Tudem Yayınları Süper Gazeteciler 1 - Serüven - Aytül Akal

124,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Süper Gazeteciler 1 - Serüven - Aytül Akal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEMAL GÜNEŞ KİTAP YAYIN DAĞ.SAN.VE TİC.L Satıcı Ünvanı: CEMAL GÜNEŞ KİTAP YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0205056061200018 Vergi Kimlik Numarası: 2050560612
    Bu ürün CEMAL GÜNEŞ KİTAP YAYIN DAĞ.SAN.VE TİC.L tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper Gazeteciler 1 - Serüven - Aytül Akal

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Aytül Akal
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Süper Gazeteciler 1 - Aytül Akal | Tudem Yayınları

Akıcı ve sürükleyici özelliği bulunan romanlar, her yaş grubu tarafından beğeni ile karşılanır. Gençlere yönelik oluşturulan Tudem Süper Gazeteciler kitabı içindeki yer verilen konuları ve tasarımıyla birçok kişinin beğenerek okuduğu ve almayı düşündüğü eserler arasındadır. Dış tasarımındaki yenilikler ve canlı renk tonlarının kullanılması, iç dizaynındaki çizimlerin gerçekliği yansıtması ve çizimlerdeki kalitelilik oranı her bakımdan kendisine hayran bırakır. Olayların kolay bir şekilde anlaşılabilmesi ve pek çok soru işaretini akıllarda bırakması merak duygusu oluşturur. Karton kapağa sahip kitabın yeni basımı ile beraber 217 sayfalık bir hacmi vardır. Kendi kurdukları gazetede röportaj yapılması üzere maceraya atılan ve sonrasında kaybolan insanların heyecan verici öyküsünün anlatıldığı Süper Gazeteciler 1 fiyatı bakımından bütçenize uygunluk sağlar.

  • İlgi çekici
  • Heyecan verici ve merak uyandırıcı
  • Akıcı ve sürükleyici

Serüven Dolu Süper Gazeteciler 1 İçeriği

Serüven Dolu Süper Gazeteciler 1 İçeriği

Eserlerde heyecanlı konuların işlenmesi okuyucuyu kitaba bağlı tutar. Açtığınız ilk sayfadan itibaren serüvenlere yolculuk yapmaya başlayacağınız Tudem Yayınları Süper Gazeteciler 1 - Serüven art arda sıraladığı heyecanlı olaylarla kitabı elinizden bırakamamanızı sağlar. Akıcı bir anlatım kullanılan kitapta kelimeler kolay anlamlı bir şekilde sunulur. Sadece konuya odaklanmanızı sağlayan eser, içerisinde herhangi bir imlaya kafa yormanıza gerek bırakmaz. Akıcı bir şekilde kitabınızı kısa süre içerisinde bitirebilirsiniz. Her konuda ayrı bir soru işareti oluşturması merak duygusunu artırıcı etki gösterir. Sıkılmadan günün her saatinde okuyabilir, her farklı bir maceraya atılabilirsiniz. Küçük yaşlarına rağmen istedikleri başarıları elde edebilmenin yolunu doğru bir şekilde bulmaya çalışan ve bu konuda enerji harcayan 4 arkadaşın, yaşıtlarına örnek olacak davranışlarını konu alan eseri 167836 ürün kodu ile uygun fiyatlar üzerinden alabilirsiniz.

Süper Gazeteciler 1 Kitabı Uygun Fiyatlarla

Süper Gazeteciler 1 Kitabı Uygun Fiyatlarla

Macera dolu sürece yolculuk yapmayı hedefleyen gençler için Süper Gazeteciler 1 - Serüven kitabı farklı sahneleri konu alır. 4 tane genç arkadaşın birbirleriyle olan iletişimi ve beraber atıldıkları maceraları konu alan kitapta pek çok yolculuk gerçekleşir. Okurken maceradan maceraya atlayacağınız ve her sahnesini merakla bekleyeceğiniz kitabı, sürekli okumak isteyerek elinizden bırakamaz duruma gelirsiniz. Yakın arkadaşların gençlik dönemlerinde beraber üstesinden gelmeye çalıştıkları durumları, ilgi ile takip etmek isteyebilirsiniz. 4 yakın arkadaşın hem birbirleri ile hem de aileleri ile iletişimini konu alan eserde sıcak ve samimi bir ortama değinilir. Eğlenirken düşünebileceğiniz ve sıkılmadan okumak isteyeceğiniz Tudem Yayınları Süper Gazeteciler 1 - Serüven fiyatları incelendiğinde her bütçeye uygunluk gösterdiğini görerek rahat bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bütçenize uygunluk gösteren kitabı yakınlarınıza hediye olarak da sunabilirsiniz.

Süper Gazeteciler 1 Konusu ve Yorumları

Süper Gazeteciler 1 Konusu ve Yorumları

Küçük yaşlarda gazete çıkarmak için pek çok maceraya atılan ve sonunda çıkardıkları gazeteleri hergün dağıtmaya başlayan çocukların başından geçen ilginç olaylar konu edilir. Aytül Akal tarafından kaleme alınan Süper Gazeteciler 1 kitabı bilinmeyen bir serüvene doğru yapılan yolculuklar esnasında, yaşanılan heyecan dolu dakikalara yer verir. Küçük yaşlarına rağmen birçok büyük iş başarmaya çalışan ve bunun üstesinden gelen çocukların azmini konu alan eser, içindeki çizimi gerçekleşen resimleri ile kendisine hayran bırakır. İlgi çekici bir macera kitabı olan eser, yenilenen baskısıyla ve birçok değişikliği ile beraber güzel bir görsel sunar. Dış kapağı yenilenen Tudem Yayınları Süper Gazeteciler 1 - Serüven yorumları için Trendyol'u ziyaret ederek, indirim fırsatlarından yararlanabilir ve bütçenize uygun şekilde sunulan eserin siparişini kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.