4
Kulakiçi Kulaklık kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

TSS Accessory Iphone Uyumlu 7 8Plus X 11 Pro Max Lightning Bluetooth Kablolu

118,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TSS Accessory Iphone Uyumlu 7 8Plus X 11 Pro Max Lightning Bluetooth Kablolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASA TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: AHMET SEFA ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000912865
    Bu ürün ASA TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lightning Girişli Tüm Cihazlar ile Uyumludur. Lütfen fiyat performans ürünü olduğunu unutmayın. Bluetooth ile bağlantı sağlanmaktadır. İlan videosunu izleyiniz

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 1
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

TSS Accessory Iphone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xs, 11, 11 Pro, Max Versiyon Seçmeyen Lightning Bluetooth + Kablolu Kulaklık

TSS Accessory iPhone lightning Bluetooth+kablolu kulaklık yüksek ses kalitesi ve çift fonksiyonlu özelliği ile öne çıkar. TSS Accessory kulak içi kulaklık, kulağınızı rahatsız etmeyen ve acıtmayan özel tasarımı ile kolay kullanım sağlar. Size konforlu bir kullanım sağlarken aynı zamanda kaliteli müzik dinleme keyfi sunar. TSS Accessory kablolu model, Bluetooth özellikli bağlantısı sayesinde telefonunuzda desteklenmeyen aygıt uyarısı almanızı engeller. Kablo üzerinde yer alan kumandası ile müziğin sesini açabilir, kapatabilir ya da ses düzeyini ayarlayabilirsiniz. TSS Accessory iPhone 7 7 Plus 8 8 Plus-X-XS-11-11Pro-Max versiyon seçmeyen lightning Bluetooth+kablolu kulaklık ile müzik dinleyebilir, film izleyebilir ya da telefonla konuşabilirsiniz.

  • Kablo üzerinde yerleşik kumanda avantajı
  • Hem bluetooth hem de kablolu kulaklık özelliği
  • Yüksek ve kaliteli ses çıkışı

TSS Accessory iPhone Kablolu Kulaklık Özellikleri

TSS Accessory iPhone Kablolu Kulaklık Özellikleri

TSS Accessory iPhone kablolu kulaklık iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS, 11, 11Pro telefonları ile uyumlu olarak çalışır. Bu ürün stereo ses özelliğine sahiptir. Stereo ses, üründen çıkan seslerin her iki kulağa da eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Böylelikle kaliteli ve pürüzsüz bir ses kalitesine ulaşabilirsiniz. Ürün, kulağa rahat oturabilen ve kulağı rahatsız etmeyen özel tasarımıyla rahat bir kullanıma sahiptir. TSS Accessory iPhone lightning Bluetooth+kablolu kulaklık kullananlar ürün hakkında yüksek ve kaliteli ses düzeyi ile memnun olduklarını belirtir. Kulaklığın üzerinde bulunan kumanda sayesinde telefona gelen çağrıları açabilir ya da kapatabilirsiniz. Ürün kabloludur fakat bağlantıyı Bluetooth ile yapar. Bu da telefonunuzda bağlantı sorununu ortadan kaldırır. TSS Accessory kulaklığı bilgisayarınızda, telefonunuzda ya da bağlantı sağlayabileceğiniz diğer ürünlerde üstün ses kalitesi ile kullanabilirsiniz.

TSS Accessory iPhone Bluetooth Kablolu Kulaklık Avantajları

TSS Accessory iPhone Bluetooth Kablolu Kulaklık Avantajları

TSS Accessory kulaklık kolay ve pratik kullanımı ile öne çıkar. Ürünün müzik ve ses dinleme özelliği dışında kablolu olması, cihazınızdan bir başkası ile rahat konuşma avantajı sağlar. Kulak içi tasarımı ile yüksek seste müzik dinlerken bile dışarı ses akışını önler ve yanınızda bulunanları rahatsız etmez. Her ortamda rahatlıkla kullanım sağlayan kolay bağlantı opsiyonlarına sahip TSS Accessory iPhone lightning Bluetooth+kablolu kulaklık yorum ve değerlendirmelerde öne çıkar. TSS ürünü, kulağa oturan ergonomik tasarımı ile yürüyüş veya koşu yaparken de rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Neme ve tere dayanıklı yapısı ile herhangi bir olumsuz durumdan korunur. Lightning konnektörü ile diğer bağlantı uçlarına kıyasla çok kompakt bir yapıdadır ve her iki yönde de takılabilir özelliğe sahiptir. Ürünü esnek kablosu ile rahat şekilde kullanabilirsiniz.

TSS Accessory iPhone Bluetooth Kablolu Kulaklık Fiyatları

TSS Accessory iPhone Bluetooth Kablolu Kulaklık Fiyatları

TSS Accessory iPhone lightning Bluetooth+kablolu kulaklık fiyat aralığı, ses kalitesine ve kullanım avantajlarına göre belirlenir. Bu ürün üstün ses kalitesi ile müşterilere memnuniyet sağlar. Ürün kablosu düz ya da ters takılması fark etmeyen 8 pinli lightning girişiyle iPhone cihazlara sorunsuz bir şekilde bağlanır ve bu sayede pratiklik sağlar. TS Accessory iPhone kablolu kulaklık Bluetooth ile versiyon seçme sorunundan kurtulmanızı sağlar. Bu bağlantı özelliği sayesinde desteklenmeyen aygıt uyarısı almanızı engeller. Beyaz rengi ve şık tasarımıyla yanınızda taşıyacağınız bu ürün, kolay kullanımı ve avantajlı fiyatıyla müşterisini memnun eder. TSS Bluetooth + kablolu kulaklık bazı iPhone telefon modellerine uyumlu olarak sunulur. Siz de bu kolay kullanma sahip cihazı ayrıntılı görsellerle inceleyebilirsiniz. Ürünün avantajlarından yararlanmak isterseniz, Trendyol üzerinden kolay bir şekilde kulaklığı satın alabilirsiniz.