Tudem Yayınları Tudem 4.sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2020 Yeni

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270 TL260,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Tudem 4.sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2020 Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tudem 4. Sınıf Tümdersler Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Özenle hazırlanan 4.sınıf Tudem tüm dersler soru bankası, ilkokul düzeyinde bir kitaptır. Eser, normal kitap boyutundadır. Basım dili ise Türkçedir. Türkçe, Matematik, Fen Bilimler, Sosyal Bilimler ve İngilizce olmak üzere toplam 5 ders içerikli aynı zamanda son derece kapsamlı soru bankasıdır. Kaliteli baskısı ile müfredata %100 uyumlu yeni basımdır. 384 sayfa olup içerisinden birbirinden seçici 1875 soru bulundurur. Seçici ve kaliteli sorularla öğrencilere öğretici bir deneyim sağlar. Renkli içeriği ile çocukları sıkmadan ve eğlendiren sorularıyla pratiğe alıştırır. Akıllı tahta uyumlu özelliğiyle okullarda da çözümler yapılabilir. Kitap, konu başlıklarına göre bölümlenip testler de bu düzende oluşturulur. Kitapta yer alan 1875 soru, öğrenme eksikliklerini giderici ve öğrenilenleri pekiştirici niteliktedir. Siz de ürünle çocuklarınız için faydalı deneyim sağlayabilirsiniz.

  • Kaliteli dış tasarım
  • Faydalı içerik
  • Akıcı anlatım

Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Kullananlar

Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Kullananlar

Anne ve babaların çocukları için güvenle alabileceği Tudem Yayınları 4. sınıf tüm dersler soru bankası, müfredat ile de uyumlu özelliktedir. Bu sayede müşteriler tarafından güvenle tercih edilen bir eser olmayı başarır. Ürün içeriğini faydalı bulan veliler, çocukların da beklentisini karşıladığını söyler. Beğeni kazanan bu eser, 4. sınıf öğrencileri için tüm dersler esasında hazırlanır. İçeriği ve öğretici sualleriyle son derece fayda sağlayan bir kitaptır. Orijinal hazırlanan suallerle çocukların sınavdan önce pratik yapmasını sağlar. Böylelikle konu sonrası sual çözümleri yaparak daha kalıcı şekilde öğretilmesini amaçlar. Ürün, veliler tarafından da özellikle aranan bir eser halindedir. Kaliteli dış tasarımı sayesinde uzun süre deforme olma gibi sorunlar yaşamadan kullanım sunar. Siz de bu seçenek ile çocuklarınızın geleceğine iyi bir zemin hazırlayabilirsiniz.

Faydalı Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Faydalı Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Beğeni kazanan ürünün içeriği, müfredat uyumlu ünite halinde şeklindedir. Her ünitenin konu başlıklarına göre sualler bulunur. Tudem Yayınları 4.sınıf tüm dersler soru bankası, öğretici sorularıyla ile öğrencilerin eğitimi için kaliteli sualler sağlar. Beğenilen 4. sınıf tüm dersler soru bankası Tudem, bu kitabıyla da ilgi görüp fazlasıyla satın alınan bir eser halindedir. Yarış içinde olunan sınav sisteminden dolayı öğrencilerin pratik yapmasına ve bol sual çözüp konu pekiştirmelerine ihtiyaç duyulur. Ürün hem başarı elde edip hem de sınavlardan önce soru çözülerek pratik kazandırır. Seçici ve kaliteli suallerle öğrencilere için öğretici bir deneyim sunar. Tudem Yayınları 4.sınıf tüm dersler soru bankası yorumları ile kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Ürün, 4. sınıf çok satan kaynaklardan olup müşterilerin olumlu geri dönüşleriyle velilerin tereddüt etmeden alacağı bir seçenek halindedir.

Uygun Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyat

Uygun Tudem Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyat

Tudem Yayınları 4.sınıf tüm dersler soru bankası fiyatı da son derece caziptir. Yeni müfredat uyumuyla birlikte birçok veli tarafından tercih edilir. Tudem Yayınları 4.sınıf tüm dersler soru bankası kullananlar tarafından da beğeni kazanır. Sınav sisteminden dolayı öğrencilerin bol soru çözmeleri gerekir. Bu eser, konuyu pekiştirme noktasında büyük oranda fayda sağlar. Ürün hakkında yapılan yorumlar da son derece olumlu yöndedir. Bu sayede güven içinde tercih edebilirsiniz. Eser, seçici ve kaliteli sorularla öğrencilere öğretici bir deneyim sunar. Kaliteli kapağı ve basımıyla uzun süre deforme olmaz. İçeriğiyle konu sonrası soru çözümleri yaparak daha kalıcı şekilde öğretilmesini amaçlar. Siz de Trendyol fırsatlarından yararlanıp Tudem Yayınları 4.sınıf tüm dersler soru bankası satın alabilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçeneğe hem hızlı hem de kolay biçimde sahip olabilirsiniz.