Trukid Organik Koruyucu Bebek Losyonu Protective Baby Sprey 118 ml

564,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trukid Organik Koruyucu Bebek Losyonu Protective Baby Sprey 118 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beb-ek Satıcı Ünvanı: KADRİYE ÖZCURA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8230308628
    Bu ürün beb-ek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Koruyucu Bebek Losyonu Protective Baby Sprey 118 ml
Geri Bildirim Ver

Trukid Sivrisinek Kovucu Sprey 118 ml

Özellikle yaz mevsimlerinde ortaya çıkan ve ciddi derecede rahatsızlık veren sivrisinekler, ısırıklarıyla insan vücudunda yaralara yol açar. Sivrisinek ısırıklarının kurbanı olmak istemeyen kadın ve erkek müşteriler ise Trukid sinek kovucu türlerini tercih eder. Bu sayede sivrisineklerin uzak durması sağlanırken hastalıklardan da korunma sağlar. Kadın ve erkek müşterilerin yanı sıra ebeveynler de çocukları için söz konusu ürünü satın alır. Bu sayede söz konusu canlıların ısırıklarına karşı koruma sağlayan ürün, bebek ve çocukların da hassas ciltlerini korur. Organik malzemeler kullanılarak üretilen söz konusu ürün, bu sayede hassas ciltlere karşı zararsız olan yapısıyla tercih edilir. Organik yapısının yanı sıra kaşıntı ve tahriş yapmayan ürün, kokusu sayesinde beğeni toplar. Ürünün özellikleri de şöyledir:

  • Organik ürün sertifikası
  • Sineklere karşı etkili
  • Esans bazlı içerik

Sağlıklı ve Uzun Süre Etkili Trukid Sivrisinek Kovucu

Sağlıklı ve Uzun Süre Etkili Trukid Sivrisinek Kovucu

Trukid tarafından üretilerek satışa sunulan spreyler, sağlıklı ve uzun süre etkili yapısıyla müşterilerin tercihi olur. Öte yandan ebeveynler tarafından da bebek ve çocukları için tercih edilen söz konusu organik ürün, bünyesinde pestisit, suni gübre, hormon ve GDO gibi kimyasallar barındırmaması bakımından ilgi görür. Böylece kimyasal katkılı sinek kovuculara karşı da alternatif olan Trukid sivrisinek kovucu anne babaların vazgeçilmez ürünleri arasında yer almayı başarır. Sivrisinekleri kovma konusunda etkili olduğu bilinen citronella ve limon otu gib organik maddeler kullanılarak üretilen Trukid sivrisinek kovucu sprey uzun süre etkili ve cildi tahriş etmeyen yapısıyla müşteriler tarafından tercih edilir. Sprey formu sayesinde püskürterek ilgili bölgeye yumuşakça uygulanan ürün, güvenli ve etkili yapısıyla beğeni toplar. Sizler de hem kendiniz, hem de çocuklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Doğal ve Organik Trukid Sinek Kovucu Sprey Seçenekleri

Doğal ve Organik Trukid Sinek Kovucu Sprey Seçenekleri

Üretiminde toksik, DEET gibi kimyasalların kullanımından kaçınılan Trukid sivrisinek kovucu sprey 118 ml organik materyallerle bütün cilt tipleri için sağlıklı olur. Bünyesinde barındırdığı citronella ve limon otu bileşenleri sayesinde sivrisineklere karşı etkili olur ve kovmayı başarır. Öte yandan kimyasal madde kullanılmadan üretilmesi sayesinde de ciltte oluşabilecek tahrişi ve kaşıntıyı önlemeye yardımcı olur. Yetişkinler tarafından çokça tercih edilen ürün, ebeveynler tarafından da çocukları için beğeni toplar. Uzun süreli etkisi sayesinde sivrisinekleri uzak tutmayı başarır. Vücudun yanı sıra saç için de kullanılabilen ürün, yüz, el ve kollara da uygulanır. Etkili formülü sayesinde kısa sürede nüfuz eden ve çabuk sonuç veren sinek kovucu, sprey formuyla çokça tercih edilir. Müşterilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilen sinek kovucular, 118 ml gramaj seçeneğiyle satışa sunulur.

Avantajlı Trukid Sivrisinek Kovucu Sprey 118 ml Fiyatları

Avantajlı Trukid Sivrisinek Kovucu Sprey 118 ml Fiyatları

Söz konusu ürünü satın alarak tecrübe edenler, Trukid sinek kovucu yorum kısmından deneyimlerini paylaşır. Trukid tarafından steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek müşteriler için satışa sunulan kovucular, esans içerikli yapısı sayesinde her ihtiyaç duyulduğunda rahatlıkla kullanılır. Zararlı kimyasal barındırmayan citronella ve limon otu içeriği sayesinde cilt tahrişi ve kaşıntılara karşı da hassas olur. Böylece her cilt tipine uygun olarak üretilen sinek kovucular, uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle çokça tercih edilir. Müşterilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilen ve satışa sunulan Trukid sivrisinek kovucu sprey 118 ml fiyatları uygun ve indirimli olması bakımından tercih edilir. Bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulan Trukid marka sivrisinek kovucu sprey çeşitlerini Trendyol sayesinde kolayca satın alabilirsiniz. Hem kendiniz, hem de çocuklarınız için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.