Tudem Yayınları Bloktest 3.sınıf Deneme Sınavı Seti 4 4

110,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Bloktest 3.sınıf Deneme Sınavı Seti 4 4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTKIRT Satıcı Ünvanı: ENDER YUSUFKARATEPE-TUĞBA YILDIRIM ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220477213
    Bu ürün KİTKIRT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitap özellikleri 2020 2021 eğitim öğretim yılı müfredatına uygundur

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 U301188

Tudem 3.sınıf deneme sınavı seti 2020 2021 eğitim öğretim yılı müfredatına uygun olacak bir şekilde geliştirilmiştir. Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 U301188 3. Sınıf düzeyinde eğitim ve öğretim görmekte olan öğrencilerin okulda görmüş oldukları konuları ve öğretmenlerin değindiği tüm püf noktaları en ideal şekilde ölçmeyi sağlar. Deneme sınavı çözmek genel olarak öğrenci hangi sınıf düzeyinde eğitim görüyor olursa olsun öğrencilerin eksiklerini görmesine, öğrencilerin motivasyonlarının artmasına ve öğrencilerin kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmesine yardımcı olur. Deneme sınavı çözerek öğrenciler konular hakkında bazı detaylara hakim olur ve eksiklerini görme fırsatı elde eder. Öğrenciler deneme çözdükçe konuları tam olarak kavrama fırsatına da sahip olarak okullarda uygulanan sınavlarda ve diğer sınavlarda üstün başarı elde eder.

  • Müfredat ile Uyumlu
  • Okula Yardımcı
  • Konuları Kalıcı Şekilde Pekiştirme

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti İçeriği

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4, öğrencilerin kendilerini test etmeleri ve tanıdık bir duyguyu deneyimlemeleri için önemlidir. Bu deneme sınavı, öğrenci stresini azaltmaya yardımcı olabilir. Bu, sınavla ilgili kaygıyı en aza indirmenin etkili bir yoludur. Deneme sınavları ile eksik sorunu fark edebilirsiniz. Öğrencilerin çalıştığı ancak yeterli soruya cevap vermediği konular çok fazla depolama alanı kaplamayabilir. Bu, deneme sınavları sınav konularından hangi soruların sorulduğunu ve nerede hatalı olduklarını belirlemenizi sağlar. Uzun zaman önce çalışılan eski konuları hatırlamaya yardımcı olur. Deneme sınavları, yıl boyunca farklı dersler alan öğrencilerin eski dersleri belirlemeleri için etkili bir yoldur. Deneme sınavlarında zaman çok önemlidir. Fiili sınavlarda zamanın etkin kullanımı başarılıdır. Bu nedenle deneme sınavının zamanını takip etmeniz ve hangi soruya ne kadar zaman ayıracağınıza karar vermeniz gerekmektedir.

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti İndirimleri

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 yorum noktasında da bu deneme sınavı setinin sağlamış olduğu pek çok avantaj ön plana çıkıyor. Deneme sınavı çözmek odaklanmanıza, kaygıyı azaltmanıza, sorunları çözmenize ve okumayı hızlandırmanıza yardımcı olur. Sürekli değerlendirmede öğrendiklerinizi pekiştirdikçe, sorularınızı daha iyi okuyup anlayabilecek, daha hızlı çözebilecek ve değerlendirme gerilimlerini daha iyi yönetebileceksiniz. Evinizde, kursunuzda veya okul merkezinizde deneme sınavına girdiğiniz zamanı kaydettiğinizden emin olun. Gerçek sınavları uygulayan deneme sınavları, zamanınızı doğru kullanmanızı ve pratik çözümler bulmanızı sağlar. Kendinizi eksikliklerinizi fark etmeye hazırlamak için bir deneme sınavına girmek önemlidir. Hangi soruların takıldığını fark ederek o konulara odaklanabilirsiniz. Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 indirim dönemlerinde de uygun fiyatlarla sahip olunan deneme sınavı seti; öğrencilerin sınava eksiksiz katılımını sağlar.

Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti Yorumları

Sınav stresi her öğrenci için bunaltıcı olabilir. Heyecan, bildiğiniz konuları unutmanıza, sorularınızı doğru anlamamanıza veya zamanınızı boşa harcamanıza neden olabilir. Bu nedenle deneme sınavı çözmek, sınavdan hemen önce sınavın provasını yapmanıza yardımcı olacaktır. Eksik konuları görüntülemek ve eklemek, farklı soru stillerini çözmek ve etkili bir şekilde zaman geçirmek, gerçek bir sınavda başarı şansınızı artırır. Ayrıca düzenli olarak öğrendiğiniz konuları güçlendirmek ve sınava hazırlanmak için Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 fiyatı ile bu deneme setine sahip olabilirsiniz. Bu deneme setine Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 kampanya dönemlerinde çok daha uygun fiyatlarda da sahip olabilirsiniz. Tudem Yayınları 3.Sınıf Deneme Sınavı Seti 4+4 satın al seçeneği üzerinden Trendyol güvencesi ile sahip olabileceğiniz bu deneme sınavı seti, basit soruları çözme yeteneğini geliştirir.