Trust 21509 ZIVA KABLOSUZ MOUSE-SİYAH

24,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trust 21509 ZIVA KABLOSUZ MOUSE-SİYAH

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Yenilikçi Tasarım Tüm kullanıcı tiplerine ayrıcalıklı bir hizmet sunan kablosuz Mouse sayesinde sizde işlemlerinizde hız kazanabilirsiniz. Kusursuz bir performans sunan yenilikçi tasarımı ile göz kamaştıran bir görünüm elde edebilirsiniz. Mükemmel Kalite Sıra dışı konforu ile daima en mükemmel deneyimi yaşayabilir ve harikalar yaşayabilirsiniz. Kusursuz yapısı ile en benzersiz kullanım şeklini sunar ve aradığınız ayrıcalığı kazandırarak beklentilerinizi yerine getirir. Profesyonel Hizmet En son teknoloji ile geliştirilen yapısı size en mükemmel performansı sunarak asla yarı yolda bırakmaz. Profesyonel bir kullanım sunan kablosuz Mouse son derece özgür bir performans sunarak harikalar yaratır. Optik Teknolojisi Geliştirilmiş yapısı ile size zahmetsiz bir deneyim sunan kablosuz Mouse ile yenilikçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Harikalar yaratacak kusursuz yapısı en gerçekçi ve profesyonel hizmeti kolayca elde edebilmeniz için geliştirildi. Ergonomik Yapı Tüm kullanıcı tipleri için oldukça ergonomik bir deneyim sunan kablosuz Mouse sayesinde en gerçekçi deneyimi sağlayabilir ve tüm işlemlerinizde verimli bir işlem yeteneğine ulaşarak mükemmel bir kullanım şekli benimseyebilirsiniz. Ayrıcalık Sunar Beklentilerinizi kusursuz bir biçimde karşılayan yenilikçi tasarım harikası ile ayrıcalık sahibi olacak ve rakiplerinizi daima geride bırakacaksınız. Tüm kullanıcı tipleri son derece harikalar yaratan bir deneyim sağlayabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse - Siyah

Trust 21509 Ziva kablosuz mouse siyah rengi ve kablosuz bağlantı özelliği ile öne çıkar. Ziva serisi kablosuz fare, bilgisayar kullanımını hızlandırmak ve pratik hale getirmek için tasarlanır. Kablosuz ürün, sizi fazladan bir kablo karmaşasından da kurtarır. Estetik ve ideal tasarımı ile bileğinizi yormaz, parmaklarınızda ağrı ve uyuşukluk hissi bırakmaz. Trust 21509 siyah rengi ve şık duruşu ile evde, okulda ve iş yerinde kullanıma müsait bir yapıdadır. Trust marka mouse oyun oynarken, yazı yazarken veya ayrıntılı bir iş yaparken bilgisayar kullanmanızı kolaylaştırır. Kablosuz kullanım özelliği özgür ve geniş alanda çalışmanızı sağlarken sizi hızlandırır ve pratik bir kullanım sağlar. Windows ve Mac işletim sistemleri ile uyumlu kablosuz Trust fareyi kolaylıkla kullanabilirsiniz.

  • Kablosuz bağlantı özelliği
  • Siyah ve şık tasarımı
  • Pil gücü ile kullanım özelliği

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Kullanım Özellikleri

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Kullanım Özellikleri

Trust 21509 Ziva kablosuz siyah mouse AAA tipi ince kalem pil kullanımı ile müşteriye sunulur. Pil kullanım özelliği ile sizi kablo fazlalığından kurtarır. Trust mouse küçük boyutlu USB ile bilgisayarınıza bağlanmanızı sağlar. Üç adet mouse tuşundan oluşan farenin alt kısmında bulunan açma kapama kilidi, enerji tasarrufu için kolaylık sunar. Ele tam oturan ergonomik tasarımı ve hızlı algılayabilen tuşlarıyla konforlu bir kullanım vadeden ürün, yüksek duyarlılıkta üretilir. Hareket çözünürlüğü 1000 DPI olan Trust Ziva kablosuz farenin bu özelliği, okuyabileceği noktaları çoğaltır ve hızlı tepki dönüşüyle yüksek performans sağlar. Optik özelliğe sahip fare, LED ışık sistemi ile çalışır. Bu özellik farenin yumuşak yüzeylerde çalışmasını sağlarken yüzey algılama özelliğini artırır. Sağ ve sol el için uyumlu hale getirilebilen bu ürünü rahatlıkla kişiselleştirebilirsiniz.

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Kullanmanın Avantajları

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Kullanmanın Avantajları

Trust 21509 Ziva kablosuz mouse özellikleri ile imleç kullanımınızı kolaylaştırıp hızlandırırken avantajlı ve konforlu bir deneyim vadeder. Ürün gecikme veya kesinti problemlerini aza indirger ve küçük kablosuz alıcısı ile güvenebileceğiniz bir bağlantı sunar. Kablosuz alıcısını kendi üzerinde taşıma kolaylığı sunan farenin hemen alt kısmında USB saklama yuvası bulunur. Trust 21509 Ziva kablosuz mouse siyah kullananlar ürünün hızlı olmasından ve tak çalıştır özelliğinden memnun kalabilir. Genel kullanım için uygun olan fareyi okulda, işte veya evde kullanmak için her daim yanınızda taşıyabilirsiniz. İdeal boyutlarıyla rahatlıkla bilgisayar ya da sırt çantanıza sığdırabilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşteriler, Trust 21509 Ziva kablosuz mouse siyah yorum kısımlarında kablosuz özelliği ve seri kullanımı öne çıkarır. Yenilikçi tasarımıyla bu fareyi tüm bilgisayarlarda uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Fiyatları ve Kampanyaları

Trust 21509 Ziva Kablosuz Mouse Fiyatları ve Kampanyaları

Trust 21509 Ziva kablosuz mouse siyah fiyat aralığı, ürünün kullanım avantajlarına ve kolaylıklarına göre belirlenir. Bu ürün üstün teknolojik özellikleri ile müşterilere kolay kullanım avantajı sağlar. Trust 21509 Ziva kablosuz mouse açma kapama tuşu ile ergonomik bir kullanım sunar. 2.4 GHz USB alıcısı ile hızınızı artırırken kullanım pratikliği ile öne çıkar. Tam kavrama için özel olarak geliştirilen kauçuk üst katmanlı tasarımı tutuşu ve tuş kullanımını rahat hale getirirken sizi el, bilek ve parmak ağrısından kurtarır. Bu sayede uzun süreli kullanımda rahat ettirir. Kablosuz yöneltici alanı 8 metreye kadar uzandığı için size geniş bir alanda çalışma imkanı sunar. Siz de bu kolay kullanıma sahip fareyi ayrıntılı görseller ile inceleyebilirsiniz. Farenin avantajlarından yararlanmak isterseniz, Trendyol üzerinden ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.