3
Şarj Cihazları kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Ttec Iphone Uyumlu Şarj Kablosu Beyaz 2dk7508tz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
12 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
114,90 TL
12 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
12 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ttec Iphone Uyumlu Şarj Kablosu Beyaz 2dk7508tz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZ-KA GSM VE TEKNOLOJİ MAĞAZALARI Satıcı Ünvanı: ÖZ KA İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0913004518200015 Vergi Kimlik Numarası: 9130045182
    Bu ürün ÖZ-KA GSM VE TEKNOLOJİ MAĞAZALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ttec iPhone şarj kablosu 5V Apple Lightning özelliği, 0.48 Gbps veri aktarım hızına sahiptir.
  • Ttec iPhone şarj kablosu 100 cm uzunluğu ve deforme olmayan yapısıyla uzun süreli kullanım sağlar.
  • Lightning şarj aleti bilgisayara ya da tablete bağlandığında telefondan yüksek kaliteli ve performanslı veri aktarır.
  • Ttec iPhone şarj kablosu Lightning girişe sahip olan tüm iPhone ve iPad modellerinde kullanılır. Kullanılan malzeme gereği uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sunar.
  • Ttec iPhone şarj kablosu beyaz öne çıkar. Apple cihazlara uygun olarak tasarlanan şarj kablosu hızlı şarj özelliğiyle verimlidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ttec Iphone Uyumlu Şarj Kablosu Beyaz 2DK7508TZ

Kaliteli malzemesi ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkat çeken Ttec, başarılı şarj aletleri ile pek çok müşteriyi memnun eder. Her ürünün birbirinden farklı dizaynı ve renk seçeneği yer alır. Ttec iPhone uyumlu şarj kablosu beyaz renk tonuyla son derece beğenilen ve kullanılan bir alternatif olarak ön plana çıkar. 1 metre uzunluğunda olan ürün, tüm noktalara kolayca erişebilen ve size konforlu bir deneyim sunan seçenekler arasında yer alır. Aynı zamanda güvenli veri aktarımı imkanıyla da tercih sebebidir. iPhone Ttec şarj kablosu son derece uzun ömürlü kullanım sunar. İçeriğinde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde zamanla aşınma gibi problemler oluşturmadan rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. Apple cihazınıza uyumlu olarak tasarlanan beyaz renkteki kablo, hızlı şarj özelliğiyle de sıklıkla tercih edilir. Ürünü güvenle satın alabilirsiniz..

  • Veri aktarımı
  • Hızlı şarj
  • 1 metre uzunluk

Dayanıklı Ttec iPhone Kablosu

Dayanıklı Ttec iPhone Kablosu

Ttec iPhone kablosu sayesinde cihazınız için uygun bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Ürün, kolay kullanımı ve uzun ömürlü olma özelliği sayesinde sık sık tercih edilir. Ttec iPhone şarj kablosu beyaz renkli tasarımının müşteri yorumlarını da incelediğiniz zaman pek çok kişi tarafından tam not aldığını görebilirsiniz. Hızlı şarj özelliği, kolay ve güvenli veri aktarım imkanı ile dikkat çeker. Deforme olmayan yapısı ve uygun kullanımında hasar almayacak dokusuyla özel bir tasarım olarak beğeninize sunulur. 100 cm kablo uzunluğu olan ürün, her ortamda sizi kurtaracak ideal boyutlara sahiptir. Bu açıdan da fayda sağlayan bir seçenektir. Hafif tasarımı sayesinde cebinizde dahi rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Ergonomik tasarımı cihazınıza rahatlıkla oturur. Bu sayede temas gibi sorunlar oluşmaz. Ürünü detaylı bir biçimde inceleyip satın alabilirsiniz.

Uzun Ömürlü Ttec iPhone USB Kablo

Uzun Ömürlü Ttec iPhone USB Kablo

Ttec iPhone USB kablo tüm ürün özelliklerinin yanı sıra veri ve şarj senkronizasyonu ile de ön plana çıkar. Koruma kılıf ve kapları ile kullanım için son derece uygundur. Bu sayede ince ucu sayesinde dilediğiniz telefon kabı cihazınızda takılı durumdayken de şarj edebilirsiniz. Böylece kabınızı takıp çıkartmanız sonucu oluşabilecek olan deformelerin de önüne geçebilirsiniz. Ttec iPhone şarj kablosu yorumlarına da baktığınız zaman pek çok kişi tarafından tercih edilen ve güvenle kullanılan bir seçenek olduğunu görebilirsiniz. Ürünü sadece şarj amacıyla değil; bilgisayar, powerbank ya da televizyon gibi farklı cihazlarla da bağlantı kurmak amacıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz araç içinde telefonunuz şarj etmek ya da müzik dinlemek için kullanabilirsiniz. Pek çok priz başlık çeşidiyle uyumlu bir şekilde çalışma sağlar. Ürünü pek çok amaç kapsamında kullanabilirsiniz.

Ttec iPhone Şarj Kablosu Fiyatları ve Yorumları

Ttec iPhone Şarj Kablosu Fiyatları ve Yorumları

Ttec iPhone şarj kablosu fiyat seçeneklerinde de ürün özelliklerinde olduğu gibi fayda sağlar. Uzun ömürlü olma özelliği ürünün tercih edilme sebeplerinin başında yer alır. Pek çok kişi ürünü almadan önce hem fiyat aralığı hem de özellikleri için araştırma yapar. Ttec USB kablo iPhone ile uyumlu olan bu ürünün satışa sunulduğu rakam kalitesiyle doğru orantılı olacak şekildedir. Müşterilerin ürün hakkında yaptıkları yorumları da okuyarak modele dair fikir edinebilirsiniz. Ürün yorumları çoğu zaman karar verme sürecinde büyük oranda rol oynar. Ürün fiyatı ise teknik özellik ya da üretim materyali gibi detaylar göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat aralıkları farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Modeli detaylı bir şekilde içinde inceleyerek merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Trendyol tarafından size sunulan fırsatlardan faydalanıp ürüne avantajlı biçimde sahip olabilirsiniz.