4
Yapay Çiçek kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

TROYA Doğal Naturel Kuru Çiçek Pampas 15 Adet 100 Cm

87,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TROYA Doğal Naturel Kuru Çiçek Pampas 15 Adet 100 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emodon Satıcı Ünvanı: ÜMMÜGÜLSÜM BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340422313
    Bu ürün emodon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ölçüleri
  • Çap:30 cm
  • Uzunluk: 100 cm ürün
  • Kurutulmuş doğal bitkidir.
  • Pampaslarımız doğa ürünü oldukları için dökülme yapabilirler.
  • Az miktarda aç spreyi veya sprey vernik uygularsanız dökülme yapmayacaktır.
  • Doğal olduğu için şekilleri değişiklik gösterebilir.
  • Sapını keserek kullanacağınız alana uygun hale getirebilirsiniz.
  • kuru çiçek pampas otu, odanıza estetik ve modern bir hava katacağı gibi, evinizdeki ışıltıyı arttıracak.
  • Hafifliği ve duruşu ile oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Troya Naturel Kuru Çiçek Pampas 15 Adet 100 Cm

Günün büyük bir bölümünü geçirdiğiniz ev ve iş ortamlarının dekorasyonu küçük dokunuşlar ile farklı tarzlara bürünebilir. Şık bir dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında bitkiler bulunur. Kurutulup saklanan ve uzun yıllar kullanılabilen bu bitkiler ile yaşam alanlarınızı değiştirebilir, uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Troya kuru çiçek pampas dekorasyon için şoklanarak tasarlanan üründür. Saz püskülü olarak da bilinen pampas otunun natürel görüntüsü ve soft rengiyle kullandığınız ortamlarda sade şıklığı yakalayabilirsiniz. Ortamda bulunan diğer dekoratif objelerin ön planda olmasını sağlayan bu ürünler, yüksek sıcaklığa ve kuraklığa dayanıklı özelliği ile bilinir. Doğal tonlardaki rengi ile ortamlarda renk uyumunu yakalamanıza yardımcı olur. İdeal boyutu ve hafif ağırlıkta oluşu ile ergonomik bir kullanım sağlar. Bu kurutulmuş bitkilerle evinizin dekorasyonunu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

  • İdeal boyut
  • Natürel yapı
  • Dökülmeyen tüyler

Troya Pampas 100 cm Boyunda Kuru Çiçek Özellikleri

Troya Pampas 100 cm Boyunda Kuru Çiçek Özellikleri

Dekorasyon tasarımlarında yaygın olarak kullanılan pampas bitkiler iş ve ev ortamlarına estetik bir görünüm kazandırmanızı sağlar. Kurutulmuş olarak şoklandığı için zahmetsizce kullanılan Troya pampas 100 cm, herhangi bir bakım istemediğinden sizi yormadan evinizin şıklığına şıklık katar. Bu natürel kuru çiçeğin uzunluğu 100 cm, çap ölçüsü 30 cm’dir. Sapları kesilebilir durumda olduğundan istediğiniz ölçüde keserek çeşitli boyutlarda kullanım sağlayabilirsiniz. Çok hafif ve ideal ebatlarda olduğu için elverişli bir yapıya sahip olan bu ürünler tamamen doğal renkleriyle muhafaza edilir. Kurutulmuş doğal bitkilerin tüy ve yapraklarının dökülmemesi için şoklama işlemi uygulanır. Doğallığı korunan bu bitkilerin soft görüntüsüyle dekorasyonun ambiyansını yumuşatabilirsiniz. Tüylerini dökmeyen ve orijinal dokusunu uzun süre koruyan pampasları yatak odalarından salonlara, ofislerden antrelere kadar birçok alanda değerlendirebilirsiniz.

Troya Kuru Çiçek Pampas ile Rustik ve Modern Dokunuşlar

Troya Kuru Çiçek Pampas ile Rustik ve Modern Dokunuşlar

Yaşam alanlarına hoş bir görünüm kazandırmak adına kurutulmuş bitkilerden yararlanabilirsiniz. Şoklama uygulamasıyla uzun yıllar saklanan pampas natürel bitkiler her ortama yakışan dekoratif ürünlerdir. Saz püskülü ya da saz otu olarak da bilinen pampaslar püskülü anımsatan yapısıyla naiftir. Kurutulmuş dokusuyla oldukça kalıcı bir dekoratif üründür. Pampaslar tabiatta çok ince tüylerden oluştuğu için doğal hali ile kullanılması zordur. Tüylerin dökülmemesi ve uzun zaman canlılığını koruyabilmesi için özel yöntemlerle şoklama yapılır. Bu şekilde ev ya da ofis gibi kapalı mekanlarda kullanıma uygun hale getirilir. Kuru çiçek pampas ürünlerini natürel hali ile alarak evde istediğiniz renklere boyayabilirsiniz. Hafif yapılı sprey boya sıkarak dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. Troya 100 cm pampas boyu vazoya göre ayarlanabilir. Sapları bıçak ya da makasla istediğiniz boyutta kısaltabilir, dekorlarınızı özgürce düzenleyebilirsiniz.

Troya Kuru Çiçek Pampas Avantajları

Troya Kuru Çiçek Pampas Avantajları

Troya natürel kuru çiçek pampas 15 adet 100 cm fiyat olarak makul rakamlarla sunulur. Natürel pampas çiçeklerin ideal boyutu, hafif kullanımı, soft rengi ile sağladığı tarz dikkat çekicidir. Kurutulmuş olması sebebiyle uzun kullanım ömrü ile ön plana çıkar. 100 cm uzunluğundaki bu çiçekleri uzun vazolar içinde yere koyabilir, köşe alanlarını süslemek için değerlendirebilirsiniz. İsterseniz sap kısımlarını küçülterek masa üzerinde kısa boylu vazolarla da kullanmayı tercih edebilirsiniz. Troya natürel kuru çiçek pampas 15 adet 100 cm ebatıyla özelleştirilebilir bir üründür. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu şık objeler çok kullanışlı ve dekoratif olur. Ev ya da iş yerlerinizi, Troya kuru çiçek pampas 15 adet 100 cm ile dekore ederek alanlarınızda sade ve doğal şıklığı yakalayabilirsiniz. Bu uygun fiyatlı, kaliteli kuru bitkiye indirim fırsatlarıyla Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.