9
Gram Altın kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Tuğrul Kuyumculuk 10 g Külçe Altın 24 Ayar

29.917,11 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
30.222,30 TL
Kargo Bedava
30.610,73 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 10 g Külçe Altın 24 Ayar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
  • Ağırlık 10 Gr
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk K00010 10 g 24 Ayar Külçe Altın

Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın, yatırımcıların ilgisini çeker. Ürün,özel ambalajında gönderilir. Bu tip altın çeşitleri hem kısa hem de uzun vadeli para biriktirmek isteyenler için avantajlıdır. Külçe altın özellikleriyle öne çıkar. Yatırımcıların sıklıkla satın aldıkları altın türleri arasında yer alır. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın, saf haliyle daha değerlidir. Söz konusu ürün, yatırım riskinizi dağıtmak için kullanabileceğiniz bir enstrümandır. Farklı gramajları olan bu ürünü bütçenize uygun olarak seçebilirsiniz. Çocuklarınız ve kendi geleceğiniz için külçe altın çeşitlerini değerlendirme şansınız olur. Ürün, İstanbul Altın Rafinerisinden tescil edilmiştir ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın sayesinde paranızı daha değerli bir hale getirebilirsiniz.

  • Altın Ayar: 24
  • Ağırlık: 10 g
  • Özelliği: Külçe altın

Tuğrul Kuyumculuk 10 G Külçe Altının Özellikleri Nelerdir?

Tuğrul Kuyumculuk 10 G Külçe Altının Özellikleri Nelerdir?

Tuğrul Kuyumculuk 24 ayar külçe altın, üzerinde seri numarası ve ağırlığı yazılı olarak gönderildiği için güvenlidir. Bu tip ürünlerin satın alınırken paketli halde olması gerekir. Bu tür altınlar aynı zamanda ham altın olarak adlandırılır. Bu durum üründe işçilik olmadığı anlamına gelir. Böylece altın her zaman değerini korur. Bilezik ve diğer takı çeşitleri gibi işçilik düşülerek satışı yapılmaz. Bu sayede yatırımcılarına her zaman kazanç sağlar. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın özellikleri sebebiyle satışı sırasında zarara uğrama olasılığı düşüktür. Söz konusu ürün, güvenilir kuyumculardan satın alınabilir. Külçe altın 24 ayar %100 saf olarak ifade edilir. Bu avantajlı yatırımı kuyumcu, banka ve sarraflarda nakite çevirebilirsiniz. Böylece mevcut paranızın daha fazla değerlenmesini sağlarsınız.

Tuğrul Kuyumculuk 10 G Külçe Altın Ne İçin Kullanılır?

Tuğrul Kuyumculuk 10 g külçe altın, güvenli bir yatırım aracı olarak tercih edebileceğiniz bir üründür. Bu altın türü, saf veya ham olarak tanımlanır. Bu sebepten altına yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olarak öne çıkar. Ürün 10 g ve 24 ayar olarak üretilir. Paranızı biriktirmek için faydalanabileceğiniz alternatiflerden biridir. Ürün satın alınırken belirli kriterleri karşılaması gerekir. Aynı zamanda ürün KDV’ne tabi olmaması sebebiyle de daha fazla ilgi çeker. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın, işçilik olmayan yapısıyla her dönem kazanç elde etmenize destek olur. Bu sebepten bu altına yatırım yapmayı isteyebilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk kalitesiyle satışa sunulan bu ürünü güvenle alabilirsiniz. Bu sayede hem yatırımlarınızı çeşitlendirebilirsiniz hem de kazanç payınızı artırabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 10 G Külçe Altın Kimlere Hitap Eder?

Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın, genelde yatırımcılar tarafından tercih edilir. Para biriktirmek amacıyla altın alanlara hitap eden bir üründür. Düğünlerde yakınlarınıza takabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü yastık altında biriktirmek için de kullanabilirsiniz. Külçe altın satışı yapılırken değeri düşmediği için sıklıkla alınan bir altın çeşididir. Birikimlerinin değerinin düşmesini istemeyenler için idealdir. Ev veya araba almak amacıyla yatırım yapanların satın aldıkları bir üründür. Diğer altın türlerine göre işçiliksiz olması sebebiyle her zaman değerini korur. Bu değerli yatırım aracını geleceğinizi düşündüğünüz için seçebilirsiniz. Külçe altın gramaj olarak kazanç durumunuzu artıran yapısıyla ilgi çeker. Tuğrul Kuyumculuk 10 g 24 ayar külçe altın yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla kolaylıkla satın alma şansınız olur.