TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun

599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun

TT Games Lego Marvel Avengers PS4 oyun teknolojik gelişmelerin artmasıyla dijital oyun dünyasında popüler şekilde tercih edilir. Oyuncuların severek takip ettiği yeni nesil bir oyundur. Çocuk ve yetişkinlere hitap edebilen bu ürün; yüksek kaliteli grafik yapısı, teknik donanım kalitesiyle keyifli ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşatır.

 
  • Teknolojik
  • Teknik donanım kalitesi
  • Keyifli ve kaliteli

TT Games Lego Marvel Avengers PS4 Oyun Özellikleri

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun Özellikleri

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 oyun özellikleri ürünün renkli, teknolojik tasarımı ve rahat kullanımını ön plana çıkarır. Oyunları oynarken talimatları detaylı şekilde analiz edip öğrendikten sonra keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Akşamları işten geldiğinizde ya da hafta sonları evde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir içeriktir. Eğlenceli anlar yaşanmasına olanak sağlayan bu oyun oldukça kaliteli ve eğlencelidir. Hemen herkesin kolaylıkla temin edebileceği bu ürün günümüzün en çok tercih edilen eğlendirici, renkli oyunları arasında yer alır. Dil seçeneği sunması bakımından da oyunseverler tarafından oldukça ilgi gören bu ürün, oyun keyfini birebir yaşamak isteyen oyuncuların tercihidir. Dijital içerikli oyunseverlerin bir numaralı tercihi olup oldukça keyifli ve kaliteli anlar yaşayabilmeniz için idealdir. Eğitici, macera odaklı, eğlendirici ve renkli içerikleriyle dikkat çeker. Sadece keyifli zaman geçirme amacıyla değil öğrenme amacıyla da tercih edebileceğiniz bir içeriğe sahiptir. Her yaştan oyuncuya hitap edebilen popüler bir oyundur.

 

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun Kullanımı

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun Kullanımı

TT Games Lego Marvel Avengers PS4, her yaşta bireye hitap edebilir. Keyifli anlar yaşayabileceğiniz eğlendirici ve öğretici bir üründür. Sevdiklerinizle keyifli saatler geçirmenize olanak sağlayan bu ürün kaliteli, heyecanlı ve macera dolu içerikleriyle öne çıkar. Müzik ve animasyonlardan oluşan keyif verici içerikleriyle ön plana çıkan renkli ve özel üretim bir üründür. Yeni nesil sunumu, renkli tasarımı, teknik donanım kalitesi ve özel içerikleriyle beğeni toplar. Dijital dünyanın önde gelen oyunlarındandır. Oyun heyecanını ikiye katlayan ürün, daha fazla adrenalin yaşanmasına olanak sağlar. Kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz bu ürün, kalabalık arkadaş grupları için oldukça idealdir. PlayStation 4 platformunda oynanabilen bu oyunda, oyuncular çeşitli karakterlerin rolünü üstlenebilir ve dünyayı kötü adamlardan korumaya çalışır. TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 oyun yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İçeriklerin çoğunda ödül sistemi bulunmakta olup para, altın, kupa ve puan gibi tamamen eğlence odaklı ödüller kazanabilirsiniz.

 

TT Games Lego Marvel Avengers Ps4 Oyun Fiyatı

TT Games Lego Marvel Avengers PS4 Oyun Fiyatı

Lego Marvel Avengers PS4 oyunu, Marvel evrenindeki en sevilen karakterlerin yer aldığı bir platform oyunudur. İlk olarak 2016'da piyasaya sürülen oyun, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları destekler. Oyuncuların farklı karakterleri kullanarak görevleri tamamlaması gerekir ve bu görevler genellikle Marvel filmlerinden tanıdığınız sahneleri taklit eder. Oyun içindeki karakterler arasında Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch gibi Marvel evreninin en sevilen kahramanları yer alır. PS4 oyunu, her yaş grubundan oyunculara hitap eden bir oyundur. Oyunun yapısı ve kontrolleri oldukça basit olduğundan çocuklar da rahatlıkla oynayabilirler. Oyuncular farklı karakterleri kontrol ederek görevleri tamamlamalıdır. Görevler genellikle düşmanları yenmek, nesneleri toplamak veya bölümleri keşfetmek gibi hedeflere odaklanır. Oyunda bulunan karakterlerin her birinin kendine özgü yetenekleri vardır ve bu yetenekler görevleri tamamlamak için kullanılabilir. TT Games Lego Marvel Avengers PS4 oyun fiyatı hakkında bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.