Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml (ÇAY AĞACI YAĞI / TEA TREE OIL)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml (ÇAY AĞACI YAĞI / TEA TREE OIL)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Açıklamalar: TTO Şampuan saçları ve saç köklerini güçlendirir. Dökülmelerin önlenmesine, saçların yumuşak, canlı ve parlak olmasına yardımcı olur. Özellikle yağlı saç ve saç derilerinde, kepeklenmeye karşı uygulanabilir. En etkili sonuç için uzun süreli ve düzenli kullanım önerilir. Fazla köpürmemesine karşın derinlemesine temizlik ve bakım sağlar. Sadece saç ve saç derisinde değil, tüm vücutta etkin ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Kullanım Şekli: Avuç içine yeterli miktarda TTO Şampuan alınız ve ıslak saça masaj yaparak yıkayınız. Saç diplerine 5dk. Kadar masaj yaparak uygulanmalı ve durulanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 500+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml

Günlük hayatta yaşanan stres, yorgunluk ve hava koşulları; vücudun tamamında etki gösterdiği gibi saçların da yıpranmasında etkilidir. Ayrıca kullanılan ısı cihazları da saçın yıpranmasına neden olan konuların başında gelir. Tto saç ve vücut şampuanı, sizin için özel olarak tasarlanır. Saçları ve saç köklerini güçlendirir. Yoğun bir bakım yaparak saçın yıpranan yüzeylerini onarır. Yoğun köpürmesi sayesinde derinlemesine temizlik sunan ürün, yalnızda saç ve saç derisine etki etmeyerek tüm vücudunuz için kullanıma uygundur. Sağlık standartları kapsamında üretilen şampuan, vücudunuzda yan etki yapmaz. Bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tto şampuan saç ve vücut 400 ml, uzun süre kullanılabilir. Sağladığı hızlı etkisini birkaç yıkama sonrası saçlarınızda fark edebilirsiniz. Ancak en etkili sonuç için uzun süre ve düzenli kullanılması önerilir.

  • Besleyici ve onarıcı bakım
  • Hızlı etki
  • Avantajlı fiyat

Tto Saç & Vücut Şampuanı İçeriği

Tto Saç & Vücut Şampuanı İçeriği

Kullandığınız bakım ürünleri, saçınızın yıpranmış halini onarabilmek için tasarlanır. Saç ve vücut için özel olarak tasarlanan şampuan, düzenli ve sürekli kullanıldığında etkili sonuç gösterir. Besleyici ve onarıcı özelliği ile saçlarınızı dış etkenlerden kaynaklı yıpranmışlıktan korur. İpeksi yumuşaklığını geri verir. Tto şampuan 400 ml seçeneği, uzun süre kullanılabilir. Vücut şampuanı olarak da kullanılan ürün, derinlemesine temizlik sunar. İçerisinde bulunan jeotermal su ile vücutta oluşan dermatolojik rahatsızlıkların tedavisine destek olur. Çay ağacı yağı ve Hindistan cevizi yağıyla saçınızın onarımına destek olur. İçerisindeki E vitamini, saçın beslenmesinde etkilidir. Tto saç & vücut şampuanı 400 ml ürünü, tüm alerjik ve sağlık testlerinden geçerek üretilir. Vücutta oluşan, uyuz, mantar, egzama, akne gibi cilt sorunlarının tedavisine yardımcı olur. Siz de bu şampuan seçeneğini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml Kullanımı

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml Kullanımı

Şampuan seçimi yapılırken saç ve deri tipine uygun ürün almaya dikkat edilir. Bu şekilde seçim yapıldığında saç üzerinde görülmesi istenilen onarım, daha hızlı gerçekleşir. Tto saç & vücut şampuanı 400 ml kullananlar, ürünün tüm saç dipleri için uygun olduğunu belirtir. Saç bakım ve onarımında ön planda bulunan ürün, oldukça sık tercih edilir. Saç dökülmelerinin önüne geçmek için hazırlanan formülü ile düzenli ve sürekli kullanımda etkili sonuç verir. Avuç içiniz kadar şampuanı elinize alıp, ıslak saçınıza beş dakika masaj yaparak yedirmeniz ve sonrasında ılık su ile saçınızı durulamanız önerilir. Tto saç & vücut şampuanı 400 ml yorum yapan müşteriler, vücut şampuanını düzenli kullandıkları takdirde egzamanın yarattığı kaşıntı ve döküntüden kurtulduklarını belirtir. Ayrıca akneli deriyi de kısa sürede tedavi eden bu ürün ile sağlıklı bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz.

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml Fiyatı

Tto Saç & Vücut Şampuanı 400 ml Fiyatı

Yapılan dermatolojik araştırmalara göre sinir, stres ve gün içerisinde geçirilen yoğun saatler hem saç dipleri hem de vücut üzerinde etkilidir. Özellikle stres, vücutta egzama gibi deri hastalıklarına neden olduğu gibi saç dökülmelerine de sebebiyet verir. Tto saç & vücut şampuanı 400 ml satın alan müşteriler, ürünün bu sorunların tedavisinde etkili olduğunu belirtir. Uzman hekimler tarafından onaylanan ürünü gönül rahatlığıyla vücudunuzda kullanabilirsiniz. Ayrıca özel formül ile geliştirilen ürün, içerisinde bulunan yağlar sayesinde saçlarınızı ve saç diplerinizi de onarır ve besler. Saç dökülmelerini önler ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Tto saç & vücut şampuanı 400 ml fiyat içeriği, sağladığı yararlar ile doğru orantılıdır. Ürün hem saçınız hem de vücudunuz için tam bir onarım sağlar. 8680145080079 kodlu ürünü Trendyol’dan kısa sürede temin edebilirsiniz.