Tuğrul Kuyumculuk 24 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

63.165,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 24 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün Adı 22 Ayar Burma Bilezik Metal Rengi Sarı Altın Ürün Kategorisi İşçiliksiz Bilezik Ürün Ağırlığı 24,00 gr Ürün Kodu TEBE0024 Metal 22 Ayar Altın (916) 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Materyal : Sarı Altın Taşlar : Yok Taş Şekli : Yok Ayar : 22 Ayar Marka : TUĞRUL KUYUMCULUK **ÜRÜN STANDART ÖLÇÜ OLAN 6,2 CM'DİR.** 22 Ayar altın 0,916 saflığında has altından oluşur. Özelkutusunda sertifikası ile birlikte adresinize teslim edilmektedir. Burma ve veCNC bilezik modellerimiz işçiliği olduğundan dolayı sarma ve kalem şekillerifarklılık gösterebilmektedir. Siparişlerinizde işçilikten dolayı %1- %5arasında +- gram farklılığı olabilmektedir. Eksik gramaj çıkması halindearadaki fark aldığınız fiyat üzerinden tarafınıza iade edilmektedir. ***Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlıolarak sürekli değişen altın ürünlerde iptal, iade ve değişim yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 24 gr (gram) Üçlü Adana Burma 22 Ayar Altın Bilezik

Altın ve bilezik ürünleri önemli süs eşyaları arasında yer alır. Bununla birlikte maddi değeri de dikkate alındığında özellikle bilezik ürünleri büyük ilgi görür. Birçok farklı tasarım ve işçilik ile tercih edilen ürünler birçok kadının kollarını süslemeye devam eder. Bu bağlamda Tuğrul Kuyumculuk 24 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik ürünü hem hediyelik olarak hem de birikim açısından tercih edilebilir. Özellikle bilezik tercih ediyorsanız ürüne göz atabilirsiniz. Bazı kişiler özellikle bilezik ürünlerini tercih ederler ve bu noktada ciddi bir araştırma yaparlar. Üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik ürünü her kadının tercih edebileceği tasarım ve görsel şıklığı ile öne çıkar. Siz de bu ürünü son derece şık ve uygun fiyatıyla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • 22 ayar altın
  • Burma bilezik
  • Değerli maden

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Özellikleri

22 ayar burma bilezik olarak geçen ürün saf haliyle dikkat çeker. Metal sarı renginde olan ürünün ağırlığı işçiliğine bağlı olarak 22 ile 24 gr arasında değişiklik gösterebilir. Bu yönüyle kola takıldığında son derece hafif ve zarif bir kullanım sağlar. Ürünü kol ölçünüze göre yaptırabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. İmalat esnasında işçilikten dolayı gramajlarda farklılık meydana gelse de ürün şıklığından ve görselliğinden herhangi bir şey kaybetmez. Bu bağlamda Tuğrul Kuyumculuk 22 ayar bilezik ürünü önemli bir görsellik katar. Bilezik ürünleri doğal olarak kadınlar tarafından tercih edilir. Genellikle takmak için veya yatırım amaçlı tercih edilen ürünler bu çerçevede yoğun rağbet görür. Bu bakımdan Üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik 24 gr ürününü hem yatırım amaçlı hem de takmak amacıyla satın alabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Çeşitleri

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Çeşitleri

Bilezik çeşitleri farklı gramajlar ve ölçüler çerçevesinde değişir. 14, 22 ve 24 ayar olarak çeşitlenen bilezik ürünleri herkesin bütçesine ve zevkine göre tercih edebileceği bir seçenektir. Bu bağlamda Tuğrul Kuyumculuk 24 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik kullananlar 24 ayar bilezik tercih etmiş olurlar. Bunun yanında son derece estetik bir görüntüye de sahip olan ürün elbisenizle birlikte daha şık ve dikkat çekici görünmenizi sağlar. Ayrıca hediyelik olarak da ürünü tercih edebilirsiniz. Saf altın oranının yüksek olması ürünün daha çok tercih edilmesini sağlar. Bu bağlamda Tuğrul Kuyumculuk 24 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilezik tercihlerinde ürünü değerlendirerek önemli bir yatırım aracına sahip olabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Fiyatı

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Altın Bilezik Fiyatı

Altın ve buna bağlı olarak bilezik ürünlerinde fiyatı etkileyen unsur üründeki altının ağırlığıdır. Kaç gram altın olduğuna bağlı olarak ürünün fiyatı değişkenlik gösterir. Fiyat değişikliği noktasında sürekli değişim gösteren piyasa şartları da etkilidir. Bunlarla birlikte üründeki işçilik oranı ve modeli fiyatı etkileyen bir başka unsurdur. Bu doğrultuda Tuğrul Kuyumculuk 24 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik fiyatı için sabit bir aralıktan bahsetmek mümkün olmaz. Bu çerçevede ürünü hem yatırım amaçlı hem de özel günlerde takmak amaçlı tercih edenler kolaylıkla temin edebilirler. Kediniz ya da sevdiklerinizin özel günleri için alabileceğiniz bu ürün iyi bir hediye alternatifidir. Tuğrul Kuyumculuk 24 gr üçlü Adana burma 22 ayar altın bilezik satın alma işlemlerinizi istediğiniz ölçüye göre Trendyol’dan rahatlıkla yapabilirsiniz. İstediğiniz ölçülerde tasarlanıp hazırlanarak gönderilen ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.