Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık

169,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trust 20890 Senfus Su Geçirmez Bluetooth Kulak İçi Spor Kulaklık Trust Urbanrevolt 20890 Senfus Bluetooth Kulakiçi Sporcu Kulaklık Özellikleri Trust Urbanrevolt 20890 Senfus Bluetooth kulakiçi sporcu kulaklık, antrenman yaparken müzik, podcast ve kişisel ses dosyalarını dinlemek için tercih ediliyor. Sporculara egzersiz esnasında konforlu bir kullanım tecrübesi yaşatan kulakiçi kulaklık modeli dikkat dağıtıcı ortam seslerini engelliyor. Müziğin ya da dinlenilen programların sesini net ve pürüzsüz bir şekilde duymayı sağlayan Trust Urbanrevolt 20890 Senfus Bluetooth kulakiçi sporcu kulaklık özellikleri ile değişen mevsim şartlarına uyum sağlıyor ve fonksiyonel bir kullanım yaratıyor. Akıllı Cihazlarla Senkronize Olabilen Ergonomik Tasarım Trust Urbanrevolt 20890 Senfus Bluetooth kulakiçi kulaklık modelleri, her türlü spor aktivitesinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Kulaklara tam olarak uyum sağlayan ürün, mikrofon özelliği sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Ayarlanabilir kulak askıları ile spor esnasında işlevsel bir şekilde kullanılabilen kulaklık modeli, dahili şarj edilebilir batarya fonksiyonu ile ön plana çıkıyor. Müzik Dinlemeyi Keyifli Hale Getiren Kulaklık Dizaynı Ürün Ağırlığı : 17 g Bağlantı Türü : Wireless Su Geçirmezlik : Evet Güç Kaynağı : Micro - USB Kulakiçi Kulaklık Modeli Kutu İçeriği ve Pratik Kullanım Özellikleri Sporcular için tasarlanan kulakiçi kulaklık modeli, anlaşılabilir bir kullanım klavuzu, şarj kablosu ve üç farklı boyutta bulunan yumuşak kauçuk kulak tıkaçları ile birlikte geliyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde tüm akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ile kolaylıkla senkronize olabiliyor. Akıllı cihazlara kurulum esnasında pin kodu gerektirmemesine rağmen ilk kullanım esnasında pin kodu istendiği durumlarda, kullanıcıların 0000 kodunu cihazlara yazmaları öneriliyor. Kulağın içine giren yapısı ile spor yaparken kulaktan çıkmayarak konforlu bir müzik ve ses deneyimi yaşatan Trust Urbanrevolt 20890 Senfus Bluetooth kulakiçi sporcu kulaklık fiyatları ile de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. “Ürün isminde ve açıklamasında aksi belirtilmediği sürece paket içeriğinde sadece data kablosu bulunmakta olup, şarj adaptörü bulunmamaktadır.” Marka:TRUSTBağlantı teknolojisi:KablosuzBluetooth:EvetKulaklık çeşidi:Kulak içiKonuşma süresi:5 SaatMüzik Oynatma:4 SaatTuş sayısı:2Ürün rengi:Siyah, Misket limonuSes kontrolü:DijitalUluslar arası koruma kodu:IPX5Kulaklık türü:BinoralTakma tipi:askılı küpe, Kulak içiUyumlu markalar:EvrenselKullanıcı kılavuzu:Evet

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Trust 20890 Bt Kulak İçi Spor Kulaklık 210102096

Gün içerisinde önemli bir ihtiyaç olan kulaklık, konfor ve şıklık için tercih edilir. Spor tarza hitap eden trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık, günlük kombinlerde de sıklıkla kullanılır. Binlerce farklı model ve tasarım bulunduğundan her zevke uygun bir spor kulaklık bulmak mümkündür. Kulak içi trust 20890 bt kodlu spor kulaklık kategorisinde farklı markalara ait kulaklıklar yer alır. Bu sayede her bütçe ve ihtiyaca uygun bir seçenek bulunabilir. Hem kaliteli hem de uzun ömürlü kullanımlar için kaliteli spor kulaklıklar tercih etmekte fayda vardır. Bunun için farklı materyaller ve markaların ürettiği modelleri inceleyerek karar verebilirsiniz. Hem kombinlerinize uyum sağlaması hem de size konfor vermesi için kulak içi spor kulaklık seçimine dikkat etmelisiniz. Genellikle siyah ve beyaz renkli kulaklıklar, gün içinde birçok kombine uyum sağladığı için kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 ürününün renkli seçenekleri de mevcuttur.

  • Yüksek ve iyi ses kalitesi
  • Spor sırasında kolay ve pratik kullanım
  • Güvenli kullanım

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Kullanımı

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Kullanımı

Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık seti, iyi ses kalitesi ve uyumuyla spor günlerinizde kullanmak için uygundur. Suya dayanıklıdır. Spor sırasında güvenli bir uyum için bu egzersiz kulaklıklarını kullanabilirsiniz. Spor kulaklık esnek dokuya sahip bir üründür. Aniden oluşabilecek durumlara karşı da dayanıklıdır. Sahip olduğu kayış derinliği sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Yüksek performansa sahip olan bu ürüne spor yaparken gün içerisinde rahat ve güvenli bir kulaklık deneyimi yaşayabilirsiniz. Uzayan spor sırasında güvenli bir kullanım deneyimi yaşamak için kulaklık takımının çalışması tam olması gerekir. Gelişmiş aşınma özelliğiyle ıslak ve kuru olarak eşit oranda kullanım gücü sağlar. Müziğin sesini net ve kolaylıkla alabilirsiniz. Genelde bu ürün antrenman da müzik dinlemek için, herhangi bir podcast ya da bir ses dosyası dinlemek için kullanılmaktadır. Kulaklığın farklı modelleri ve Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık özellikleri sayesinde müziğin ve oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Yorumları

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Yorumları

Kulak içi spor kulaklıklar hayatın spor alanında büyük öneme sahiptir. Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık modelleri özellikle kulaklık alanında birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Spor yaparken tercih edilen çeşitli kulak için spor kulaklık bulunabilir. Buna ek olarak spor kulaklık modellerinde spor sırasında kulağınız da konforlu bir tutuş pozisyonu için rahatlıkla kulaklarınıza yerleştirebilirsiniz. Kulağınıza sabitleyebildiğiniz bu ürünü müzik dinleme işlemini başlatmak ya da durdurmak Bluetooth özelliğini tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip ürünler bulunabilir. Kulak içi spor kulaklık cihazına karar verirken kullanım ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre seçim yapabilirsiniz. Siz de birbirinden çeşitli kamera modelleri arasından seçim yapmak için bu ürünün özellikleri ve kullanıcı yorumlarından yararlanabilirsiniz. Kulak içi spor kulaklık modelleri arasından beklentilerinize en uygun modeli ve etiketi seçerek spor hayatınıza renk katabilirsiniz. Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık indirim fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Fiyatları

Trust 20890 Bt Kulak Içi Spor Kulaklık 210102096 Fiyatları

Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık fiyatları ürünün modeline, özelliklerine, kalitesine ve avantajlarına göre değişiklik gösterebilir. Her müşterinin, bütçesine ve beklentisine hitap eden ürünleri bulmak kolaydır. Ürün çeşitliliğinin fazla olması nedeniyle filtreleme özelliğini kullanarak ihtiyacınız olan spor içi kulaklığı temin edebilirsiniz. Kulak için spor kulaklık fiyatları özellikle kış aylarında kullanım oranı düştüğü için uygun fiyatla müşteriyle buluşur. Spor esnasındaki performansı fiyatını belirleyen önemli özelliklerden biridir. Hızlı aşınma sağlamaması, kullanım konforu açısından birçok avantaj fiyatı etkileyen faktörlerdendir. Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık fiyatı ve performansı kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Kulak için spor kulaklık fiyatlarını incelerken model ve mevsim filtrelemesi yaparak doğru ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık fiyatları ıslak ve kuru kullanım rahatlığı, ergonomik bir tasarıma sahip olması, ses kalitesinin iyi olma özelliğini göz önünde bulundurarak uygun ürünü kendiniz için satın alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü Trust 20890 bt kulak içi spor kulaklık satın al işlemiyle kolayca satın alabilirsiniz.