Tual Hobi Sanat Pelerinli Kurukafa (16X13CM)

945 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tual Hobi Sanat Pelerinli Kurukafa (16X13CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahsaphobimarket Satıcı Ünvanı: TUAL HOBİ SANAT MALZEMELERİ ÜRETİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859063591800015 Vergi Kimlik Numarası: 8590635918
    Bu ürün Ahsaphobimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif Pelerinli Kurukafa Biblo 16x13cm Dekoratif Pelerinli Kurukafa Biblo, birinci kalite polyesterden, 3 boyutlu olarak özel makinalarda dökülmüş, mistik, otantik, klasik ve gotik başta olmak üzere her tür dekorasyon trendine uygun olarak kullanılabilecek, hatasız, mükemmel detaylı, tok görünümlü polyester aksesuar objedir. Taş tozundan veya silikon kalıba dökülerek yapılan objelerden değildir. Ağır ve tok bir görünüme sahiptir. Polyester Pelerinli Kurukafa Biblo, 2020-21 sezonu için hazırlanmış, mükemmel detayları sayesinde oluşan ışık ve gölge farkları nedeniyle büyüleyici bir görünüme sahip trend bir üründür. Dekoratif Pelerinli Kurukafa Biblo gümüş, altın, siyah ve kahverengi renklere boyanmıştır. Polyester Kurukafa Heykelini her türlü dekarasyon stilinde kullanabilir, harika tasarımlar elde edebilirsiniz. Bulunduğu ortamın değeri artıran gösterişli bir üründür. Polyester Pelerinli Kurukafa Heykeli 16cm yüksekliğinde, 10cm genişliğinde, 13cm derinliğinde üç boyutlu bir aksesuar objedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver