Trucare Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili 250 ml

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trucare Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İyi Geldi Satıcı Ünvanı: FIRAT EMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340293360
    Bu ürün İyi Geldi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili 250 ML ve su bazlı saç boyası.Kullanım öncesi saç rengini açınız yada direk açılmış saça uygulayınız. Truecolor saç boyasından gerekli miktarı metal olmayan bir kap içerisinde uygulayınız. Bir Tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne her hangi bir karışım yapmadan direkt saça uygulayınız. İstenen renk yoğunluğuna göre 20 dakika saçta bekletiniz. Ürünü uyguladıktan sonra saçı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz. Ortalama 10 yıkama saçınızda kalacaktır Kullanım öncesi saç renginiz açık renk değilse truecolor saç açıcı ile açmanız gerkemektedir. Metal olmayan bir kabın içine trucare toz açıcı ve oksidasyon kremini azar azar ilave edip plastik bir karıştırıcı ile homojen olana kadar karıştırın. Bir fırça yardımı ile saça sürün. Süreleri istenen tona göre saçınızda 30-50 dk arasında bekletin sonra bol su ile yıkayınız. Truecolor saç boyasını açılmış saça uygulayınız. Truecolor saç boyasından gerekli miktarı metal olmayan bir kap içerisinde dökünüz. Eldivenlerinizi takınız. Bir Tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne her hangi bir karışım yapmadan direkt saça uygulayınız. İstenen renk yoğunluğuna göre 20 dakika saçta bekletiniz. Ürünü uyguladıktan sonra saçı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz. Ortalama 10 yıkama saçınızda kalacaktır Trucare Truecolor Saç boyası Zümrüt Yeşili 250 ML ürünü, özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde saç teline zarar vermeden bakım yapar ve aynı zamanda da elde etmekten memnun olacağınız renk değişimini sağlar. Firmamızın müşterilerimiz için itina ile ürettim yaptığı saç boyaları, üzerinde yazan talimatlar sayesinde uygulaması oldukça kolaydır. Üstten basmalı özel şişeler halinde paketlenen ürünlerimiz kullanımın kolay olmasını sağlarken şeffaf kutular içinde yer alan zümrüt yeşili saç boyası ile çarpıcı renk dikkatleri üzerine toplamaktadır. Saçlarınızın havasını renklendirmek isterken aynı zamanda da saçınıza ışıltı katan ürünlerimiz, her yerde size eşlik eder. Trucare Truecolor Saç boyası Zümrüt Yeşili 250 ML ürünümüze ulaşmanın kolaylığı sizlere sunulduğu gibi saç boyaları, saça uygulamasının pratikliğini de sizlere sunar. Kuaföre gitmeden profesyonel saç bakımı ve rengini sağlayan ürünümüz yardım almadan bireysel kullanıma uygundur. Ürünümüz formülü sayesinde saçta hiçbir kırılma, yanma ya da dökülmeye neden olmaz. Saçınızı renklendirirken aynı zamanda saçınızı da iyileştirecek olansaç boyaları, zümrüt yeşilinin göz alıcılı ile sizlere kusursuz bir saç boyası deneyimi sunacaktır. Zümrüt yeşilinin maksimum renk performansını sunan ürünlerimiz formülü sayesinde kötü kokuyu önlemektedir. Ürünlerimiz sayesinde bakımlı, renkli ve ışıltılı saçlara ulaşmak artık o kadar zor olmadığını göreceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Yeşil
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Geçici
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Trucare Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili 250 ml

Truecolor saç boyası zümrüt yeşili, 250 ml bir ambalajda sunulan, renklendirme ve canlandırma amaçlı kullanılan bir saç boyasıdır. Zümrüt yeşili rengi, saçınıza yumuşak ve doğal bir renk vermeyi amaçlar ve saçınızdaki canlılığı arttırmayı hedefler. Truecolor saç boyası, kaliteli formülasyonu ile saçınıza doğal ve parlak bir renk katmayı hedefler. Trucare Truecolor saç boyası zümrüt yeşili 250 ml boyutu ile uzun süreli bir kullanım vadetmektedir.

 
  • Kolay kullanım
  • Vegan içerik
  • Amonyaksız

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili İçeriği

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili İçeriği

Truecare Truecolor saç boyası zümrüt yeşili saç boyası, likit formda ve zümrüt yeşili bir renk sunan bir üründür. Ürün amonyaksız olduğu için saçın yapısına zarar vermez ve geçici kalıcılığı ile saçın doğal görünümünü koruyan bir seçenektir. Ayrıca vegan olduğu için hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve hayvansal ürünler kullanılmamıştır. Bu ürün, amonyaksız ve geçici bir renk seçeneği sunar. Vegan özelliği ile doğal ve dost doğaya uygun bir tercih denilebilir. Likit formlu olan bu saç boyası, zümrüt yeşili bir renk seçeneği sunar ve saçın renk değiştirilmesine olanak tanır. İster trend bir renk ister orijinal renklerine dönmek isteyen herkes için uygun bir seçenek olabilir. Kullanımı da oldukça kolay olan bu saç boyası ile zümrüt yeşili ve canlı bir renk elde edebilirsiniz. Bu boyanın uygulaması sırasında açılmış saçın üzerine uygulanması tavsiye edilmektedir. Aksi takdirde dilediğiniz rengi vermeyebilir. Ayrıca ürünü kullanmadan önce saçınızın ufak bir tutamına uygulayarak alerji oluşup oluşmayacağını test edebilirsiniz.

 

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili Kullanımı

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili Kullanımı

Bu ürünün kullanımında dikkat etmeniz gereken ilk nokta boyanın gerçek rengini verebilmesi için öncelikle açılmış bir saça uygulanması gerektiğidir. Aksi takdirde koyu renk bir saç üzerinde istenilen rengi vermeyebilir. Truecolor saç boyasının nasıl kullanılacağı üretici tarafından belirtilmiş talimatlar doğrultusunda yapılmalıdır. Genel olarak, boya, talimatlara uygun olarak ve eldiven gibi doğru ekipmanlar kullanılarak uygulanmalıdır. Öncelikle saçın temiz ve kuru olması gerekir. Daha sonra boya homojen bir şekilde saçın tüm uzunluğuna uygulanır. Belirlenen süre sonunda boya durulamak için şampuan ile bolca köpürtün ve krem ile saçınızı nemlendirin. Son olarak saçı durulayın ve kurutun. Hazır olan saç renginiz ile saçınızdaki parlak zümrüt yeşili renginin keyfini çıkarabilirsiniz. Kullanımı kolay olan bu likit formdaki ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili Yorumları ve Fiyatları

Truecolor Saç Boyası Zümrüt Yeşili Yorumları ve Fiyatları

Bu saç boyası, likit formda bir üründür. 250 ml şişe içeriği ve zümrüt rengi ile dikkat çekmektedir. Amonyaksız formülü sayesinde saçlara zarar vermeden, renklendirme ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Kalıcılık özelliği geçici olarak tanımlanmıştır ve bu nedenle uzun süreli bir renklendirme beklentisi yoktur. Ayrıca, vegan özelliği nedeniyle hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve doğal malzemeler kullanılmıştır. Bu saç boyası, saçınıza birbirinden farklı, eğlenceli bir renk katmanının yanı sıra sağlıklı bir görünüm de sunar. Trucare Truecolor saç boyası zümrüt yeşili yorumları genel anlamda olumludur. Kullanıcıların çoğu uygulanması kolay olan bu likit formdaki boya hakkında olumlu yorumlar yapmıştır. Dilerseniz kullanıcı deneyimlerini okuyarak ürünün uygulanması hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Trucare Truecolor saç boyası zümrüt yeşili 250 ml fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve güvenli bir şekilde tek tıkla oluşturabilirsiniz.