Trukid Trubaby Diaper Balm Organic Pişik Önleyici Krem 59,14 Ml

187 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trukid Trubaby Diaper Balm Organic Pişik Önleyici Krem 59,14 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KısaYol Satıcı Ünvanı: SELAMİ KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600794443800017 Vergi Kimlik Numarası: 5340411356
    Bu ürün KısaYol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TRUKİD Yeni doğan bebek serisi Trubaby Diaper Balm Organic Pişik Önleyici Krem 59,14 ML - Tamamen Organik İçerik - USDA Organik Seltifikalı - Pişik Oluşumunu Önlemeye Yardımcıdır - Hassas Ciltler İçin Uygundur - Bütün Vücut için kullanılabilir. - Temiz ve Kuru cilde ince bir tabaka halinde uygulayınız - Günlük Kullanıma Uygundur İçerik*: Sunflower ( Helianthus annuus ) Oil , Olive (Olea Europaea) Oil , Shea ( Butyrospermum parkii ) Butter*, Beeswax ( Crea Alba )*, Tea Tree (Melaleuca Altrnifolia)Oil*, Lavander (Lavandula Angustifolia)Oil, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil*, *Certified Organic İÇERMEZ: Yapay Koruyucu , Renklendirici , Paraben ve Hiç bir katkı maddesi İÇERMEZ

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver