TTAF X Box 360 5 Rca Companent R/l Audio Kablo 99006

239,14 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TTAF X Box 360 5 Rca Companent R/l Audio Kablo 99006

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ars bilgisayar Satıcı Ünvanı: ALİ KOLUAÇIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750042945
    Bu ürün ars bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TTAF 99006 X BOX 360 companent + R/L audio kablo Video oyun konsolu Xbox 360 erkek konnektörü - 5x RCA erkek konnektörü , kompanent + sağ/sol Kablo : Çift şiltli oksijensiz bakır kablo İletken : 99.99 % Oksijensiz bakır Dış ceket : Beyaz PVC Konnektör : Kolay kavranabilen 24K Altın kaplama konnektörler,ABS dış yüzey kaplama Yalıtkan : Aluminyum folyo ve köpük PE yalıtkan Sinyal göstergesi : Farklı sinyalleri göstermek için renk kodlu iç kalıp. Kablo boyutu : 2m KARGO NOTU: Mağazamızdan Birden Fazla Ürün Almaniz Durumunda Ürünler Tek Kargo İle Gönderilir. Hafta İçi 16.00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilmektedir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) Cumartesi 11:00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) DİKKAT İADE VEYA DEĞİŞİM SÜRECİNİ BAŞLATMADAN ÖNCE SORUNU BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK (MESAJ YADA SORUSORARAK) PAYLAŞINIZ. ÇOĞU ZAMAN PROBLEMLER İADE VEYA DEĞİŞİME GEREKKALMADAN ÇÖZÜLEBİLMEKTEDİR.SORUN ÇÖZÜMLENEMEZSE ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SİTE ÜZERİNDEN SİZLERE VERİLEN KARGO GÖNDERİM KODU İLE DEĞİŞİM YADA İADE SÜRECİ BAŞLATABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver