vb. Orkide Çeşitleri İçin İdeal Bir Yetişme Ortamıdır.
  • Hava Tutma Kapasitesi Yüksektir.
  • Orkidelerin İhtiyacı Olan Makro Ve Mikro Besinleri İçerir.
  • Dezenfekte Edilmiştir Sinek, Böcek Ve Koku Yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 100 L
Geri Bildirim Ver

TROPİKAL Orkide Toprağı 3 Litre Besleyici Düzenleyici

Toprakta yetişen tüm bitki ve ağaçların alması gereken birtakım mineral ve vitaminler olmaktadır. Bu mineraller ile sağlıklı bir büyüme sağlanırken aynı zamanda istenilen verime ulaşılabilmektedir. Siz de evinizde veya bahçenizde baktığınız bitkilerin, toprakta yer alan sayısız mineral ve elementi kullanabilmesini istiyorsanız, ona uygun yapıda toprak bulundurmanız gerekmektedir. Doğal bitki gübresi gibi şeyler yapılabildiği gibi direk olarak dışarıdan içerisinde birçok vitamin ve mineralin yer aldığı topraklar satın alınabilmektedir. Evinizde veya hobi bahçenizde ilgilendiğiniz bitkilerin yeterli büyüyemediğini ve ışığa küstüğünü düşünüyorsanız, sadece topraklarını değiştirerek onları ilk günkü ihtişamlı hallerine geri getirebilirsiniz. Sadece görünümü değil aynı zamanda sağlıklı olmalarını da sağlayan bu toprak, üstün besleyici özelliği ile sıradan toprakta yer almayan mineral ve doğallığı barındırmaktadır. Bitkilerinizin ihtiyaçlarına vitaminli toprak sayesinde kolayca yanıt verebilir, gelişimlerini yakından takip edebilirsiniz.

  • Yüksek Hava Tutma Kapasitesi
  • Böceklenme Yapmayan Doğal Bileşenler
  • Üstün Besleyici Ürün İçeriği

Orkideler İçin Özel Gereksinimleri Karşılayan Toprak Seçeneği

Orkideler İçin Özel Gereksinimleri Karşılayan Toprak Seçeneği

Hangi bitki türünü yetiştiriyor olursanız olun, bitkiler hayatlarını sürdürebilmek için toprağa ve bir dış etken olan güneşe mecbur olmaktadırlar. Bu ikilinin ayrılmaz bir parçada bütünleştiği bitkiler arasında özellikle orkidelerin ayrı bir yeri olmaktadır. Orkidelerin solunum yapabilmesi için gereken besini, bazen bitkiler dışarıdaki topraktan alamaz veya yetersiz alım yapmaktadır. Topraktaki sorunu çözemezseniz bu durum giderek büyüyebilir ve tüm mahsullerinizi etkileyebilir. Güneşten her an faydalanma fırsatı olan orkide toprağı besin üretebilmek için yapraklarının düzenli silinmesi kadar giden uzun bir yolculuk olmaktadır. Orkideler sabır isterler ve uzun bir aradan sonra bakım yapılması gereken bir bitki türüdür. Tüm bitkiler ihtiyaç duydukları besini topraktan alarak kendi gelişim ve büyümelerine destek olmaktadırlar. Böylece başka alternatif iyileştirme ürünleri kullanmadan da orkide toprağın verdiği desteği arkanıza alabilirsiniz. 3 litre besleyici düzenleyici vitaminli orkide toprağı içeriğiyle herkesi memnun eder.

Sağlıklı Büyüme Garantili Toprak Kullanımı

Sağlıklı Büyüme Garantili Toprak Kullanımı

Birbirinden farklı çeşitteki bitki türleri yaşamları boyunca makro ve mikro olarak birtakım elementlere ihtiyaç duymaktadır. Bu ihtiyaçlar her toprak çeşidi ile giderilemezken, sadece belirli elementlere sahip olan topraklar sayesinde siz de istediğiniz bitkiyi farklı alanlarda yetiştirebilirsiniz. Bitkiler, toprak içerisinde yer alan inorganik azotu kullanarak büyümelerini sağlarken aynı zamanda güneşten gelen enerjiyi dengeli bir şekilde tüm yapraklarına dağıtabilmektedir. Kültürel işlemlerin etkisi ile değişen toprak kullanımı farklı orkide çeşitlerini ortaya çıkarsa da evinizde veya hobi bahçenizde bu işlemleri özel olarak orkide için toprak üretenler firmalardan satın alarak yapmak oldukça fazla hoşunuza gidecektir. Bitkilerde gelişen ve sürekli devam etmeye çalışan morfolojik değişimlerle birlikte siz de ektiğiniz saksının büyüklüğünü değiştirip, yeni orkide türleri yetiştirebilirsiniz. Birbirinden farklı orkidelere ev sahipliği yapan orkide modelleri sizlerin kullanımına ve renk seçeneğine göre ayrı olarak üretilebilmektedir. 3 litre besleyici düzenleyici vitaminli orkide toprağı yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Orkide Toprağı Yorumları

Orkide Toprağı Yorumları

Dışarıda yer alan özel ph dengesini sizlere sağlayan toprak deneyimi ile siz de istediğiniz orkidenin bahçenizde yaşamasına izin verebilirsiniz. Çok iyi bir şekilde havalandırılmış olan orkide toprağı ile gerekli vitamin ve mineralin tadını çıkarabilirsiniz. Böylece her cins ve farklı kültürden köpeğin sakin ve huzurlu bir şekilde tatilinizi sonlandırırken kök gelişimden maksimum fayda almanızı 3 litre besleyici düzenleyici vitaminli orkide toprağı ile sağlayabilirsiniz. Saksıda veya açık arazideki toprakta yetişen bitkiler için geliştirilen orkide modelleri ile istediğiniz farklı orkide görünümlerini oluşturabilirsiniz. Bitki ve diğer mikroorganizmaların severek barındırdığı içerikler ile orkidelerinizi yönetmek oldukça kolay olurken aynı zamanda sağlıklı bir büyümenin de sırrı olmaktadır. Siz de bahçenizde veya balkonunuzda baktığınız orkide vb. bitkilerin sağlıklı bir şekilde büyümesini garanti altına almak istiyorsanız hava tutma kapasitesi yüksek olan bu 3 litre kumu kullanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan MF113P orkide.topragi kodlu bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.