Tuğra Elektronik Mini Pense El Yapımı Takı Işi Hobi

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tuğra Elektronik Mini Pense El Yapımı Takı Işi Hobi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sbstedarik Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YUSUF ULUCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1693410756200015 Vergi Kimlik Numarası: 8880335098
    Bu ürün sbstedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektronik Mini Pense El Yapımı Takı işi Hobi
Geri Bildirim Ver

Tuğra Elektronik Mini Pense El Yapımı Takı İşi Hobi EPM

Hobi işiyle uğraşanların en önemli ihtiyaçlarından birisi de elektronik mini pensedir. Özellikle de takı yapanların işini kolaylaştıran bu küçük fakat etkili olan alet, oldukça işlevseldir. Takı yapımında kullanılan telin kıvırma, bükme ve kesme işini layığı ile yerine getiren Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi çok avantajlı bir üründür. Hobi işiyle uğraşanların oldukça işine yarayan bu ürün, birçok işi yerine getirir. Avuç içine sığacak kadar küçük boyuta sahip olan bu pense ile işleriniz daha da kolaylaşır. Takı yapımı veya maket yapımı ile uğraşıyorsanız bu tarz bir ürünü satın alabilirsiniz. Özellikle de tel bükme ve kıvırmada oldukça yararlı olan ürün, zorlanmadan işinizi halletmenizi sağlar. Tüm işinizi görecek olan ürün ile hobileriniz ile uğraşmak daha keyifli bir hale gelir.

  • Çok Amaçlı Yapı
  • Ufak Boyut
  • Kolay Kullanım

Kullanışlı Yapısı ile Mini Pense

Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi işi ile ilgilenenler için oldukça ideal bir üründür. Küçük fakat etkili olan bu ürünle el yapımı işleriniz oldukça kolay bir hale gelir. Özellikle de takı işiyle uğraşanların imdadına yetişen bu ürün işlerinizi kolaylaştırmada oldukça etkilidir. Takı yapımında kullanılan telin bükülmesine ve kesilmesine yardımcı olan mini çok amaçlı pense işlerinizi kolaylaştırır. Bu ürün sayesinde hobi işiyle uğraşmak daha eğlenceli hale gelir. Aynı zamanda işlerinizi daha kolay bir şekilde halledeceğiz için zamandan da tasarruf sağlarsınız. Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi özellikleri arasında kalitesini her daim yansıtır. Çok amaçlı kullanılan bu minik alet ile objelerinizi sıkıca tutup kesme ve kıvırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çok Amaçlı Tuğra Elektronik Mini Pense El Yapımı Takı İşi Hobi

El işi ile uğraşan pek çok kişinin ihtiyacı olan en önemli ürünlerden birisi de mini pense. Oldukça kullanışlı olan bu ürün, hobi işlerinde sıklıkla tercih edilir. Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi kullananlar rahat ve konforlu bir şekilde işlerini halleder. Kesme, bükme ve sıkma gibi pek çok işlemi yerine getiren bu ürün, vida ve tel kıvırma işinde oldukça işe yarar. Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi kullanımı oldukça yaygındır. Özellikle de takı işi ile uğraşanlara büyük kolaylık sağlayan bu ürün, kolye, küpe, bileklik gibi pek çok aksesuarın yapımında önemli bir rol üstlenir. Aynı zamanda bu ürün yardımı ile hobi amaçlı maketler üretebilirsiniz.

Cazip Çözümler Sunan Mini Çok Amaçlı Pense

Hobi amaçlı kullanılan objelerin hayata geçmesinde önemli bir rol üstlenen mini çok amaçlı pense, birçok kişi tarafından kullanılır. Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi içeriği ile kalitesini her daim belli eder. Özellikle de aksesuar yapımında kullanılan bu ürün ile pek çok takı tasarımını hayata geçirmeniz mümkündür. Bu mini mini pense ile takının yanı sıra birçok aleti de üretebilirsiniz. Vida sıkma işinde de oldukça etkili olan bu ürün, küçük ebatlara sahiptir. Elinizle kolaylıkla kavrayıp birçok projeyi hayata geçirebilirsiniz. Bunlar arasında maket ev, takı, yapay çiçek, gibi ürünler sayılabilir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, Tuğra elektronik mini pense el yapımı takı işi hobi yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Daha önce ürünü kullanmış müşterilerin yorumları doğrultusunda ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.