Tukaş Domates Salçası 4300 gr

290 TL
(0,07 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,26 TL296,07 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tukaş Domates Salçası 4300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marko Süpermarket Satıcı Ünvanı: MARKO SÜPERMARKET GIDA İNŞAAT PETROL VE PETROL ÜRÜNLERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612060531900014 Vergi Kimlik Numarası: 6120605319
    Bu ürün Marko Süpermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tukaş Domates salça
  • koruyucu, renklendirici ve yapay tatlandırıcı içermez.
Geri Bildirim Ver

Tukaş Domates Salçası 4300 gr

Salça, mutfaklarda sıkça tercih edilen bir üründür. Mutfakların ve yemeklerin olmazsa olmaz lezzetlerindendir. Tadıyla her yemeğe yakışır. Sofralardan hiç eksik olmayan bu ürünün sıklıkla tüketilen türlerinden biri domates salçasıdır. Bu ürün, domatesin birkaç saat pişirilmesiyle elde edilir. İçerisindeki su miktarı azalır ve katı bir kıvama gelir. Yemeklere hem renk hem de tat katar. Her yemeğe yakışan, tadı ve aroması ile beğenilen bir besindir. Sadece tadıyla ve verdiği lezzetle değil faydalarıyla da oldukça öne çıkar. Likopen açısından oldukça zengindir. Bu ürün; domatesin sahip olduğu bütün faydaları içerisinde barındırır hatta likopen oranı, salçada daha fazladır. Domatesin pişirilmesiyle birlikte likopenin biyo yarayışlılığı artar. Oldukça güçlü bir antioksidandır. Tüm yararları ve lezzetiyle sevilen bir besindir.

  • Geleneksel lezzet
  • Zengin likopen kaynağı
  • Güçlü antioksidan içeriği

Tukaş Domates Salçası 4300 gr Özellikleri

Tukaş Domates Salçası 4300 gr Özellikleri

Salça, yemeklerde ve mutfaklarda sıklıkla kullanılan ürünler arasındadır. Yemeğe verdiği rengi, tadı ve kokusuyla oldukça beğenilen bir lezzettir. Yaz kış kullanılan uzun süre saklanabilen bir besindir. Kışın domates tüketemediğiniz zamanlarda, domatesin faydalarından yararlanabilmek için eşsiz bir alternatiftir. İçerisinde; A, B grubu, C, E ve K vitaminleri, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, sodyum, potasyum, Omega 3 ve Omega 6 bulunur. İçerdiği A vitamini, göz sağlığı açısından önemlidir. Bu vitamin katarakt oluşumunu geciktirir. Bunun yanı sıra yine bu vitamin saç kökünü güçlendirir, saça parlaklık verir ve bakım sağlar. Ayrıca folik asit yönünden de oldukça zengindir. Tukaş domates salçası 4300 gr'lık ambalajıyla size sunulur. Ürün; hiçbir koruyucu, renklendirici ve yapay tatlandırıcı içermez. Kendinize, ailenize ve çocuklarınıza hazırlayacağınız yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz sağlıklı bir lezzettir.

Tukaş Domates Salçası 4300 gr Müşteri Yorumları

Tukaş Domates Salçası 4300 gr Müşteri Yorumları

Salça, faydası ve lezzeti bakımından kullanımı tavsiye edilen besinlerdendir. Tukaş domates salçası güçlü bir likopen kaynağıdır. Salçanın sağlığa faydası en çok da likopenden kaynaklanır. Likopen, vücuttaki hücreler tarafından üretilmez ve dışarıdan alınması gerekir. Domatesin salça olurken geçirdiği işlemler, likopenin yararlılığını artırır. Likopen, kansere karşı oldukça iyi bir koruyucudur. Prostat, kolon, rahim ve göğüs kanserine önlemede etkilidir. Bağışıklık sistemini destekleyici özelligi vardır. Ayrıca likopen, kalp hastalığı riskini azaltır. Cildi yeniler ve canlandırır. Erken yaşlanma etkilerini zayıflatır. Akciğerdeki iltihaplanmayı onarır. Böbrekleri çalıştırır. Damar tıkanıklığını ve daralmasını önler. Yüksek lif kaynağıdır bu yüzden bağırsak dostudur. Tüm bu faydaları ve lezzetiyle sofralarımıza çok yakışır. Hem yemeklerin hem de salçalı ekmek nostaljisinin vazgeçilmezlerindendir. Tukaş domates salçası 4300 gr yorumları ve faydaları ile oldukça tercih edilir.

Bütçenize Uygun Tukaş Domates Salçası 4300 gr Fiyatı

Bütçenize Uygun Tukaş Domates Salçası 4300 gr Fiyatı

Tukaş salça; tüm mutfakların vazgeçilmezlerindendir. Tadıyla ve aromasıyla lezzetseverlerden tam not alır. Sevilen bu lezzetin yapımında; özenle seçilmiş, tam olgunlaşmış, kırmızı domatesler kullanılır. İçerisinde hiçbir koruyucu bulunmaz. Tüm geleneksel yemeklerde, mezelerde, soslarda, aperitiflerde kullanabileceğiniz lezzetli bir üründür. Baklagillerin ve hamur işlerinin sindimini kolaylaştırdığı bilinir. Bu ürünleri salça ekleyerek hazırlayabilirsiniz. Fırın yemeklerine sos olarak oldukça yakışır, lezzet katar ve sevilir. Ürünün, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde serin bir ortamda saklanması gerekir. Açılmış ürünün üst kısmına sıvı yağ ilave ederek muhafaza etmek uzun süreli kullanım için yararlı olur. Tukaş domates salçası 4300 gr fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir. Gramajı ile uzun süreli kullanım sağlar. Siz de bu faydalı ve lezzetli ürüne Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, geleneksel lezzetin keyfine varabilirsiniz.