Trucare Truecolor Renkli Saç Boyası Mor 250 ml

69,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trucare Truecolor Renkli Saç Boyası Mor 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shape Life Satıcı Ünvanı: FURKAN AKBABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0140661262
    Bu ürün Shape Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Truecolor saç boyasından gerekli miktarı metal olmayan bir kap içerisinde dökünüz. Eldivenlerinizi takınız. Bir Tarak veya boya fırçası yardımı ile ürüne her hangi bir karışım yapmadan direkt saça uygulayınız. İstenen renk yoğunluğuna göre 20 dakika saçta bekletiniz. Ürünü uyguladıktan sonra saçı şampuanla köpürterek duru su akıncaya kadar yıkayınız ve kremleyiniz. Ortalama 10 yıkama saçınızda kalacaktır Trucare Truecolor Vegan Saç boyası Turuncu 250 ML ürünleri özel formülüyle saçınıza zarar vermeden yoğun renk verir. Su bazlı formülü sayesinde saçınızı yıpratmaz, kurutmaz ve kırmaz. Saçınıza direkt olarak pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Rengi açılmış veya doğal saça uygulanabilir. Yoğun renk pigmentine sahip ve saçı yıpratmayan, kırmayan saç boyası arayışındaysanız bu üründen memnun kalacaksınız. Yoğun renk pigmentine sahip bu ürünü tek kullanımla dahi istediğiniz canlı ve yoğun turuncu renkli saçlara sahip olursunuz, 250 ml kapasitesi ile bütün saçınıza kolaylıkla yetecek olan bu ürünler içerisinde hiç bir katkı maddesi yer almaz. Direkt olarak, bir ilave ürün katmaya da gerek duymadan uygulama yapmanızla parlak ve göz alıcı turuncu renk saçlara sahip olacaksınız. Bu ürünler saçlarınızda protein ve nem kaybına sebep olmayacak içeriktedir. Saçınız hiçbir surette zarar görmeden, arzu ettiğiniz görünüme kısa sürede kavuşmuş olacaksınız. Trucare Truecolor Vegan Saç boyası Turuncu 250 ML ürünlerimiz tamamen vegan ürünlerdir. Yani hayvansal bir madde kesinlikle içerisinde yer almamaktadır. Ürünümüzün özel pompalı şişe tasarımı bulunmaktadır. Böylelikle uygulamalarınızı daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Paket içerisinde yer alan ayrıntılı açıklamalar, nasıl kullanmanız gerektiğini sizlere göstermektedir. Uzun süre kalıcı turuncu tonlarını en parlak ve canlı şekilde, olarak elde edebileceksiniz. Sizlere hem tasarruf hem de güzelliği aynı anda sunmalarıyla kısa sürede favori ürününüzün bu boyalar olacağından emin olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Mor
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Geçici
  • Ek Özellik Vegan
  • RGB #785A96
Geri Bildirim Ver