TuğraÇelik 150 Erişte Ve Makarna Yapma Makinesi 150 Mm

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TuğraÇelik 150 Erişte Ve Makarna Yapma Makinesi 150 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AcarlarTicaret Satıcı Ünvanı: FARUK ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4298832527000011 Vergi Kimlik Numarası: 0020193043
    Bu ürün AcarlarTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 150 Mm Eriste Makinesi - Erişte Makinası - Makarna Yapma Makinesi - Pasta Maker 150 Mm Eriste Makinesi - Erişte Makinası - Makarna Yapma Makinesi - Pasta Maker Artık lezzetli ev yapımı Spagetti, Erişte, Lazanya, Tagliatelle yapabilirsiniz! KARIŞIM NASIL HAZIRLANIRİçindekiler: 500g (~ 1 lb) yumuşak buğday unu ve 5 yumurta
  • 5 yumurta yerine bir bardak doğal maden suyu kullanabilirsiniz. "Al dente" makarna için 250 g yumuşak buğday ununu 250 g durum buğdayı unuyla karıştırın. Tuz eklemeyin! Unu bir kaseye ve yumurtaları unun ortasına dökün. Yumurtaları unla tamamen karışana kadar çatalla karıştırın. Karışımı tamamen homojen ve tutarlı olana kadar ellerinizle yoğurun. Karışım çok kuru ise biraz su ekleyin. çok yumuşaksa biraz un ekleyin. İyi bir karışım asla parmaklarınıza yapışmamalıdır. Karışımı kaseden çıkarın ve hafifçe unlanmış bir masaya yerleştirin, Gerekirse, karışımı yoğurmaya devam edin ve küçük parçalar halinde kesin. İpucu: yumurtaları doğrudan buzdolabından kullanmayın! MAKİNEYİ KULLANIMA HAZIRLAMAVerilen kelepçe ile makineyi masaya sabitleyin ve kolu silindir deliğine yerleştirin. Makineyi ilk kez kullanırken. fazla yağı temizlemek için kuru bir bezle temizleyin. Silindirleri temizlemek için, içinden az miktarda hamur geçirin ve sonra hamuru atın. Ayarlanabilir hamur kalınlığıLezzetli yemeklerinizi yapmak için daha fazla seçeneğiniz olabilir:Çeşitli lezzetli yemeklerinizi hazırlamak için hamur kalınlığını 0,5 ile 3 mm arasında 6 pozisyonda ayarlamak için düğmeyi düzenleyin. UYGULAMAMakarna makinesi Lazanya, spagetti, tagliatelle, mantı, fettucine, linguini, erişte için idealdir. Ev yapımı makarna eşliğinde aile ve arkadaşlarla sıcacık bir İtalyan akşamı için ideal!% 100 Yüksek KaliteYüksek kaliteli 403 paslanmaz çelikten yapılmış manuel makarna makinesi. Güzel ve pratik tasarımı ile her mutfağa sığar.İki isteğe bağlı genişlik2 paslanmaz çelik bıçaklı makarna silindiri: 2,0 mm (erişte)
  • 4.5mm (fettuccine), ihtiyaçlarınızı karşılayan farklı makarna yemekleri oluşturabilirsiniz. MAKİNENİN BAKIMI1. Kullanım sırasında, düz silindirlerin altındaki sıyırıcıları sık sık bir parça mutfak kağıdı ile temizleyin. 2. Makineyi asla suyla veya bulaşık makinesinde yıkamayın.3. Makinenin içini temizlemek için plastik koruyucuları çıkarın.4. Gerekirse, kesme silindirlerinin uçlarına birkaç damla zeytinyağı koyun.5. Silindirlerin arasına bıçak veya bez sokmayın!
Geri Bildirim Ver

Tuğraçelik 150 mm Erişte ve Makarna Yapma Makinesi

Erişte makineleri, evde kendi eriştelerini yapmak isteyenler için ideal bir üründür. Kullanışlı ve pratik olması ile bilinen Tuğraçelik 150 mm erişte ve makarna yapma makinesi, dikkatleri üzerine çeker. Un, yağ ve tuz ile yapılan makarna ve erişteler, bu makine sayesinde daha lezzetli bir şekilde yapılabilir. Hamur kalınlığını belirleme ayarı olması sayesinde istenen kalınlıkta hamur açılır. Pişirme esnasında da sorun yaratmayacak ölçülerde makarna yapmaya yardımcı olan ürün, evlerde her zaman taze bir şekilde yemek yapmayı kolaylaştırır. Ayarlanabilir kalınlık sayesinde kolay bir şekilde yapılan erişte ve makarnalar, ince ayarda da uygun bir şekilde yapılabilir. Hızlı yapım aşamasına destek olan makine, işlevselliğinin yanı sıra çeşitli aparatlarla da fonksiyonel açıdan üst seviyeye çıkabilir. Kesilen eriştelerin kurutulması için ek aparatla kullanılabilir.

  • İşlevsel
  • Çok yönlü kullanım
  • Uygun fiyat

Tuğraçelik Erişte Yapma Makinesi Özellikleri

Tuğraçelik Erişte Yapma Makinesi Özellikleri

İhtiyaçlara doğrudan yanıt veren bir üründür. Hızlı bir şekilde erişte hazırlamaya yardımcı olur. Yoğun tempoda çalışanlar için de pratik bir şekilde erişte hazırlamayı mümkün hale getirir. Kullanımı ile hazırlık aşamasını kolaylaştırır ve erişteleri hızlı bir şekilde envanterler arasına eklemeye fırsat sunar. Özellikleri açısından oldukça zengin bir üründür. Uygun koşulları sağlayacak ürün, tek seferde çok sayıda erişte ve makarna yapma imkanı da tanır. Bu şekilde yapılan gıdaları saklama ve muhafaza etme şansı doğar. Böylece istendiği zaman doğrudan pişirmeye hazır olur. Erişte ve makarna yapma makinesi, hem eve hem de size uygun bir tasarıma sahiptir. Hayatı kolaylaştırmak ve güvenilir besinler elde edebilmek için önemli bir yardımcı üründür. Makine yardımıyla açılan erişteler çorba ve salatalar başta olmak üzere birçok farklı yemeğe katılarak tüketilebilir.

Tuğraçelik Makarna Yapma Makinesi Avantajları ve Yorumları

Tuğraçelik Makarna Yapma Makinesi Avantajları ve Yorumları

Minimum düzeyde efor sarf ederek makarna yapma imkanı sunan makine, daha fazla ürün çıkarmaya yönelik tasarlanır. Erişte ve makarna yapılırken işleri oldukça kolaylaştırır. Daha hızlı ve pratik bir şekilde hazırlamaya yardımcı olur. Eriştenin ve makarnanın açılması, şekillendirilmesi ve kesilmesi gibi aşamaların hepsini yapar. Merdane ve oklavaya gerek duymadan doğrudan makineyle işlemler yapılabilir. Seri bir şekilde makarna yapmayı kolaylaştırdığı için fazla sayıda ürün yaparak depolanabilir. Böylece pişirme aşaması sonraki süreçte daha hızlı olur. Ev yapımı erişte ve makarnalar makinenin de yardımıyla daha sağlıklı ve lezzetli bir noktaya erişir. İş kalitesi açısından beğeni toplar. Tuğraçelik 150 mm erişte ve makarna yapma makinesi yorumları da ürünün nasıl kullanıldığı başta olmak üzere birçok soruya yanıt verir.

Tuğraçelik Erişte Yapma Makinesi Fiyatları

Tuğraçelik Erişte Yapma Makinesi Fiyatları

Erişte yapımını zahmetsiz bir noktaya taşıyan makine, hamur açma, şekillendirme ve kesme aşamalarını gerçekleştirir. Süreci kolaylaştırması ile bilinir. Evlerde rahat bir şekilde makarna ve erişte üretimi yapmaya katkıda bulunur. İhtiyaçlara doğrudan yanıt verir. Beklentileri karşılayarak istenen şekilde makarna ve erişteleri yapmayı sağlar. Kurutma ve pişirme süresi için de ideal aralıklar belirleyebilecek kaliteye sahiptir. İhtiyaca göre ek aparatlar kullanılarak da çok yönlü kullanım avantajlarından faydalanabilmek mümkündür. Ev yapımı makarna yapmayı seven ve ilgisi olan kişiler için ideal bir ürün olan erişte makinesi farklı bütçelere hitap eder. Hazır alınan makarnalara oranla kendi makarnalarını yaparak avantaj elde etmek isteyenler için fırsatlar sunan bir üründür. Tuğraçelik 150 mm erişte ve makarna yapma makinesi fiyatı ile dikkatleri üzerine çeker. Trendyol üzerinden makineye ulaşabilir ve fiyatlar detaylı bilgi alabilirsiniz.