8
Gram Altın kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın 24 Ayar K000002

14.265,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
14.451,26 TL
Kargo Bedava
14.612,55 TL

Ürün Bilgileri

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın 24 Ayar K000002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRUL Satıcı Ünvanı: TUĞRUL DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010102048
    Bu ürün TUĞRUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Ürün adı 5 gr külçe altın 24 ayar
  • Metal ayar 24 k
  • Ürün kategorisi sarrafiye
  • Ürün ağırlığı 5,00 gr
  • Ürün kodu k000002
  • Sarrafiye durum : Sıfır
  • Kondisyon : Yüksek
  • Antika-Dönemsel : Replika (yeni üretim)
  • Toplam gram : 5 gr
  • Maden ayarı : 24 ayar
  • Marka : Tuğrul kuyumculuk

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
Geri Bildirim Ver

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın 24 Ayar

Yüzyıllardır hem alışveriş hem de yatırım amacı ile kullanılan altın madeni birçok kültürün geleneklerinde de önemli bir yere sahiptir. Doğumlardan sünnetlere, kınalardan düğünlere kadar çeşitli örfler yerine getirilirken farklı formlardaki altınlar kullanılır. Tuğrul Kuyumculuk külçe altın formunda ürün sunarak ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Külçe altın çeşitli amaçlarla satın alabileceğiniz çeşitlerden biridir. Bu ürünleri yatırım amacıyla alıp biriktirebilir ve dilediğiniz zaman hızlı bir şekilde nakit paraya çevirebilirsiniz. Külçeler sünnet, nişan, kına veya düğün gibi merasimlerde hediye için de kullanılabilir. Sünnet olan çocuğa, geline veya damada bu ürünlerden takarak sevginizi ve desteğinizi gösterebilirsiniz. Tuğrul Kuyumculuk tarafından sunulan bu kullanışlı modeli güvenle satın alarak tasarruf yapmak veya hediye etmek için istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

  • Güvenilir marka
  • Ambalajlı ürün
  • Sertifikalı maden

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın Özellikleri

Tuğrul Kuyumculuk 5 gram külçe gram altın 24 ayar olarak sunulur. İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) tarafından üretilen bu madenin saflık derecesi 0.995 milyemdir. 24’te biri anlamına gelen ayar değeri ile ürünün içinde bulunan has altın miktarı gösterilir. Sertifikalı ve damgalı olan ürün de en yüksek derece olan saflığa sahiptir. Dünyanın her yerinde geçerliliği olan bu maden değerli yatırım araçlarından biridir. Bilinen rezerv kaynaklarına göre sınırlı sayıda olduğu için gün geçtikçe kıymet kazanır. Dikdörtgen bir kalıp formu ile üretilen 5 gram külçe altın, üstü şeffaf altı kalın karton olan ambalajı sayesinde korunaklı bir yapıya sahiptir. Düşme ve kaybolma riskini düşüren bu ambalaj sayesinde içiniz rahat şekilde muhafaza edebilirsiniz. Zarar görmeyen ve deforme olmayan madeni de değerinden kaybetmeden bozdurabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın Yorumları

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın Yorumları

Tuğrul Kuyumculuk 5 gram külçe gram altın 24 ayar yorumları ürünü satın alan müşterilerin görüşlerini öğrenebileceğiniz güvenilir kaynaklardır. Yorumlar bölümü tamamen şeffaf bir şekilde yayınlanır. Bu şekilde her müşteri kendisinden önce ürünü deneme şansı bulan diğer müşterilerin deneyimlerini öğrenir. Ürün kalitesi ve sertifikası ile ilgili memnuniyet belirten kişiler diğer müşterilere güven verir. Değerlendirme puanları da yüksek olan bu modeli gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutmayı hedefleyen Tuğrul Kuyumculuk, alanında uzman olan kadrosu ile etik çerçevede çalışarak hizmet verir. İstanbul Altın Rafinerisi tarafından hazırlanan bu ürün %100 saflık güvencesi altındadır. Yatırım ve tasarruf değerlendirmeleriniz için 5 gramlık külçe modelin avantajlarından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz evlenen çiftlere hediye olarak takabilir ve düğün masraflarına siz de destek olabilirsiniz.

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın 24 Ayar Fiyatı

Tuğrul Kuyumculuk 5 Gram Külçe Gram Altın 24 Ayar Fiyatı

Zarar etme olasılığından kaçınan yatırımcılar için ideal olan ayarlardan biri 24’tür. 24 ayar değerindeki külçe altını kıymetli kılan unsurlardan biri de üzerinde işçilik olmamasıdır. İşçilik gibi masraflar olmadığı için satış sırasında ödenen farkın değeri de çok düşüktür. Bu şekilde dalgalı olan kur hareketlerinden zarar etme olasılığı da önlenmiş olur. Tuğrul Kuyumculuk 5 gram külçe gram altın 24 ayar fiyatı günlük kur bazında değişkenlik gösterir. Bu nedenle Trendyol üzerinde de fiyatlar otomatik olarak düzenli şekilde güncellenir. Üzerinde herhangi bir motif, işleme ya da taş barındırmayan külçe altın yüzeyinde sadece imal edildiği kuruluşun logosu, ağırlığı, saflık derecesi ve sertifika numarası bulunur. Bu unsurlar da madenin değerinden bir şey kaybettirmediği için ideal yatırım araçlarından biri olarak tercih edilmesini sağlar.