Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onsima Satıcı Ünvanı: MEMDUH TÜTÜNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8820112373
    Bu ürün Onsima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalem ve Kağıt Oyunları Simon Tudhope / Tübitak Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 194
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19 x 27
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-10: 6053123170
  • Yazar: Simon Tudhope
  • Sen ve arkadaşların için hazırlanan bu kitap hem bilinen hem de daha önce rastlamadığın eğlenceli oyunlarla dopdolu!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Simon Tudhope
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları

Oyun oynamak, zamanı verimli bir şekilde geçirmek için tercih edilen aktivitelerden bir tanesidir. Kağıt oyunları, eğlenirken öğrenmek adına tasarlanır. Zihinsel gelişimi destekleyen Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları çocukların kağıt üzerinde eğlenceli oyunlar oynamasını sağlar. Kaliteli baskısıyla oyun sürecini keyifli bir hale getirir. İçerisinde bulunan oyunlar, çocukların bildiği ve bilmediği birçok farklı alternatife sahiptir. Ebeveynlerle birlikte yapılabilecek çeşitli aktiviteler ailece keyifli zaman geçirmenizi sağlar. 8 yaş ve üzerine hitap eden aktiviteler zihinsel gelişimi destekler. Oyun oynayarak öğrenmeye yardımcı olur. Hafif tasarımlı olan eğlenceli kitap, yanınızda taşıyabileceğiniz boyutlara sahiptir. Ev içinde oynayabileceğiniz gibi park ve bahçe gibi açık alanlarında da bu etkinliklere yer verebilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Eğlenceli oyunlar
  • Zeka gelişimini destekleyen aktiviteler

Keyifli Zaman Geçirmek İçin Tübitak Kalem ve Kağıt Oyunları

Keyifli Zaman Geçirmek İçin Tübitak Kalem ve Kağıt Oyunları

Çocukların hızlı bir şekilde düşünme ve karar alma becerilerini desteklemek için tasarlanan oyunlar gelişim noktasında önemli bir yere sahiptir. Kağıt ve kalem aracılığıyla oynanan oyunlar, çocukların kalem tutma becerilerini geliştirmelerine destek sağlar. Ailece keyifli zaman geçirmek isteyen ebeveynler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Zengin içeriğiyle farklı alternatiflere ev sahipliği yapan kitap, çocukların gelişimini olumlu yönde destekler. Arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekleri oyunlar sosyal becerilerini kuvvetlendirmelerine yardımcı olur. Zeka gelişimini destekleyen ve çocukların sağlıklı bir şekilde oynamalarına destek olan Kalem ve Kağıt Oyunları heyecanlı aktivitelere ev sahipliği yapar. Zeka oyunları çocukların analitik düşünme becerisini geliştirmesini sağlar. Eğlenirken öğreten oyunlar, çocukların kalem ve kağıt kullanımına karşı olumlu tutuma sahip olmalarına zemin hazırlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Eğlenceli Kalem Kağıt Oyunları Tübitak

Eğlenceli Kalem Kağıt Oyunları Tübitak

Karton kapaklı olacak biçimde tasarlanan kitap, hafif boyutlarıyla çocukların taşıyabileceği boyutlarda üretilir. Eğlenceli oyunlar çocukların renkli dünyalarına hitap eder. Ailece gerçekleştirebileceğiniz çeşitli aktiviteler hep birlikte kaliteli bir şekilde zaman geçirmenizi sağlar. Çocukların arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirebileceği aktiviteler olumlu sosyal bağların oluşturulmasına destek sağlar. Noktaları birleştirme gibi çeşitli aktiviteler çocukların parça ve bütün arasında ilişki kurmalarını sağlar. Kitapta yer verilen eğlenceli çizimler ilgi çekici özellikleriyle çocukların renkli dünyasına hitap eder. Kaliteli baskıya sahip olan Kalem Kağıt Oyunları Tübitak kalem aracılığıyla kolay bir şekilde yazılabilecek yüzeye sahiptir. Eğlenceyi ve bilgiyi bir araya getiren kitaplar, çocukların stratejik düşünme becerilerine katkı sağlar. Kitapta yer verilen eğlenceli aktiviteler 8 yaşından itibaren her çocuğa hitap eder. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları Fiyatı ve Yorumları

Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları Fiyatı ve Yorumları

Kitapta yer verilen bulmaca gibi oyunlar, çocukların söz varlığının zenginleşmesini sağlar. Bulmaca etkinlikleri çocukların zihninde yer alan bilgileri çağırmalarına yardımcı olur. Hafıza üzerinde olumlu etkisi bulunan etkinlikler, zihinsel becerilerin geliştirilmesine olumlu katkılarda bulunur. Renkli çizimlere yer verilen kitap görsel zenginliğiyle dikkat çeker. Kaliteli baskısıyla çarpıcı renklere ev sahipliği yapar. Çocuklara hitap eden kitap yetişkinlerin de onlarla birlikte zaman geçirmesine uygun bir yapıya sahiptir. Renkli çizimleri, eğlenceli aktiviteleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları fiyatıyla bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Kitabı satın alıp kullanan müşteriler tarafından yazılan Tübitak Yayınları Kalem ve Kağıt Oyunları yorumlarına göz atarak içerik hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesine katkı sağlayabilirsiniz.