True Love , Kırmızı, Suya Dayanıklı, Kauçuk Köpek Ayakkabısı

1.300 TL
Tükeniyor!
Beden: 3
1
2
3
4
5
6
7
8
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

True Love , Kırmızı, Suya Dayanıklı, Kauçuk Köpek Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cool Pati Satıcı Ünvanı: PALKOS TURKEY KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720056235700018 Vergi Kimlik Numarası: 7200562357
    Bu ürün Cool Pati tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüm için lütfen aşağıdaki yolu izleyiniz. 1- Köpeğinizin patisini kağıt üzerine koyunuz. 2- Patisinin sağından ve solundan birer çizgi çekiniz. 3- Çizginin arasındaki mesafeyi ölçünüz. 4- Ölçüm tablosuna göre seçiminizi yapınız. Not1: KESİNLİKLE KAĞITSIZ ÖLÇMEYİNİZ!! AYNI BEDENİ ALINIZ. NOT2: KESİNLİKLE ÇIKAN BEDENİ ALINIZ. BİR BÜYÜK VEYA KÜÇÜK BEDEN ALMAYINIZ!!! Aşağıdaki numaralar örnektir. Ölçmenizi tavsiye ederiz. 1 Numara - 3,5 cm - Yorkshire Terrier 2 Numara - 4 cm - West Highland Terrier 3 Numara - 4,5 cm - Jack Russel, Cocker Spaniel 4 Numara - 5 cm - Border Collie, Beagle 5 Numara - 5,7 cm - Australian Shepherd, Dalmaçyalı 6 Numara - 6,4 cm - Labrador, Airedale Terrier 7 Numara - 7 cm - Golden Retriever, Setter 8 Numara - 7,5 cm - Alman Kurdu, Bernese Dağ Köpeği, Rottweiler Ürün Renkleri: Kırmızı-Neon Sarı-Turuncu-Siyah Türkiye'de ilk kez suya dayanıklı, kaymaz, tabanı kauçuk köpek ayakkabıları siz müşterilerimizle buluşuyor. Nefes alan yüzeyi ile mantar oluşumunu engelleyen bu kaliteli köpek ayakkabısı küçük dostlarımızın patilerini pisipisi otlarına ve cam tarzı yabancı maddelere karşı etkili bir koruma gerçekleştiriyor. Günde en az 2 kere köpek dostlarımızın patilerini silme derdinden kurtularak, kendinize ayrıca yoğun gün temposunda zaman kazandırabilirsiniz. Hem büyük ırk köpek ayakkabısı hem de küçük ırk köpek ayakkabısı sağladığımızdan aşağıdaki numara tablosuna göre, köpeğinize uygun ayakkabı numarasını tercih edebilirsiniz. Avantajları 1.Rahat Uyum Bilek hizasında bulunan 2 adet kayışı sayesinde, ayakkabıyı hızlıca giydirebilir ve çıkartabilirsiniz. 2.Çamurluk Uyumluluğunu ve dayanıklılığını arttırır. 3.Suya Dayanıklı, Rüzgara Dayanıklı ve Nefes Alabilir Yumuşak Doku Köpeğinizin ayaklarını yağmurda, soğukta, karda her türlü kötü koşulda korur. 4.Reflektif Çizgiler Kayışında bulunan 3M reflektif çizgiler ile gece görüşünüz artar. 5.Mükemmel Ayak Tabanı Geliştirilmiş kauçuk tasarımı sayesinde ayakkabı köpeğinize daha iyi bir kontrol verir ve patilerini soğuk havalardan korur. 6.Şık Dizayn Ergonomik şekli, köpeğinize maksimum konfor sağlar ve patisinin ihtiyacı olduğu desteği verir. Ürün Garantisi 1 Aydır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver