5
Taşınabilir Batarya kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Ttec Powerslim S Powerbank Şarj Cihazı 10000mah Siyah - 2bb135s

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ttec Powerslim S Powerbank Şarj Cihazı 10000mah Siyah - 2bb135s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜNTAŞ TELEKOM Satıcı Ünvanı: ÜNTAŞ İNŞAAT TURİZM VE ELEKTRONİK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0917001570900010 Vergi Kimlik Numarası: 9170015709
    Bu ürün ÜNTAŞ TELEKOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ttec powerslim s powerbank şarj cihazı 10000mah siyah - 2bb135s ürün özellikleri: 10.000mah ultra yüksek kapasite batarya 2a çıkış led pil göstergesi güvenli şarj için devre koruması akıllı telefonlar ve daha fazlası için mini tasarim şık görünüm.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • USB Çıkış Sayısı 2
  • Ağırlık 200 gr ve üzeri
  • Hızlı Şarj Var
Geri Bildirim Ver

Ttec 2BB135S 19121701 Powerslim S 10000 mAh Siyah Powerbank Şarj Cihazı

Kompakt tasarımlarıyla kullanım kolaylığı sağlayan powerbankler aynı anda birçok farklı elektronik cihazı şarj etme imkânı tanır. Ttec Powerslim S powerbank şarj cihazı 10000mah siyah – 2BB135S güvenli bir kullanım sunar. Şık ve fonksiyonel tasarımı, hemen herkesin beğenisini kazanır. Taşınabilir şarj cihazının pilini doldurmak için USB bağlantı kablosuyla güç adaptörüne bağlamak yeterli olur. Prize erişimin olmadığı durumlarda, USB kablosunu kullanarak bilgisayara bağlayabilir; cihazı şarj edebilirsiniz. Ttec Powerslim S powerbank şarj cihazı 10000mah verimli performansıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Mobil cihazlarınızı ortalama 3 defa şarj ederek uzun süre boyunca kesintisiz olarak kullanmanızı mümkün kılar.

  • Pil Gücü: 10000 mAh
  • Uyumluluk: USB ve Type-C Cihazlar
  • Tasarım: Slim

Ttec 2BB135S Powerslim S şarj Cihazının Özellikleri

Ttec 2BB135S Powerslim S şarj Cihazının Özellikleri N

Ttec 10000 mah powerbank slim, şık ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan bir cihazdır. Hafif bir yapıya sahip olması sayesinde taşıma kolaylığı sunar. Bu zarif tasarım powerbank cihazını dilediğiniz her yere yanınızda götürmenize olanak tanır. Güçlü bir performansı mümkün kılan 10000 mAh pil kapasitesi, akıllı cihazlarınızı ortalama 3 defa şarj etme imkânı sunar. Cihazın lityum polimer bataryası sağlam yapısıyla uzun süreli kullanımları daha güvenli bir hâle getirir. Ttec 10000 mAh slim powerbank, 2 adet USB ve 1 Type-C olmak üzere 3 adet porta sahiptir. Söz konusu portlara uygun olan; akıllı telefon, tablet, dijital fotoğraf makinesi gibi pek çok cihazı bu ürünü kullanarak şarj edebilirsiniz.

Ttec Powerslim S 10000mAh Siyah Powerbank Kimler İçindir?

Ttec Powerslim S 10000mAh Siyah Powerbank Kimler İçindir?

Ttec 10000 mAh powerbank slim şarj cihazı portatif bir yapıda olması sebebiyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Akıllı telefonların şarjı kullanım sıklığına bağlı olarak tahmin edilenden daha kısa sürede tükenebilir. Bu gibi durumlarda imdada yetişen Ttec 10000 mAh siyah slim powerbank, akıllı telefonunuzu kısa sürede şarj ederek kesintisiz bir şekilde kullanmanızı sağlar. Uzun süreli telefon görüşmeleri yapan ve toplantılara katılan pek çok kişi telefon şarjının çabuk bitmesinden mustariptir. Taşınabilir şarj cihazı sayesinde telefonunuzu şarj ederek tüm toplantılara yetişebilirsiniz. Eğlenceli aktiviteleri çektiği fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirmek isteyen birçok kişi şarjı biten akıllı telefonları azizliğine uğrayabilir. Bu gibi durumlarda Ttec Powerslim S 10000 mAh siyah – 2BB135S powerbank şarj cihazını etkili performansıyla günü kurtarır; eğlencenizin kesintiye uğramasını önler.

Ttec Powerslim S 10000mAh Siyah şarj Cihazı Kullanışlı mıdır?

Ttec Powerslim S 10000mAh Siyah şarj Cihazı Kullanışlı mıdır?

Taşıma ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı Ttec Powerslim S 10000 mAh siyah – 2BB135S powerbank şarj cihazını kullanışlı kılan özelliklerinin başında gelir. Portatif yapısıyla standart akıllı telefon ebadında olan powerbank avuç içine rahatlıkla sığar. Avantaj sağlayan tasarımı bu şarj cihazını çanta ve cebinizde pratik bir şekilde taşımayı mümkün kılar. Siyah renginin kattığı zarafet ve slim tasarımıyla adeta bir aksesuar kadar şık olan bu cihazın kullanımı oldukça pratiktir. Ttec 10000 mah powerbank slim siyah aynı anda USB ve Type-C bağlantıya sahip olan iki elektronik aleti şarj edebilir. Aynı anda iki portu da kullanarak powerbanki son derece hızlı bir şekilde şarj etmeniz de mümkün olur. Dilerseniz Ttec Powerslim S powerbank şarj cihazı 10000mah yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu portatif powerbanke sahip olmak isterseniz Trendyol'dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.