Tuğrul Kuyumculuk 4 Gr (gram) 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 4 Gr (gram) 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 4 Gr
  • Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk Bilezik 22 Ayar İşçiliksiz 4 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik modeliyle ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Hafif ve ince olan bu 22 ayar bilezik, oldukça zariftir. Özel günlerde bu bilezikle kombinlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Hatta bileziği günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Evdeyseniz ya da dışarı çıkacaksanız bileğiniz boş kalmasın diye bu şık tasarımlı aksesuarı takabilirsiniz. Bileğinizde ışıldayan bilezik sayesinde girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Aynı zamanda ürünü yatırım amacıyla alabilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik değer kaybetmez. Böylelikle hem bir aksesuar hem de yatırım olarak ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 4 gr Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik
  • 0,916 Sağlığında Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik
  • TSE Damgalı Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik genellikle yatırım amaçlı alınan bir üründür. Altın kolay kolay değer kaybetmeyen bir maden olduğu için bilezikle birikim yapmak oldukça kolaydır. Hatta ürünü günlük hayatınızda takabilirsiniz. Ayrıca 4 gram 22 ayar altından üretilen bileziği düğün hediyesi olarak alabilirsiniz. 22 ayar işçiliksiz bilezik tamamen el yapımıdır. Özenle üretilen bu eşsiz bilezik 22 ayar 0,916 saflığında has altındandır. Hafifliği ile bileğinizde ağırlık yapmayan Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik, TSE damgasına sahiptir. Orijinal olan altın rengi bilezik Tuğrul patenti 22 ayar ibaresine sahiptir. Tuğrul Kuyumculuk 22 ayar bilezik özel kutusunda sertifika ile gönderilir. Böylelikle ürünün orijinal olduğundan emin olabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik Her Bilek Ölçüsüne Uyar mı?

Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik ortalama ölçülere sahiptir. Ürünü günlük hayatınızda ya da özel günlerde kullanacaksanız başka bir bileziğinizin ölçüsünü alarak sipariş oluşturmanız tavsiye edilir. Eğer bu bileziği yatırım amaçlı alıyorsanız herhangi bir ölçüdeki ürünü tercih edebilirsiniz. Bu bilezik 5, 6 ve 6,2 ölçülerinde üretilir. Bu ölçüler doğrultusunda kullanmış olduğunuz bir bileziği cetvel yardımıyla ölçebilirsiniz. Cetveli bileziğin iç çapını ölçmek için kullanabilirsiniz. Böylelikle tam ölçü olmasa da aşağı yukarı hangi ölçüde Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik alacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu ürünü hediye olarak almayı düşünüyorsanız standart olabilecek bir ölçü olan 6,2 çeşidini tercih edebilirsiniz. Böylelikle sevdikleriniz bileziği rahatlıkla kullanabilir.

Tuğrul Kuyumculuk 22 Ayar Bilezik Kaliteli ve Şık mı?

Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik son derece kaliteli ve şık bir üründür. Seçtiğiniz ölçülerde özel olarak imalata giren bu ürün elde özenle hazırlanır. Pırıl pırıl parlayan altın rengiyle oldukça sağlamdır. Herhangi bir darbeye ve düşmeye karşı son derece dirençli olan değerli mücevher, TSE damgası ile kalitesini kanıtlar. Tuğrul patentli altın bilezik uzun ömürlüdür. Böylece ürünü yıllarca kullanabilirsiniz. Hatta bu ürünü çekmecede tozlanmadan ya da renk değişimi yaşamadan senelerce saklayabilirsiniz. İnce ve zarif tasarımlı Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik ürününü dilediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Ürünün bileğinizden düşmemesi için tam ölçü almanız tavsiye edilir. Bu değerli mücevheri temizlemek için ağartıcı ya da çamaşır suyu kullanmamanız önerilir. Bu bileziği nemli ya da kuru bir bezle silebilirsiniz. Aksesuarı satın almadan önce Tuğrul Kuyumculuk 4 gr 22 ayar işçiliksiz bilezik yorumlarını okuyabilirsiniz. Uzun ömürlü olan ürünü Trendyol’dan birkaç tıkla kolayca alabilirsiniz.