2
Yatırımlık Bilezik kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Tuğrul Kuyumculuk 20 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

55.394,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
56.341,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
56.686,69 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 20 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı : 20 Gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik
  • Metal Rengi : Sarı Altın
  • Ürün Kategorisi : İşçiliksiz Bilezik
  • Ürün Ağırlığı : 20 gr
  • Metal : 22 Ayar Altın (916)
  • Yapılabilir Ölçüler : 5.8'den 6,8'e kadar her ölçü yapılabilmektedir. (Lütfen Mesaj yoluyla Ölçü Belirtiniz) Not : 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özel kutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve ve CNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekilleri farklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5 arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halinde aradaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. Siparişleriniz size özel, seçmiş olduğunuz ölçüde imalata girmekte olup ölçü belirtmediğiniz taktirde (6,2) standart ölçü olarak 2-3 iş günü içerisinde gönderim sağlanmaktadır.
  • Materyal : Sarı Altın
  • Ayar : 22 Ayar
  • Maden : Altın
  • Marka : Tam Gold
  • *Altın siparişlerinde iptal/iade bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 20 Gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk Bilezik 22 Ayar Üçlü Adana Burma 20 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik ile kendinizi şımartabilir, sevdiklerinize güzel bir hediye alabilirsiniz. Bu ürün, saf altından üretilmiştir. Ayrıca kaliteli materyali sayesinde parlaklığı ve güzel görünümünü de her zaman muhafaza eden bir yapıya sahiptir. Geleneksel Adana burma tasarımı, ürünün sofistike bir görünüme sahip olmasını sağlar. 20 gram 3’lü burma bilezik, rahat kullanılabilen son derece şık bir üründür. Bilekliği takıp çıkarmak, son derece kolaydır.

  • Kaliteli Altın Materyal 3lu Burma Bilezik 20 gram
  • Ağırlık: 3lu Burma Bilezik 20 gram
  • Kilitsiz Tasarım 3lu Burma Bilezik 20 gram

Tuğrul Kuyumculuk 3lu Burma Bilezik 20 gramı Kimler Alır?

Tuğrul Kuyumculuk 3lu Burma Bilezik 20 gramı Kimler Alır?

Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik; özellikle söz, nişan ve düğün gibi özel günler için değerli bir armağan olabilir. Yakınlarınızı özel günlerinde mutlu etmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Bu bileziğin üretimde kullanılan kaliteli altın, ürünün parlaklığının bozulmasını önler. Takı, bu sayede uzun süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü adana burma 22 ayar altın bileziğin özel tasarımı, tarzınıza şık bir dokunuş yapmanıza katkı sağlar. Takının paftalı, burma dizaynı ve parlak görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çeker. Tarzınıza geleneksel bir takıyla modern bir görünüm katmak isterseniz özel işlemelere sahip olan bu bileziği tercih edebilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 3lu Burma Bilezik 20 gram Tasarımı Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik, özellikle Anadolu’da yaygın olan bir takı tasarımı ile üretilmiştir. Adana burma olarak bilinen bu stil, altından yapılan üç şeridin kıvrılarak birbirlerine bağlanmasıyla elde edilir. Metal henüz sıcakken bağlanma işlemi yapılır ve soğuduğunda ortaya son derece şık ve parlak bir takı çıkar. Bu ürün; sadece görünümüyle değil, materyaliyle de oldukça yüksek bir kaliteye sahiptir. 22 ayar ifadesi, takının %91’in üzerinde saf altın bulundurduğunu gösterir. Ürünün ağırlığı, 20 gramdır. Bilezik, hafif bir yapıya sahip olduğu için kolda rahatlıkla taşınabilir. Takının üretiminde kilitsiz tasarım kullanılmıştır. Ürünü bileğe takmak için eli parmakları uçta birleştirecek şekilde bükerek buradan geçirmek gerekir. Bu bilezik, bileğinizi sıkmaz. Kolunuzun üzerinde hafif bol biçimde durarak şıklığınızı yansıtır.

Tuğrul Kuyumculuk 3lu Burma Bilezik 20 gram Kalitesi Nasıl?

Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik, birinci sınıf bir üründür. Bu takının bileşiminin büyük bir kısmını saf altın oluşturur. Bu sayede estetik tasarım, göz alıcı bir parlaklık ile desteklenir. Ürün, son derece kalitelidir. Dolayısıyla kullanıcısına uzun bir kullanım ömrü vadeder. Oldukça sağlam olan bu bileziğin yüzeyinde zaman içinde herhangi bir aşınma ya da yıpranma gibi deformasyonlar gerçekleşmez. Parlak görünümü korumak için ise ürüne ara sıra bakım yapmanız yeterli olacaktır. 20 gram üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik üzerinde yer alan kıvrımların aralarında zaman zaman toz birikmesi normaldir. Bu durumda tozları hafifçe temizlemeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Tuğrul Kuyumculuk 20 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz. Böylece Trendyol’un avantajlı fiyatlarından da yararlanma fırsatına sahip olabilirsiniz.