2
Nasır Bandı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Tuba Nasır Yakısı 4 Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285 TL275 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuba Nasır Yakısı 4 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marmara Norm Medical Satıcı Ünvanı: MARMARA NORM MEDİKAL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612092177300001 Vergi Kimlik Numarası: 6120921773
    Bu ürün Marmara Norm Medical tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Tuba nasır yakısı * 4 adet Tuba nasır yakısıtuba antiseptik nasır yakısı, bölgesel olarak uygulanan, nasırların giderilmesinde kullanılan, ilaçlı, keçe yastıklı flasterdir. Tuba antiseptik nasır yakısı bileşimindeki salisilik asit keratolitik özelliktedir Ayak tabanlarında, parmaklarda ve avuç içinde meydana gelen aşırı deri kalınlaşmalarının tedavisinde etkilidir. Asetik asit ise antiseptik bir madde olarak nasırın erimesi sırasında mikrop kapmasını önlemeye yardımcı olur. Tuba antiseptik nasır yakısı ilaçlı flasterler nasırların çok çabuk giderilmesine yardımcıdır ve etkili bir kimyasal kombinasyon ile deri iltihabını önlemeye yardımcıdır. Keçe halka da ayakkabının acı veren baskısını azaltarak ayakları rahatlatmaya yardımcı olur. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 5'li
  • Kullanım Alanı Ayak
Geri Bildirim Ver