5
Bitki Besini ve Vitamin kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

TROPİKAL Genel Bitki Besini 225 ml

39,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
64,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TROPİKAL Genel Bitki Besini 225 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ziraat Evim Satıcı Ünvanı: MEHMET BURAK OKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6400190665
    Bu ürün Ziraat Evim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hacmi : 225 ml Tropikal Bitki Besini, iç mekan – dış mekan ve çiçekli – çiçeksiz tüm bitkileriniz için kullanabileceğiniz ideal bir karışımdır. Tüm makro ve mikro besin maddelerini içeren, özenle hazırlanmış bir sıvı gübredir. Özel formülü, bitkiler tarafından kolayca alınmasını sağlar. Bitkilerin doğal dengesini ayarlar, sağlıklı ve dayanıklı olmasını, daha hızlı büyümesini sağlar. Bitkilerin bol, uzun ömürlü ve gösterişli çiçek oluşturmasına yardımcı olur. İçindekiler: Azot (N) %18 Fosfor (P205) %18 Potasyum (K20) %18 Magnezyum (MgO) %2 +mikro elementler

Ürün Özellikleri

  • Hacim 225 ml
Geri Bildirim Ver

TROPİKAL Genel Bitki Besini 225 ml MF112P

Tüm canlıların olduğu gibi bitkilerinde besine ihtiyacı vardır. Onların büyümesi ve gelişmesinde aktif rol oynayan bu besinler çok çeşitli olmaktadır. İçerisinde yer alan besin değerleri ile bitkinin gelişmesine oldukça yardımcı olan Tropikal genel bitki besini 225 ml sıklıkla tercih edilmektedir. 225 ml’lik şişede satılan bu ürün, iç ve dış mekan bitkilerinde rahatlıkla kullanılabilir. Çiçekli bitkilerin yanı sıra çiçeksiz bitkiler için de ideal olan bu ürün, bitkilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Böylece daha kısa sürede gelişmelerine yardımcı olur. Bitkilerin doğal dengesini korumaya yardımcı olan ürün, onların sağlıklı büyümesine yardımcı olur. Aynı zamanda onların uzun ömürlü olmasını da sağlayan bu besin, bir bitkinin ihtiyaç duyduğu tüm değerleri içerisinde barındırır. Böylece onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olur.

  • Yüksek Besin Değeri
  • Kolay Kullanım
  • Her Bitkiye Uyumlu

Yüksek Besin İçeriği ile Tropikal 225 ml’lik Bitki Ürünü

Bitkinizin daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sürmesini istiyorsanız onun günlük besin ihtiyacını karşılamalısınız. Bu bağlamda bitkileri sadece sulamak çoğu zaman yetersiz kalmaktadır. Tam da bu noktada bitkiler için üretilen özel besinler devreye girer. Bu tarz ürünler bitkilerin beslenmesine ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesine yardımcı olur. Tropikal genel bitki besini 225 ml içeriği ile çiçekli ve çiçeksiz tüm ürünlerde rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürünün içeriğinde %18 azot, %18 potasyum, fosfor %18, magnezyum %2 oranında bulunur. Bununla beraber ürün içeriğinde mikro elementler de yer alır. Böylece onun gelişimine oldukça katkı sağlar. Bitkiniz çiçek açmıyorsa bu ürünü kullanabilirsiniz. Tropikal bitki besini sayesinde bitkiniz daha hızlı ve gür çiçek açar.

Kullanımı ile Tropikal Genel Bitki Besini 225 ml

Bitkinin doğal dengesini sağlayan onun gelişimine yardımcı olan en önemli ürünlerden birisi de bitki besinidir. Fakat bu ürünü kullanırken belli başlı kurallara dikkat etmek gerekir. Bitkinin ihtiyacı doğrultusunda Tropikal genel bitki besini 225 ml kullanımı oldukça önemlidir. Bu besini kullanırken 1 litre suya bir kapak olacak şekilde kullanmak gerekir. Fakat bitkinin boyu, kullanılacak olan bitki besini miktarını da değiştirebilir. Bu yüzden genel bitki besini kullanmadan önce mutlaka üzerinde yazılan talimatlara uymak gerekir. Bitkilerin daha bol ve uzun ömürlü olmasını sağlayan bu ürün, onların çiçek açmasına da yardımcı olur. Bahçe veya ev ortamındaki bütün bitkilere bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz ve onların uzun ömürlü olmalarını sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Tropikal Genel Bitki Besini 225 ml

Bitkinizin sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını istiyorsanız besin değerine dikkat etmelisiniz. Özellikle de belirli aylarda 8-10 günde bir bitki besini vererek onun ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Bu sayı her bitkide değişmekle beraber bitkinin türüne ve ihtiyacına göre onun besin değerini belirleyebilirsiniz. İçeriğinde yer alan besin değeri ile tüm çiçekli ve çiçeksiz bitkilerin ihtiyacını karşılayan Tropikal genel bitki besini 225 ml kutusu ile öne çıkar. Tropikal sıvı bitki besini içeriğinde azot, fosfor, magnezyum, potasyum gibi pek çok bileşen bulunur. Böylece bitkinizin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri tek bir ürün ile karşılayabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Tropikal genel bitki besini 225 ml yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Ayrıca MF112P koduna sahip ürüne, kodu aratarak kolayca erişebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.