Deerma F300 Üstten Dolum Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.190 TL

Ürün Bilgileri

Deerma F300 Üstten Dolum Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Deerma DEM-F300 Ultrasonik Hava Nemlendirici Ev ve ofiste kullanım için portatif ve sessiz ultrasonik hava nemlendirici Portatif Mini Tasarım Deerma DEM-F300 Ultrasonik Hava Nemlendirici ufak başlığı ve gövdesi ile yer kaplamaz. Sade ve şık tasarımı ile masanızda diğer eşyalarınızla birlikte şık bir aksesuar olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Su Eklemek Çok Kolay Diğer hava nemlendiricilerinde olduğu gibi su eklemek için su haznesini çıkarmanıza gerek yok. Nemlendiriciyi yerinden oynatmadan üst kapağından rahatlıkla su ilave edebilirsiniz. 360° Buhar Salınımı Buhar salınım yönünü değiştirmek için istediğiniz zaman buhar çıkışını 360° istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Aromaterapi Yağ Eklenebilir Yüksek ısı ve korozyona dayanıklı su tankına direkt olarak aromaterapi yağı ekleyebilirsiniz. Geniş Nemlendirme Sprey Aralığında Çalışma Sis miktarı ne kadar yüksek olursa, buharın evi ıslatmadan havaya yayılması o kadar kolay olur. Deerma\'ya özel şekliyle Çember Sprey Sistemi, türbin hava kanalı sirkülasyonu sağlar ve buhar yoğunluğu ihtiyaca göre evin her köşesini nemlendirmek için artırılabilir. Yetersiz Su Miktarında Otomatik Kapanma Koruması Su seviyesi durumuna duyarlı gösterge, yetersiz su miktarında otomatik kapanır ve makinenin kuru çalışmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Deerma Deerma F300 Üstten Dolum Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

İç mekanlarda meydana gelen kuru ve nemsiz havaya soğuk buhar makinesi ile etkin çözümler bulabilirsiniz. Ürün performansı yetişkinler kadar küçük bebeklerde meydana gelen burun tıkanıklığı için de etkili bir çözüm sunar. Deerma F300 üstten dolum ultrasonik soğuk buhar makinesi küçük bir tasarıma sahip olduğu için kullanım avantajı sağlar. Buna ek olarak çalışma esnasında çok fazla ses çıkarmadığı için sessiz ortamlarda rahatlıkla kullanılır. İş ya da ev gibi pek çok yaşam alanı için uygun kullanım sunan Deerma F300 ultrasonik soğuk buhar makinesi ile kısa sürede nemli bir hava sağlayabilirsiniz. Minimal yapılı tasarımı ile eşyalarınızla uyum sağlar. Görsel olarak tek başına da işlevi yanı sıra dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz.

  • Portatif ve sessiz çalışma kapasitesi
  • Aromaterapi yağ ekleme haznesi
  • Ayarlanabilir buhar yoğunluğu

Akıllı Sistem Özellikleriyle Soğuk Buhar Makinesi

Akıllı Sistem Özellikleriyle Soğuk Buhar Makinesi

Bazen ürünün su miktarını kontrol etme noktasında gecikmeler yaşanabilir. Bu tip durumlarda ürünün akıllı kapatma sistemi devreye girerek kuru çalışmayı durdurur. Deerma F300 üstten dolum ultrasonik soğuk buhar makinesi yorum incelemesi göz önüne alındığı zaman müşteri memnuniyeti ön plana çıkar. Odanın nem oranını istenen seviyeye getirmesinin yanı sıra görsel tasarımının da pek çok mekan için uyumlu olduğu görülür. Deerma Deerma F300 üstten dolum ultrasonik soğuk buhar makinesi için iç hazneyi çıkarmadan dolum yapılabilir. 360 derece dönme kapasitesine sahip olan aparatı rahat bir kullanım sunar. Su doldurma işlemi son derece pratik olduğu için sızma ya da sıçrama yaşanmaz. Deerma F300 ultrasonik soğuk buhar makinesi buhar salım yönünü ayarlama imkanı sunar. Bu şekilde mekanın her noktasına eşit şekilde dağılım sağlanır.

Kullanım Kolaylığı Sunan Deerma Buhar Makinesi

Kullanım Kolaylığı Sunan Deerma Buhar Makinesi

Deerma F300 buhar makinesi çalışma sistemi son derece kolaydır. Basit adımlarla çalışmaya başladığı gibi su miktarı azalınca müdahale gerektirmeden otomatik şekilde kapanır. Bu yönleriyle kullanışlı ve pratik olması tercih sebebidir. Deerma ultrasonik soğuk buhar makinesi ile iç mekanların havasını dilediğiniz aroma yağları içine koyarak değiştirebilirsiniz. Bu cihaz içine konulan suyun aromasını buhar sayesinde tüm odaya eşit bir şekilde verir. Dolum işleminin ardından suyun içine direkt olarak aromatik yağ çeşitlerini de ekleyebilirsiniz. Aromatik yağlar öksürük ya da baş ağrısı gibi rahatsızlıkları giderilmesi için başarılı bir etkiye sahiptir. Deerma buhar makinesi F300 ile buhar seviyesinin yoğunluğunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Seçim hakkı sunması ve kullanım kolaylığı sağlaması ürünün tercih edilirliğini artıran unsurlar arasındadır. Siz de bu pratik ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için hediye olarak alabilirsiniz.

Her Mekana Uyumlu Şık Tasarımıyla Soğuk Buhar Makinesi

Her Mekana Uyumlu Şık Tasarımıyla Soğuk Buhar Makinesi

F300 Deerma düzenli periyotlarla temizlendiği sürece uzun süre kullanır. Su doldurma haznesi tak çıkar formda olduğu için temizlik sırasında çıkararak kolay bir şekilde temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Deerma F300 buhar makinesi yorumları incelendiği zaman ürün tasarımının ve performansının çoğu kişi tarafından beğenildiği görülür. Bu noktada fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Deerma soğuk buhar makinesi şık tasarımıyla her mekana uyum gösterirken sessiz çalıştığı için de tercih edilir. Uyku esnasında açık bırakılması sessiz çalıştığı için sorun oluşturmaz ve rahat bir uyku alanı sağlar. Çoğu durumda yüksek ayarlarda kullanımı performansın istenilen düzeyin üstüne çıkarır. Her türlü hava koşulunda iç mekanın nemli kalmasını sağlayan bu ürünü dilediğiniz ayarda uzun süre çalıştırabilirsiniz. Çalışma süresi içerisindeki su seviyesi yavaş değişir. Bu ürünü Trendyol’dan detaylı şekilde inceleyerek sevdikleriniz ya da kendiniz için satın alabilirsiniz.