TT Technic Tt-technic Kablosuz Antistatik Bileklik

149,18 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
164,57 TL

Ürün Bilgileri

TT Technic Tt-technic Kablosuz Antistatik Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robocombo Teknoloji Ürünleri Satıcı Ünvanı: ROBOCOMBO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735088651800012 Vergi Kimlik Numarası: 7350886518
    Bu ürün Robocombo Teknoloji Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tt-Technic kablosuz antistatik bileklik i?nsan vücudunun elektriklenmesine müsait ortamlarda, teknik servislerde, ofislerde kullanılır. I?nsan vücudu üzerindeki statik elektriği çeker. Kablosuz özelliği ile üzerinizdeki statik elektriği atmosfere boşaltır. Herhangi bir uygulama yapmanıza gerek kalmaz.
Geri Bildirim Ver

TT Technic Kablosuz Antistatik Bileklik Ürünleri Trendyol'da!

TT Technic kablosuz antistatik bileklik, insan vücudunun elektriklenmesine sebebiyet veren durumlara karşı ofiste, evde, dışarıda kullanılabilir. Bir nesneyle temas ettiğinizde oluşan elektriklenmenin engellenmesine yardımcı olan bir bilekliktir. Kablosuz olan bu aksesuar elektriği vücudunuzdan aldıktan sonra atmosfere bırakarak sizi elektriklenmenize neden olan durumdan kurtarır. Elektrostatik boşalmaya (ESD) sebep olabilecek statik elektriğin birikmesini engellemek için kullanılır. Kablosuz antistatik bileklik sayesinde günlük yaşamınızda kendinize konfor sağlayabilirsiniz. Ürünün mavi renkli olması estetik açısından da olumlu etki sağlar. Kullanım sırasında sosyal yaşantınızı engelleyecek ya da görüntü açısından kötü gösterecek durumlardan kurtarır.

  • Kablosuz özelliğe ve bir adet yedek kordona sahiptir.
  • Vücuttaki elektriklenmenin atmosfere atılmasına yardımcı olur.
  • Statik elektriği çeker.

TT Technic Kablosuz Antistatik Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

TT Technic Kablosuz Antistatik Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

Kıyafetlerinizi, özellikle kazaklarınızı ya da yünlü bir elbisenizi değiştirirken yaşanan sürtünmeden kaynaklı oluşan elektrik durumlarında TT Technic antistatik kablosuz bileklik size yardımcı olur. Vücudunuzda bu durumlarda oluşan statik elektriği çeker ve daha sonra kablosuz özelliği sayesinde atmosfere bırakır. Bilekliğin içerisine ince bir şekilde dokunmuş olan elastik fiber kumaşlar, ürünün topraklama özelliğini kazanmasını sağlar. Ürünle birlikte bir adet yedek kordonun da kullanıcıya ulaşması herhangi bir olumsuz durum içerisinde yardım edici özelliğe sahiptir. Bu ürün kablosuz olması sayesinde kullanımı gereken herhangi bir iş durumunda da konforunuzu arttırıcı özelliğe sahiptir. Yer kaplamaması ya da herhangi bir kabloya gerek olmaması sayesinde işe odaklanmanızı engelleyecek bir durum oluşmaz, bu da ürünü kullanışlı bir hale getirir.

TT Technic Kablosuz Antistatik Bileklik Nerelerde Kullanılır?

TT Technic Kablosuz Antistatik Bileklik Nerelerde Kullanılır?

TT Technic antistatik bileklik, hassas elektronik ekipmanlar üzerinde çalışan işlerde kullanılır. Telefon tamiri sektöründeki bazı uygulamalar bu işlere örnek verilebilir. Bu ürün sayesinde kullanıcı üzerinde bir topraklama gerçekleşir ve ürün tamiri esnasında üzerinde çalışılan cihaza zarar gelmesi engellenir. İnsan vücudu elektronik devrelere temas ettiğinde miktar küçük olsa dahi bir kıvılcım üretebilme ihtimali bulunur. Kablosuz antistatik bileklik kullanımı sayesinde bu ihtimal de ortadan kalkmış olur. Antistatik bileklik kullanmanız gereken herhangi bir durumda bu ürünle, mavi rengi ve kablosuz özelliği sayesinde üstünüzde bir fazlalık hissiyatı oluşması engellenir. Rengi ve kablosuz kullanımı sayesinde günlük yaşantınızda da takabileceğiniz bir aksesuar olarak öne çıkar. Pek çok kıyafete uyum sağlayarak estetik bir görüntü oluşmasını sağlayabilir.

TT Technic Kablosuz Antistatik Bileklik Kullanışlı mıdır?

TT Technic Kablosuz Antistatik Bileklik Kullanışlı mıdır?

TT Technic antistatik kablosuz bileklik ekstra bir uygulama yapmanıza gerek bırakmadan kendi kendine işini halleder. Mavi renkte olması uyum, görüntü ve estetik açısından her ortamda kullanılmasına olanak sağlar, ürünü kullanışlı hale getirir. Bir adet yedek kordonunun bulunması herhangi bir kopma ya da meydana gelebilecek olumsuz başka bir durumda size yardımcı olur. Ürünün yedek kayışa sahip olması kullanışlı yanını öne çıkaran bir detay olarak göze çarpar. Kazak ve yünlü kıyafetleri değiştirirken oluşan elektrik sizleri sosyal yaşantınızda rahatsız edebilir. Bu ürün sayesinde kazaklar ve yünlü kıyafetler sonrasında oluşan rahatsız edici elektriklenme ortadan kalkmış olur. Sosyal hayat dışında iş hayatında kullanıldığı durumlarda ise yer kaplamaması ve kablosuz olması rahatlık sağlar. TT Technic kablosuz antistatik bileklik yorumları incelendiğinde uygun koşullarda fayda sağlayan kullanıcıların olduğu görülür. Siz de bu kablosuz antistatik bilekliği Trendyoldan hemen satın alabilirsiniz.