Tudem Yayınları 3.sınıf Tatil Kitabım

150 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
157,55 TL
Kurumsal Fatura
199 TL179 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
162,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları 3.sınıf Tatil Kitabım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitap dünyası 1 Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7130350751
    Bu ürün kitap dünyası 1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: 3.Sınıf Tatil Kitabım - TUDEM Yayınları Ürün Açıklaması: 3.Sınıf Tatil Kitabım, tatilde hem eğlenmenizi hem de öğrenmenizi sağlayacak mükemmel bir seçimdir. TUDEM Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, tatilde bile ders çalışmayı keyifli hale getirecek. Özenle seçilmiş konular, renklerle dolu sayfalar ve ilgi çekici etkinlikler sunan bu kitap, tatilinizi bir öğrenme sürecine dönüştürecek. Özel Özellikler: 3.Sınıf konularını kapsamlı bir şekilde işlemektedir.
  • TUDEM Yayınları tarafından özenle hazırlanmıştır.
  • Öğrenmeyi eğlenceli ve kolay hale getirir.
  • Renkli ve ilgi çekici tasarım.
  • Fayda ve Özellikler: Çocukların tatillerini değerli hale getirerek, keyifli ve eğitici bir tatil geçirmelerine yardımcı olur.
  • Öğrenme sürecini destekler ve okuldan alınan bilgileri pekiştiren etkinlikler içerir.
  • Var olan bilgilerini sınama ve yeni bilgiler öğrenme fırsatı sunar.
  • Eğlenceli ve eğitici etkinlikler, çocukları bilgiye doyururken aynı zamanda eğlendirir.
  • Ayrıca, 3.Sınıf Tatil Kitabım, çocukların hem aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerine, hem de bireysel olarak kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bilginin yanında eğlenceyi de sağlayan bu kitap, tatilinizi en güzel şekilde değerlendirebileceğiniz bir dost olacak.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları - Ders Kitapları Tudem Yayınları 3. Sınıf Tatil Kitabım

Öğrencilerin kendini geliştirmesi ve yıl içerisinde öğrendiği bilgileri özümsemesi için tekrar yapması önemlidir. Tekrar yapılırken öğrencilerin gelişim düzeyine uygun donanımlı kaynaklar kullanılması avantaj sağlar. Tudem 3.sınıf tatil kitabı öyküler ve kısa metinler ile zenginleştirilmiş yararlı bir kaynak olarak karşınıza çıkar. 3. sınıf düzeyine uygun bu zengin içerik sayesinde çocuğunuzun veya öğrencinizin yaz tatilini verimli geçirmesi mümkün olur. Bu sayede 3.sınıf öğrencileri, 4. sınıfa daha hazırlıklı bir şekilde başlayabilirler. Kaynak içerisinde yer alan özel metinler öğrencilerin okuduğunu anlama yetisini destekler ve hayal gücünü geliştirir. 3. sınıf düzeyine uygun olan bu donanımlı metinler ilgili görseller ile de desteklenir. Bu sayede öğrencinin etkinliklerden aldığı verimde artış sağlanır. Eğitici içeriğe sahip bu kitap sayesinde çocuğunuzu destekleyebilirsiniz.

  • Verimli etkinlikler
  • Görsel zenginleştirme
  • Yaratıcılık geliştirme

Bilgi Pekiştiren 3. Sınıf Tudem Tatil Kitabım

Bilgi Pekiştiren 3. Sınıf Tudem Tatil Kitabım

Öğrencilerin uzun süre derslerden uzak kalması bilgilerin unutulmasına sebep olabilir. Çocuğunuzun yıl içinde edindiği bilgileri pekiştirmesi onun eğitim hayatını olumlu bir şekilde etkiler. 3.sınıf tatil kitabım Tudem bilgileri pekiştirmenin yanında eğlenceli etkinlikler de içerir. Bu sayede çocuğunuz eğitim konusunda desteklenirken eğlenmiş olur. Kitabın içerisindeki etkinlikler okuduğunu anlama, görsele ve metne dayalı yaratıcı yazma yeteneklerinin geliştirilmesini destekler. Kitabın içerisindeki drama ve oyunlar çocuğunuzun konuşmasını geliştirmesi konusunda yardımcı olur. Hızlı ve anlayarak okuma etkinlikleri eğitsel anlamda çocuğunuzun gelişmesine katkı sağlar. 3.sınıf tatil kitabım sayesinde çocuğunuzu birçok açıdan destekleyerek onun eğitim hayatına katkı sağlayabilirsiniz. Bu içerik günlük hayattaki sayı ve şekilleri tanıma konusunda da çocuğunuzu destekler. Siz de hem günlük yaşamda hem de eğitim hayatında öğrencinize katkı sağlayacak olan bu verimli kaynağa kolayca ulaşabilirsiniz.

Öğretici Etkinliklerle Tudem Tatil Materyali

Öğretici Etkinliklerle Tudem Tatil Materyali

Çocuğunuzun kullandığı materyallerin içeriği ve zenginliği oldukça önemlidir. Kaynak seçimi yaparken alacağınız materyallerin öğrencinizin düzeyine uygunluğuna ve içerik kalitesine dikkat etmeniz önemlidir. Ders kitapları Tudem Yayınları 3.sınıf tatil kitabım kullananlar ürünün faydalarından memnun kalır. Ürün içeriği düşünmeyi geliştirecek akıl oyunlarıyla zenginleştirilir. Akıl oyunları çocuğunuzun düşünme becerilerine katkı sağlarken kaliteli vakit geçirmenize de yardımcı olur. Ders kitapları Tudem Yayınları 3. sınıf tatil kitabım sayesinde çocuklarınız ile kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında onun eğitimine de katkı sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim alması onu akademik anlamda destekler. Böylece geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanabilir. Siz de çocuğunuzun gelişimini olumlu olarak destekleyecek eğitsel materyallerle onun eğitimine rahatlıkla destek olabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun düşünme, okuma ve yazma becerilerini geliştirebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla 3. Sınıf Tudem Tatil Kitabım

Avantajlı Fiyatlarla 3. Sınıf Tudem Tatil Kitabım

Küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim alınması oldukça önemlidir. Öğrencilerin sadece okul döneminde değil tatillerde de öğretim açısından desteklenmesi gerekir. Yaz tatillerini iyi değerlendiren öğrenciler sonraki eğitim-öğretim yılına daha hazır olurlar. Tudem Yayınları 3.sınıf tatil kitabı sağlık, bilim ve teknoloji, buluşlar gibi alanlarda ufuk geliştirici etkinliklere sahiptir. Bu özel etkinliklerle çocuğunuzun bakış açısı zenginleşir. Kaynak içerisinde bulunan eğlendirici gezelim görelim etkinlikleri keyifli vakit geçirilmesine katkı sağlar. Ders kitapları Tudem Yayınları 3.sınıf tatil kitabım yorumları bu kaynak hakkında daha detaylı bilgi almanızı sağlar. Bu kaynağı kullanan diğer insanların görüşleri sizin için yol gösterici olabilir. Ürün yorumları sayesinde kaynak içerisindeki keyifli etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Siz de Trendyol sayesinde ders kitapları Tudem yayınları 3.sınıf tatil kitabım fiyatına indirimli şekilde ulaşabilirsiniz.