Tudem Yayınları 2.sınıf Bloktest Tüm Dersler Tekrar Testleri - Tudem

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları 2.sınıf Bloktest Tüm Dersler Tekrar Testleri - Tudem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12.Sınıf Bloktest Tüm Dersler Tekrar Testleri - Tudem1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları Tudem 2. Sınıf Bloktest Tüm Dersler Tekrar Testleri

Tekrar testleri, öğrenilen konunun pekiştirilmesi aşamasında oldukça faydalı bir ek kaynaktır. 2. sınıf konularını içeren bu test kitabı, 8 yaş grubunun anlayacağı şekilde yazılır. Özellikle küçük yaştaki çocukların dikkati kolay bir şekilde dağılır. Tudem Yayınları Tudem 2. sınıf Bloktest tüm dersler tekrar testleri kaynağı, eğlenceli içeriği ve ideal zorluk seviyesi sayesinde öğrencinin sıkılmadan, efektif bir şekilde öğrenmesine yardımcı olur. Tüm dersleri bünyesinde barındıran bu kitap, 2. sınıf öğrencisi için yeterli bir düzeydedir. Yeni müfredata uygun soru çeşitleri sayesinde öğrenim temelinin iyi bir şekilde atılmasını sağlar. Kitabın içerisinde Türkçe, matematik ve hayat bilgisi dersleri bulunur. Tüm derslerin tekrar testlerine sahip etkili bir kaynaktır.

  • 2. sınıf derslerini içeren kaynak
  • Tüm derslerin tekrar testleri
  • Yeni öğretim programına uyumlu

Kaliteli Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Kaliteli Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası İçeriği

2. sınıf Bloktest tüm dersler tekrar testleri, birbirinden farklı soru formatlarına sahiptir. Her konu, ünite ve dönemden sonra tekrar testleri bulunur. Kitabın son kısmında ise, bütün senenin konularını kapsayan genel tekrar testi bulunur. Bu genel tekrar testini hem 2. sınıfın sonunda hem de 3. sınıfa geçmeden önceki yaz tekrar yapma amacıyla çözebilirsiniz. Adım adım öğrenme serüveni oluşturmayı hedefleyen Tudem, öğrenilen her konunun sonuna tekrar testi koyar. Bu şekilde, kalıcı bir öğrenme ortamı oluşur. Kaliteli soru tiplerine sahip olan test kitabı, öğrencinin eksik olduğu konuları tespit etmeye yardımcı olur. Okul formatına uygun şekilde hazırlanan sorular sayesinde konuları kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Toplam 108 adet teste sahip olan 2. sınıf tüm dersler tekrar testleri ilkokul çağı için ideal bir çalışma kitabıdır.

Öğretici Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Yorumları

Öğretici Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Yorumları

Tudem Yayınları Tudem 2. sınıf Bloktest tüm dersler tekrar testleri yorumlarında, kitabın kaliteli soru tiplerine sahip olması ve ilkokul çağına uygun bir şekilde tasarlanması sayesinde öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildiğinden bahsedilir. Hem yaz hem de okul döneminde kullanabilirsiniz. Eğlenceli bir içeriğe sahip olan kitap, öğrencinin dikkatini toplaması konusunda oldukça faydalıdır. Müfredata uygun hazırlanan sorular sayesinde tüm okullarda tercih edilir. Toplam 108 testten meydana gelen kitap, 1083 adet soruya sahiptir. Normal boy olarak tasarlanan soru bankası, çantaya rahat bir şekilde sığar. Çok kalın olmaması sayesinde öğrenci tarafından kolaylıkla taşınır. Güncel baskıya sahip olan ürün, daima yeniliğe ve gelişime açıktır. İlkokul düzeyinde tasarlanan soru bankasını güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Öğretmen ve öğrencilerin tercihler arasında yer alan ve sık kullanılan bir üründür.

Ekonomik Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Fiyatı

Ekonomik Tudem Yayınları 2. Sınıf Soru Bankası Fiyatı

Tudem Yayınları Tudem 2. sınıf Bloktest tüm dersler tekrar testleri fiyatı, kitabın soru sayısı ve baskı kalitesine göre belirlenir. İlkokul düzeyi için ideal soru sayısına sahip olan soru bankası, eğitici ve öğreticidir. Hem zor hem de kolay sorularla hazırlanan test kitabı, öğrencinin aktif bir şekilde öğrenmesini sağlar. Kodlama şeklindeki cevap anahtarı sayesinde çocuğa sınav sisteminin mantığı aşılanır. Öğrenciyi düşünmeye teşvik eden bir kaynaktır. Oldukça etkili bir tekrar kitabı olduğundan yaz tatilinde de tercih edilir. Soruların anlaşılır ve sade bir dil ile yazılması sayesinde çocuklar tarafından hızlı bir şekilde kavranır. Kaliteli baskıya sahip olan bir üründür. Tudem Yayınları tarafından hazırlanan 2. sınıf soru bankasını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın aldıktan sonra çocuğunuz ile beraber ders çalışırken kullanabilirsiniz.