Ttec EasyDrive Go Araç İçi Telefon Tutucu

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
16 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
16 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
4 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
199,90 TL
8.8
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ttec EasyDrive Go Araç İçi Telefon Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPARK Satıcı Ünvanı: BURCU ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120328717
    Bu ürün TEKNOPARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenli sürüş için kolay kullanım
  • ekstra güçlü tutuş için güçlendirilmiş mıknatıslar
  • kablo düzenleyici ile kablonuz her zaman elinizin altında
  • tüm telefonlar ile tamamen güvenle kullanılır
  • ultra ince karbon çelik çıkartılabilir manyetik plaka*
  • tüm ürünlerimiz adet satılmaktadır. Paket satışımız bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Telefon Tutucu Özellikleri Akrobat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ttec 2tt11 Easydrive Go Araç Içi Telefon Tutucu

Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu, uzun seyahatlerde veya yoğun sabah trafiğinde ihtiyacınız olduğu her an yardımınıza koşar. Pratik kullanımı ile sürüşünüzü daha güvenli hâle getirirken, yolculuğu siz ve sevdikleriniz için daha keyifli kılar. Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu, küçük boyutu ve tasarımıyla bir mobil üründe aradığınız şıklığı, sağlam bir tutuş gücü ile birlikte sunar. Aracınızda fazla yer kaplamadığı için görüşünüzü ve klima gibi fonksiyonları etkilemez. Evrensel dizaynı sayesinde tüm akıllı telefon marka ve modelleriyle son derece uyumludur. Araç içerisinde uzun süre geçiren kullanıcılar için kablo düzenleyici gibi işlevsel özelliklere sahiptir. Böylece telefonunuzu aracınıza kolay şekilde bağlamanız ve şarj etmeniz mümkün olur.

  • Araç havalandırması ile uyumlu montaj tipi
  • Daha iyi tutuş için güçlendirilmiş mıknatıslar
  • Kablo düzenleyici özellik

Ttec Araç İçi Telefon Tutucunun Özellikleri Nelerdir?

Ttec 2tt11 Easydrive Go Araç Içi Telefon Tutucu Yorum

Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu sade tasarımı ile en çok tercih edilen modellerden bir tanesidir. Ekstra sağlam tutuş için cihaz gövdesi üzerinde bir adet güçlü mıknatıs ve telefonunuza yapıştırılmak üzere bir adet güçlendirilmiş manyetik bant bulunur. Ttec 2tt11 araç içi telefon tutucunun özel oluklu yapısı bağlantı kablosunun da her an elinizin altında ve düzenli olmasını sağlar. Tüm akıllı telefon modelleri ile tamamen uyumlu olacak ve cihazlara zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucunun çok ince karbon çelik manyetik plakası arzu edildiğinde çıkarılabilir özelliktedir. Sıkı tutunmak üzere tasarlanmış mandal kısmı aracınızın havalandırma deliğine takılır. Akıllı telefonunuzun arkasına yapıştırdığınız manyetik plaka, mıknatıslı yüzeye yaklaştırıldığında telefon tutucuya sağlam şekilde kenetlenir.

Ttec Araç Easydrive Araç İçi Telefon Tutucu Kullanışlı mı?

Ttec 2tt11 Easydrive Go Araç Içi Telefon Tutucu Yorum

Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu son derece kolay kuruluma sahip evrensel bir üründür. Paketi açıldıktan ve bir kaç basit işlemden sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Paket içerisinde bir adet mıknatıslı araç içi telefon tutucu, telefonunuza yapıştırmak üzere bir adet manyetik etiket ve bir adet de kullanma kılavuzu bulunur. Mıknatıslı telefon tutucu, ana gövdesinin mandal kısmı kullanılarak dilediğiniz havalandırma ızgarasına tek hareketle takılır. Manyetik etiket ise akıllı telefonunuzun arkasına, tam orta kısmına gelecek şekilde yapıştırılır. Manyetik etiketi doğrudan telefon gövdesine yapıştırmak istemezseniz, kapaksız telefon kılıfına da uygulayabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu manyetik etiket yardımıyla Ttec araç içi telefon tutucu üzerindeki mıknatısa yerleştirdiğinizde işlem tamamlanır. Çağrılarınızı cevaplamak ve navigasyon uygulamalarından adres bilgisini takip etmek için güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ttec Araç İçi Telefon Tutucu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Ttec 2tt11 Easydrive Go Araç Içi Telefon Tutucu Yorum

Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu, mobil aksesuarlarda Türkiye’nin 1 numaralı tercihi olan Ttec markası tarafından üretilmektedir. Bugüne kadar 500.000 den fazla satılan model, kalitesi ve sağlamlığı ile tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Güvenli sürüş için pratik bir kullanım sağlayan ürünün güçlendirilmiş mıknatısları, akıllı telefonunuzun marka ve modeli ne olursa olsun ekstra güçlü tutuş sağlar. Böylece akıllı telefonunuz ani fren durumunda bile düşüşlerden ve darbelerden korunmuş olur. Ultra ince karbon çelik plakası telefonunuza zarar vermez ve gerektiğinde çıkarılabilir. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Ttec Easydrive Go araç içi telefon tutucu yorumlarını inceleyerek seyahatlerinizi daha pratik ve güvenli hâle getirecek olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.