TUHAFİYE DUNYASI Naturel Jüt Hasır Ip 100 gr

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TUHAFİYE DUNYASI Naturel Jüt Hasır Ip 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUHAFİYE DÜNYASI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞENOL AYANGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1070055584
    Bu ürün TUHAFİYE DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasır İp (Jüt İp) Her türlü el işi çalışmasında ve dekoratif ürünlerde kullanıma uygun olan, süsleme çalışmaları için de tercih edebileceğiniz hasır ip sitemizde yüz güldüren fiyat avantajıyla sizi bekliyor. Tamamen doğal bir görünüm sergilediği için natürel dekoratif obje üretiminde ve süslemelerinde de kullanılabilen hasır ipin kalınlığı sadece 2 mm’dir. Bu sayede ince işçilik gerektiren çalışmalarda da kullanabilirsiniz. Uzunluğu yaklaşık olarak 100 metre olan çuval ipi abajur yapımında da sıklıkla kullanılabiliyor. Aynı zamanda duvar ya da kapı süsü yapımında da tercihinizi bu özel ip çeşidinden yana kullanabilirsiniz. Ağırlığı yaklaşık olarak 100 gr olan jüt ip, ambalaj ve paketleme için de rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle davetiye süslemeleri ya da nikah şekeri süslemelerinde tercih edilebilen jüt ip ile son derece yaratıcı çalışmalara da imza atabilirsiniz. Sıra dışı takı çeşitlerinin hazırlanmasında, kolye ve bileklik yapımında da kullanıma uygun olan ip ile makrome örgü de yapılabiliyor. Bu nedenle saksılık ve benzeri malzemelerin hazırlanması için de en ideal malzeme seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Ürün Özellikleri

  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver