Trukid Babyton Daily Spf 30 Güneş Kremi 100 ml

899 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trukid Babyton Daily Spf 30 Güneş Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dolunayticaret Satıcı Ünvanı: FATMA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6761036882
    Bu ürün dolunayticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Koruma, Güneşin Zararlarına Karşı Organik Kalkan! Bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak için doğal ve organik bir seçenek. Sağlıklı Cilt, Mutlu Günler! Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş güneş kremimiz, cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken nemlendirir ve besler. Sağlıkla Parlayan Bir Yaz! Bebekleriniz ve çocuklarınız için özel olarak formüle edilen güneş kremimiz, doğal içeriklerle cildi korurken, güneşin keyfini çıkarmanızı sağlar. Kimler İçin Uygundur? Bebekler ve çocuklar için idealdir.
  • Hassas cilde sahip yetişkinler için uygundur.
  • Nasıl Kullanılır? Güneşe çıkmadan 15 dakika önce bolca uygulayın.
  • Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir.
  • Ürünü gözlerden uzak tutun. Göze temas etmesi durumunda bol su ile durulayın.
  • Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Yutulması durumunda derhal tıbbi yardım alın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 20 - 40
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver

Trukid trkd10302db 100 ml Sunny Days SPF 30 Güneş Kremi

Trukid Sunny Days SPF 30 100 ml güneş kremi, doğal içeriğiyle güvenli bir seçenek olarak ön plana çıkar. Ürün, güneşin zararlı ışınları karşısında yüksek koruma sunar. Çocukların hassas cilt yapılarına uygun içeriğe sahiptir. Formülünde kullanılan maddeler, organik içeriklerden oluşur. Böylece hassas ciltli kişiler için de uygunluk sağlar. Kolay kullanım özellikleri de kremin beğeni kazanmasına yol açar. Uygulama sonrası ürün hızla emilir ve beklemenize gerek kalmaz. Kremin içeriğinde bulunan mineraller, cildi korurken aynı zamanda besleyici rol de oynar. Ürünün formülünde hindistan cevizi ve hint yağı gibi besleyici içeriğe sahip maddelerden de yararlanır. Trukid 30 faktör korumalı güneş kremi hem yaz hem de kış aylarında cildi dış etkenlere korur.

  • Organik içeriğiyle güvenli kullanım sunar.
  • 30 faktör koruma sağlar.
  • 100 ml içeriğe sahiptir.

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Trukid 100 ml güneş kremi, %100 doğal içeriğiyle ön plana çıkar. Organik tabanlı maddeler, çocukların cildinde güvenli kullanım imkânı sunar. Bu güneş kremi, 100 ml içeriğe sahiptir. Dokusu itibarıyla cilt üzerinde kolay bir şekilde dağıtılan krem, uzun süreli kullanım imkânı sunar. Ürünün SPF 30 koruma faktörü bulunur. Böylece güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı cildin etkili şekilde korunmasını sağlar. Ürünün içeriğinde; parfüm, fitalat, paraben ve alkol bulunmaz. Kremin kendine has kokusu, yapay esanslarla değil; Trukid patentli organik üretimle sağlanır. Ürün, boya ve petrol ürünleri içermediğinden de beğeni toplar. İçeriğindeki doğal maddeler sayesinde hipoalerjenik özellik kazanır. A vitamini içermeyen kremde %20 oranında çinko bulunur. Trukid markasına ait bu kaliteli krem, güneş ışınlarının en yoğun olduğu dönemlerde bile etkisini gösterir.

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Trukid Sunny Days güneş kremi, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Doğal içeriğe sahip olan krem alerjik yapıları bünyeler için de güvenli bir seçenek oluşturur. Bu ürün, özellikle çocuklar için formüle edilir. Aynı zamanda yetişkinler için de kullanımı tercih edilebilir. Özellikle hassas cilt yapısına sahip bireylere alternatif bir seçenek oluşturur. Ürün, uzun süreli koruma sağlayarak çocuklarınız dışarıdayken içinizin rahat olmasını sağlar. Sadece yaz aylarında değil; kışın da cildi korumak için tercih edilebilir. Trukid Sunny Days SPF 30 100 ml güneş kremi yorumlarında farklı cilt yapılarına sahip kişilerin deneyimlerine rastlayabilirsiniz. Bu inceleme yazılarında ürünün pek çok ebeveyn tarafından güvenle tercih edildiğini de görmeniz mümkün olur. Yorumlar aynı zamanda ürünün kalitesini gözlemlemeniz için de avantaj sağlar.

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Trukid Sunny Days SPF 30 Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Trukid Sunny Days SPF 30 100 ml güneş kremi, günlük olarak kullanılabilir. Tüp tasarımı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz krem miktarını kolayca temin edebilirsiniz. Yeterli miktardaki ürünü çocuğunuzun cildine eşit derecede sürerek etkisinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Denize ya da havuza girip havluyla kurulandıktan sonra kremin tazelenmesinde fayda bulunur. Ayrıca güneş ışınlarının yoğun olduğu zamanlarda belirli periyotlarla kremi tekrarlamanız da önerilir. Tam koruma elde etmek için ürünü tüm vücutta güvenle kullanabilirsiniz. Kremin tam etkisini görmek için ürünü güneşe çıkmadan 15 dakika önce cilde uygulamanız gerekir. Uygulama sonrası hızlı bir şekilde emilen krem ciltte koruyucu bariyer oluşturur. Organik içeriğiyle üstün fiziksel koruma sağlayan Trukid güneş kremine, Trendyol üzerinden avantajlı ve güvenli bir şekilde uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.