Tudem Yayınları Tudem 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2023

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Tudem 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kitabın Adı: Tudem 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2023 Yayınevi Tudem Yayınları Barkod: 9786052853832 Sayfa Sayısı: 368 -------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Tudem Yayınları 3. sınıf tüm dersler soru bankası yeni eğitim alışkanlığı kazanan, öğrenme hevesiyle dolu çocuklar için tasarlanır. Sade ve anlaşılır sorularla düzenlenen kitap sayesinde konulara hakimiyet kazanılması mümkündür. Kaynakta oldukça farklı örnekler bulunur. Bu farklı tipte hazırlanan içerikler sayesinde çocuklar konuya yönelik karşılaşabilecekleri birçok soruya hazırlıklı olabilir. Çeşitli öğrenme teknikleriyle birlikte konuları inceleyebilirsiniz. Fakat yeteri kadar konuda pratik yapılmadığı sürece temelin oturması mümkün olmayabilir. Ne kadar fazla soru tipiyle karşılaşırsanız çözüm kabiliyetiniz o kadar güçlenir. Bu yolda destek alacağınız Tudem 3. sınıf tüm dersler soru bankası geniş kitlelere de hitap eder. Kitaptan sadece 3. sınıfa giden çocuklar faydalanmaz. Aynı zamanda 4 ve 5. sınıfa giden çocukların da geriye dönük konu tekrarı yapmasını bu ürünle sağlayabilirsiniz.

  • Sade anlatım
  • Soru çözümleri
  • 5 farklı ders

Tudem Yayınları 3. Sınıf Soru Bankası Özellikleri

Tudem Yayınları 3. Sınıf Soru Bankası Özellikleri

Tudem Yayınları soru bankası minikler için özel hazırlanan matematik, Türkçe, hayat bilgisi ve fen bilgisi gibi temel derslerin yer aldığı bir içeriktir. Ürün 3. sınıflar için hazırlanır ve çocukların temelinin güçlendirilmesini hedefler. 1. sınıf baskı kalitesine sahip kaynak 2020 yılına aittir. Ortalama 366 sayfadan oluşan içerik örnek alıştırmalar ve çözümler ile desteklenir. Çocukların konuları rahat bir şekilde anlamalarına ve pratik yapmalarına olanak sunan kitap farklı düzeylere hitap eder. Bu kaynak, çocuğunuzun eksiği olan konuları tekrarlamasını sağlar. Markanın sunduğu kaynaktan destek alarak çocuğunuzun gelişimini takip edebilirsiniz. Tudem Yayınları 3. sınıf tüm dersler soru bankası kullananlar içerikte yer alan alıştırmaların 3. sınıftaki çocukların güçlü temel oluşturmalarına yardımcı olmasından büyük bir memnuniyet duyarlar. Aynı zamanda bu kaynağı yanınızda dilediğiniz yere götürebilir, tatillerde dahil çocukların verimli vakit geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Tudem Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Tudem Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Eğitim sürecinde destek alacağınız kaynakların fiyatları geniş skalalara dağılır. Kaynağın yayınevinden hitap ettiği öğrenci grubuna, ihtiyaçlarınızdan bütçenize kadar birçok belirleyici faktörle karşılaşabilirsiniz. Tudem Yayınları 3. sınıf tüm dersler soru bankası fiyatı ise hem içerisinde yer alan konularla hem de makullüğüyle geniş kitlelere hitap eder. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz bu kaynakla çocuklarınızın temelini güçlendirebilirsiniz. Eğitim ve öğretim sürecinde temel konulara ne kadar hakim olunursa ilerleyen dönemlerde anlama ve dersleri tamamlama konusunda o kadar rahat edilir. Aksi halde geçmişten tamamlanmayan konular ileriki yaşlarda kapatılmaya çalışılabilir. Bu da ayrıca efor sarf etmenize, bazen de derslerden uzaklaşmanıza neden olabilir. Tudem Yayınları 3. sınıf tüm dersler soru bankası ile güçlü yönlerinizi ortaya çıkarabilir, zayıf yönlerinizi tespit edebilirsiniz. Böylece ilerleyen dönemlerde gireceğiniz belirleyici sınavlarda başarı şansınızı artırabilirsiniz.

Tudem Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Tudem Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Çocuğunuz için satın alacağınız ders kitaplarında seçim yapmak zor olabilir. Alternatiflerin genişliği, çocuğunuz için her şeyin iyisini istiyor olmanız ve bütçeniz karar vermenizi güç bir hale getirebilir. Bunun için Tudem Yayınları 3. sınıf tüm dersler soru bankası yorumları size destek olabilir. Markanın sunduğu ürünü öncesinde satın alan kişi ve ebeveynler değerlendirmelerini sizinle paylaşır. Konuların ve alıştırmaların ele alınma biçiminden yeterliliğine, kitap kalitesinden boyutuna kadar birçok bilgiye henüz ürünü satın almadan hakim olabilirsiniz. Aynı zamanda bu bilgilerden destek alarak markaların dönemsel olarak uyguladığı avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Marka çocukların gelişimine oldukça önem verir. Sağlam bir temel oluşturmalarına destek olmak için de Tudem Yayınları bünyesinde sunduğu kaynağın fiyatını oldukça makul düzeylerde tutar. 5 farklı dersin bir arada bulunduğu nitelikli kitabı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.