10
Kontrol Kalemi kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Genel Markalar 1ac-d Kontrol Kalemi Temassız Faz Kontrol Kalemi Elektrik Kaçak Akım Kalem

83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,90 TL
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
104,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 1ac-d Kontrol Kalemi Temassız Faz Kontrol Kalemi Elektrik Kaçak Akım Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Y5 ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: Y5 ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0926090893400001 Vergi Kimlik Numarası: 9260908934
    Bu ürün Y5 ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 130 mm
Geri Bildirim Ver

TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi

TT Technic 1ac-d kontrol kalemi günümüzde sıklıkla elektrikle alakalı işlerde kullanılır. Ürünün içerisine yerleştirilen küçük lamba sayesinde devrenin açık mı kapalı mı olduğunu yani hatta elektrik olup olmadığını gösteren bir araçtır. Baş düz bir tornavida şeklindedir ve iyi bir yapıya sahiptir. İçinden akım geçerse içine yerleştirilen ışık yanabilir. Sigorta panelinden elektrik hattı boyunca priz gibi noktalarda elektrik veya kaçak olup olmadığını tespit edebilir. Temaslı veya temassız tasarımı ile elektrik hatlarındaki voltajı tespit etmek için basit bir elektrik test cihazı olarak bilinir. Elektrikli kalem olarak da bilinen bu ürün ile voltajı okumadan çok hızlı sonuç verir.

 
  • Güvenli kullanım
  • Akımlara karşı dayanıklı
  • Sağlam ve kaliteli malzemeden üretim

Her İhtiyaca Göre TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi

Her İhtiyaca Göre TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi

Kontrol ettiğiniz bölgede voltaj varsa içerideki ışıklar açık kalır ve son derece güvenli olur. Test kaleminin ucu artık düz tornavida şeklini aldığı için tamir, ayar gibi işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir araçtır. Düz uçlu bir tornavidanın yapabileceği her şeyi bu aletle gerçekleştirebilirsiniz. Genellikle şeffaf bir tutacağı vardır, böylece neon ışığını kolayca görebilir ve elektrik olup olmadığını anlamanıza yardımcı olur. Kullanım kolaylığı ve uygun fiyatı nedeniyle çoğu kişi tarafından tercih edilir. Temassız faz kontrol kalemi ile kullanım sırasında voltaj testi yapılacak alana dokunmanız ardından parmağınızla ucun metal alanına dokunmanız yeterlidir.

 

Güvenli Kullanım Sunan TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi

Güvenli Kullanım Sunan TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi

Onarım ve tamirat anında elektrik çarpması herkesin kaçınması gereken bir durumdur. TT Technic kontrol kaleminden faydalanarak tehlikeli durumları ortadan kaldırabilirsiniz. Ürünü her türlü evde veya ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elektrik kaçak akım kalemi TEKNK-1076 her alet çantasında yer alması gereken ürünler arasındadır. Faz kablosuna dokunulduğunda elektrik çarpması kaçınılmazdır. Bir kaçak test cihazı ile kontrol ederseniz elektrik çarpması gibi sorunlardan kaçınabilirsiniz. Çünkü ürün direnci vücudun hissetmediği noktaya kadar azaltır. Ürünü kullanırken, vücuttan oldukça az bir miktarda elektrik geçer. Bu miktar arabanın içindeki ışıkları aydınlatmak için yeterlidir.

 

Her Bütçeye Uygun TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi Fiyatı

Her Bütçeye Uygun TT Technic 1ac-d Kontrol Kalemi Fiyatı

Temassız kontrol kalemi yer kaplamaz ve kullanımı çok kolaydır. Ergonomik tasarımı sayesinde rahatça elinizde tutabilirsiniz. Dayanıklı ve güvenli kontrol kalemi ile rahatça tamir ve tamirat işlerini gerçekleştirebilirsiniz. Markanın uygun fiyat noktasında gösterdiği performans ile kaliteli bir test kalemine sahip olabilirsiniz. Her ihtiyacınıza en iyi şekilde yanıt veren TT Technic kontrol kalemi ile tüm işlerinizi güvenle halledebilmeniz mümkün. TT Technic 1ac-d kontrol kalemi yorum, inceleme ve puanlarını detaylı olarak Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Tüm bunlar satın alma sürecini sizin için daha hızlı hale getirecektir. Ürünü hemen hızlıca sipariş edebilirsiniz.